אין נושא פשוט כנסו

• פותח הנושא D8L
  • פורסם בתאריך

D8L

New member
אין נושא פשוט כנסו

רק שתדעו שהדר היא המלכה והיא הבנאדם עם הלב הכי זהב שיש! אני לא אכנס לפרטים בקשר למה שקרה כי א' אני לא ממש יודעת וב' אני לא חושבת שהדר מעוניינת בזה אבל אני בטוחה שהיא הייתה הכי בסדר בעולם ואני מקווה שעכשיו כשהיא מעריצה את איריס העניינים יהיו יותר טובים מעם -חסוי- בקיצור תדעו שזכיתם במתנה אדירה כשהכרתם את הדר וזהו :) אוהבתותך המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון

../images/Emo12.gif

דנה,מה את עושה בפורום הזה? איך ידעת שאני פה? אני לא זוכרת שסיפרתי לך על הפורום הזה
אני קראתי את ההודעה שלך ופשוט התחלתי לבכות. אני כלכך אוהבת אותך, כלכך ריגשת אותי. כלכך תודה לך. כלכך.

D8L

New member
שוב אין נושא =]]]

אני לא זוכרת אם סיפרת לי או לא אבל סיפרת לי על איריס אז חיפשתי אם יש לה פורום כי ידעתי שאם יש את בטוח תהיי פה. רציתי להראות לך שיש אנשים שאוהבים אותך ושתדעי שאת מיוחדת וש-חסוי- הפוסטמה לא תהרוס אותך ולא תשנה לך את המחשבות! עפתי לישון נדבר מחר.. ותזכרו כולכם---> הדר היא המלכה!!!

התעוררתי.

וקראתי את ההודעה הזאת ופשוט חייכתי
.. אני זוכרת שאת היית הראשונה שנבהלה שכתבתי בכינוי של המסנג'ר על איריס ושאלת "מה קרה לך,השתגעת?,איפה ליאל?
" [משהו כזה לפחות...], אבל לא סיפרתי לך על -הפורום הזה-.
דנה,שוב,
.

../images/Emo32.gifהשרשור הזה אוף ../images/Emo9.gif

לא לכעוס עליי בבקשה, לא ידעתי שיפתחו אותו בכלל..

../images/Emo10.gif

הלוואי.שזה היה נכון. החלטתי לא לחזור לפה עד שאחזור לעצמי. מצטערת.

תעזרו לי ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה לעשות. אני נמצאת כלכך לבד בעולם הגדול הזה. נמאס לי מהצרות, נמאס לי -מהכל-. אני רוצה שירגע קצת. ליאל דיברה איתי כלכך המון והצטערה כלכך. אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני לא מסוגלת יותר. אני חולה עכשיו. חזרתי הבייתה עם חום. וכלכך רע לי.

מחלולית

New member
הדרושששששששששששש!../images/Emo201.gif

עוד מעט הכל יעבור.. כל הימים המגעילים יעברו... אחרי הימים האלו תמיד באים ימים טובים יותר! זה יעבור, דונט וורי :] אני כאן איתךךך לכל אורך הדרך, מתי שתצתרכי אותי!! any time!!! תזכרי שאני אוהבת אותך בטירוף! ואת חשובה לי ואנלא רוצה שיהיה לך רע החלמה מהירה <לשנינו> love u and miss u so beddd!

הדרי שלי!!

כל הרע עוד יעבור, את תראי הכל נראה כל כך גרוע עכשיו, אבל עוד כמה זמן, כשהכל יהיה מאחורייך, את תסתכלי על הכל מנקודת מבט אחרת. כמו שאמא שלך אמרה, זה הבצפר של החיים. רק תדעי שאני מתה עלייך והמון המון אנשים אוהבים אותך. חיבוקים יש בשפע

אוף.

אני לא יודעת אם יעבור כבר, אני לא יודעת איך יעבור, אני לא יודעת כלום.
רבה על התגובה.

פשוט עצוב לי.

עצוב לי ורע לי,כל כך רע לי. עברתי לא מעט השבוע הזה, יותר מדי דמעות, יותר מדי כאב, יותר מדי סבל, יותר מדי מחשבות. ואני רוצה להרגע מכל זה, אני לא יודעת מה לעשות בשביל לצאת מזה.

פשוט..

תשתדלי קצת יותר למרות שקשה אבל אין ברירה מוכרחים להמשיך הלאה.. וכדי להירגע מומלץ לקחת דיסמן או MP ללכת לים ופשוט לשבת מומלץ בחום! ואם אין ים אז איזה מקום שקט שעושה לך טוב. ומקווה שיעבור לך מהר ואם את צריכה משהו אני כאן תמיד(בערך)

למעלה