אין נושא פשוט כנסו

• פותח הנושא D8L
  • פורסם בתאריך
שמישהו יגיד לי איך הגעתי לזה?

פאק. 25 תיקיות שונות של ליאל. 25!!!! תמונות,שירים,סינגלים,מפגש,"ליאל בבית שלי",הופעה,"מאחורי הקלעים בהופעה",קטעי וידאו,מכתבים... לאיזה מצב הגעתי. אני אצא מזה,אני מבטיחה. מבטיחה לכל מי שהיה פה לצדי ברגעים הכי קשים שלי בשנה האחרונה, ואני ממש לא צוחקת. זה נראה טיפשי,תינוקי.אבל זאת מי שאני כנראה,מי שהייתי באמת. "ההתבגרות היא גם תהליך של התפכחות", אני מבטיחה לרינת, ואני מבטיחה לעצמי.

miss cool

New member
תתנחמי...

אצלי זה 46 תקיות .. וכמו שכבר אמרתי לך אני משמידה את זה עוד בדיוק 30 שניות ...

../images/Emo23.gif

"לא נעשה השוואות".. לי נראה שזה בגלל שאת פחות מסודרת דווקא
כל נושא היה אצלי בתוך תת נושא ואין לי כח לחפור ולגלות עוד תיקיות,עשיתי חיפוש בכללי וזה מה שמצאתי.. ה"חיטוי" יבוא בשלבים מתקדמים יותר...

אז ייאלה,פסח מתקרב..

לפעמים חמץ זה לא רק לחם. *אני לא מאמינה שאני מוציאה את המילים האלו, רואים שאני שיכורה.*

°°NaTaLi°°

New member
הדר

הדר אני אוהבת אותך המוןןן!!! ואת תתבגרי את חזקה מי זה אוהבת מאוד מאוד!! תמיד תיזכרי שאני כאן לצידך תמיד!! מתה מתה עלייך!!

../images/Emo23.gif

כתבתי משהו ומחקתי. עדיף ש
יעשה מה שמליון מילים לא יכולות.

יש איזה מישהי...

ששלחה לי מסר. וחלק אחד מהמסר שלה פשוט הדהים אותי, כמה שהוא פגע בנק' הכי חלשות שיש בי כרגע. ואני רק רוצה להודות לך,באמת. "כואב לי עלייך כל כך. לראות איך כל מה שבנית בפורום, הכל מתפרק לך מול העיניים. ויודעת מה, אולי היא פשוט לא שווה את זה. קחי הפסקה, תתרחקי, תני לזמן לעבור, תראי איך את מרגישה עוד חודש-חודשיים, תראי איך הדברים מתפתחים. אל תחשבי על התאבדות [בכלל!!], אל תתני לדברים להגיע לקיצוניות יותר. לא ליאל ולא אירית.. אף אחת מהן לא שווה את זה. "

למעלה