אין ספק - החיים קשים

אין ספק - החיים קשים

לדברים טובים מתרגלים מהר, אפילו מהר מאוד רק לפני 3 חודשים התחלנו להכניס מנקה הבייתה התחלנו עם פעם בשבועיים ומהר מאוד עברנו לפעם בשבוע והכל היה נוח ונעים לא צריך לשבור את הגב, להתכופף ולהתעצבן על הבלגן הכל היה ממש יופי ....... עד לשבוע שעבר Y Y Y אישתי רבה עם המנקה וזאת הודיעה לה " סליחה , יותר אני לא מגיעה " אין לי בעייה עם זה שהן רבו, הבעייה שלי היא שמעכשיו אני קיבלתי את התפקיד למה אין מבחני קבלה, תקופת נסיון .... וכבר שוב מתכנן היום לארגן את הבית לשטיפה להרים הכל מהריצפה ו........ אוףףףףף כואב לי הגב רק מהמחשבה יש למשהו עוזרת מיותרת ????

גם אנחנו לקראת כניעה

כשגרנו בבית פרטי לא היתה ברירה והעסקנו עוזרת. לקראת המעבר לדירה (גם לא ממש קטנה) הודעתי לאשתי שאני מתכוון שננקה את הבית לבד. לאחר מו"מ קשוח למדי הצלחתי לסגור הסכם מול האופטימלית שתנאיו די פשוטים: אתה רוצה לנקות לבד- תנקה לבד חחחחחחח מאז מדי יום שישי אני קם אפוף ובפעולות מיכניות, תוך כדי שינה, שואב את הבית, מנקה אבק, הולך עם הברווז של הבית שימוש (ומנקה איתו גם כיורים חחחח חוסך זמן), מנקה שמשות, מרים צעצועים... אבל אני כבר לקראת משבר...יש למישהו פיליפינית מומלצת?

אצלנו זה התחיל ככה

אמרתי לה שקשה לי גם להיות הגנן וגם לשטוף את הבית אז היא היתה מוכנה ללכת לפשרה ניקח גנן לטיפול בגינה ואתה תמשיך לטפל בבית יותר טוב מכלום תמיד ראיתי את החצי כוס המלאה אבל לדעתי צריך לשאול במה מלאה הכוס ?

sahr12

New member
אני מוכן להיות עוזר בית...

אני מחפש עבודה בשעות הערב...3 פעמים בשבוע... לא איכפת לי.....איך תקראו לי..תאילנדי,הודי, העיקר תשלמו.....חחחחח אני עושה הכל...מתקרה ועד לוואזות בבופה.....

ממתי יש לך זמן פנוי בשעות הערב?

חחחחחחחחחחחח יאללה, תתייצב יום שישי בבוקר עם מטפחת ראש והנוזל של החלונות חחחח

נשית~37

New member
תמונה חמה במיוחד חחחח

שניכם עם מטפחת אדומה בראש..תחתון שחור וסקסי...ונוזל כחול (ולא שלכם חחחח) ביד....חחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחח...מנייאק.....

אמרתי ערב לא לילה...חחחחחחחחח

Windbluesea

New member
יאללה תגיע.....

צריך לנקות את החלונות... התשלום..????? כמובן בכוסות קפה חחחחח

גליתושש

New member
סער../images/Emo45.gif

ת´קשר אלי, זכית ! ! ! !
גליתושש

sahr12

New member
את רצינית???מה הגודל של הדירה??

ואיך בעלך יקבל את זה שיש עוזר בית??? יש סיכוי לרצח על רקע רומנטי??חחחחחחחחחח.....

sahr12

New member
אני בא עם חלוק...כותונת פרחונית..

עושה תעבודה שלי והולך......חחחחחחחחח מה איכפת לו איזה תחתון יש לי מתחת???:)

1התמנון

New member
מכבסת - תולה , מכווצת - תולה.../images/Emo3.gif

זה מזכיר לי את גיסי שרצה להיות בעל מתחשב והביא עוזרת רוסיה, בת 18 שכואב הלב.... והיא מגיעה עם חולצת בטן זעירה ומכנסונים הדוקים שמחסירים פעימה... היא מזיזה ומתנועעת ומטלטלת הפיטמות כשהיא מתכופפת היא מגיעה לכל הפינות... והיא מגיעה תמיד באיחור שזה טירוף ומרביצה לי באוזן פיהוק אחר פיהוק... היא מסבירה שיום קודם שרצה באיזה בר או מועדון וכי כמלצרית וברמנית היא מרוויחה פשוט המון.. בהתנצלות מחוייכת טוענת שזה ללימודים - הניקיון! ומה היא לומדת - "חוק ומשפט" ושואפת לתואר ובינתיים מזיל עליה ריר, הגיס שלי - זוהר!!! אז עכשיו גיסתי מחפשת עוזר צעיר שגם אצלה כמה מיצי חשק יעיר... מוכן להרחבת התפקיד???

קודם כל אני נגד שתקחו פיליפינית

כי אניפשוט נגד זה שישראלים מעסיקים עובדים זרים כדי לחסוך עוד גרוש וחצי, בזמן שיש מאות ישראלים, סטודנטים שיודעים לעבוד מצוין, בשכר סביר ביותר, ומחפשים עבודות כאלה. למה שלא תנסו ישראלים ? אניאומר זאת, כמי שבעצמו היה עוסק זמן רב בעבודות כאלה, וכבר היה לי דוקטורט בניקוי בתים של אחרים. בכלל למי שיש שאלה בנדון - יכול להפנות אליי, נהייתי מומחה לנושא בל כורחי... ובקשר לעבודות משק הבית ה"שנואות" עלייך, אני יכול להבין, אם כי כשלעצמי אני דווקא אוהב אותן. בשבילי אצלי בבית זה סוג של תרפייה. אבל הסטייה האמיתית שלי היא: גיהוץ. אני חולה על גיהוץ ! תנו לי את ערימת הכביסה שלכם וכמה שתהיה גבוהה יותר אני אהיה מאושר יותר. עם מגהץ אדים וקיטור, וזמן, בלי למהר,בשבילי זה כמעט כמו מדיטציה. בחיי ! ומה אניעושה בקשר לשאר מלאכות הבית: ישלי שיטה משלי: אני שם את המוזיקה שאני הכי אוהב, בווליום גבוה, ושיקפצו לי כולם, ואני אומר לעצמי כך: אתה לא מנקה וברקע שומע את המוזיקה האהובה עלייך - אלא: אתה שומע את המוזיקה האהובה עלייך - וברקע עושה התעמלות ! ועוד בחינם !!! הכל עניין של הגדרות מחדש ידידי..

נעמי 1

New member
לאיש והמיתוס...

יש עבודות שישראלים לא יעשו...כמו למשל, סיעוד. ואם תמצא אחד או אחת כאלה...תראה איזה דרישות יהיו להם. נעמי

בוא ואספר לך משוה נעמי:

את מדברת בזה הרגע ממש עםאדם שעובד בעבודה סיעודית כזאת בדיוק. ויש לי וותק של כמה שנים בעבודה סיעודית (כולל חולי אלצהיימר, כולל אירוע מוחי, כולל טיפול סיעודי מלא 24 שעות סיב השעון, בדיוק מה שעושים הפיליפינים בד"כ - ואותם לוקחים מכמה סיבות: 1. תקציביות. הם זולים יותר 2. לא נעים להגיד, אבל הרבהישראלים הם עם של חארות, ועובד זר אפשר לעשות אותו "סלייב" עבד, להשפיל אותו, ולתת לו כל דבר, ואין לו הרבה ברירות. אני מכיר היטב את השוק הזה. בתור ישראלי די נדיר בתוכו, שמומחה לנושאים הללו, אין באמת הרבה, אבל זה לא בגללשאין ישראלים שרוצים לעבוד בעבודות הללו, אלא בגלל שישראלים לא רוצים לשלם שכר הוגן לשום דבר, ומחפשים עבדים מחו"ל שיעשו בשבילם את העבודה כמעט בחינם, בגרושים, וגם על הגרושים הללו הם נלחמים. ישראלים רוצים שירות הכי טוב שיש, אבל לא רוצים לשלם על זה בהתאם. לכן ישכאן צבא של עובדים זרים שמנוצלים 24 שעות ביממה, וישראלים שרוצים לעבוד בעבודות הללו: נמצאים מול שוקת שבורה. ככה בעבודות משק הבית, ועודיותר בעבודות סיעודיות. מי כמוני מכיר את המצב...

גליתושש

New member
עוף החול...............

אכן, לדברים טובים מתרגלים מהר, אני למשל מתרגלת מאד בקלות, יש לי מנקה מזה שנה ממש כמו "אמא", אם אוהבת, תומכת, דואגת והכי חשוב מנקה ביסודיות. השבוע החליטה להתפטר מרצונה, עצוב לי מאד, ועכשיו אני מחפשת מנקה אחרת. יש לך להציע משהו? גליתושש

למעלה