אין נביא בעירו

isaacl

New member
כמובן

מצטער על ההתנסחות המגלה טפח ומכסה טפחיים. אני מכיר היטב כמה מראשי המתנחלים וביניהם אנשים צנועי דרך, ישרים ואידיאליסטים לא פחות מן האבות המייסדים. כל מה שאמרתי הוא שצריך להבין שאי אפשר להתגעגע לתקופה ההיא ולהתעלם מבני דמותם בזמננו. אם אתה מתגעג - הצטרף אליהם. אם אתה מגנה את המתנחלים או מבקר אותם אתה צריך להבין שגם האבות המייסדים לקו באותם חסרונות. לא אמרתי לך לא להתגעגע אלא להפך.

ש מים

New member
אני משתדל להיות שם

לא צריך לגור "בשטחים" ולחבוש כיפה כדי להיות ישר-דרך והגון. אני מאוד משתדל ושמח שיש אנשים (כמו יונה, כמו דני, כמו סבא שלי, יצחק...
) שמאירים לי את הדרך.

avshalomat

New member
אותם אנשים יצחק

הם צנועי דרך ,אידאליסטים וכל אלו לא לפי בחירה. בלי להכיר אותם יותר מדי אני כבר יכול להגיד,זהו פשוט עיניין הם לא נחשפו ולכן נישארו במצב הראשוני הזה, אבל אנחנו כבר אכלנו מפרי עץ הדעת. זה יגיע גם אליהם.

ש מים

New member
נו טוף...

יצחק, אני מצטער אם לא התכוונת למה שאני חשבתי, אבל אני לא אינטלקטואל גדול, אני אחד שבא מאחרי המחרשה ואיתי צריך לדבר לאט וברור (ככה זה אצלנו בסג'רה...). אז אשמח אם תוכל להסביר לי את הכוונה )אם היא היתה אחרת ממה שהבנתי). שבת שלום

isaacl

New member
ואני עצמי

סתם גר בירושלים. אני קפצתי סתם כך. פשוט כואב לי שמבקרים אנשים טובים והכל מסיבות פוליטיות. אתה לא עשית את זה. אנחנו חיים במקום קטן עם אלף דעות ולא מפסיקים לדרוך זה על זה על הבהונות, ולמה לי פוליטיקה עכשיו.

iba1

New member
היכן המועדון החדש

האם יונה וקבוצת המבוגריחם עוברת דוג'ו ? אם כן אשמח לקבל פרטים על כך תודה

Eyal Ron

New member
מזל טוב ליונה מלניק ליום הולדתו

יונה בהחלט אדם מיוחד , צנוע ונעים הליכות.מורה משכמו ומעלה שהיה לי הכבוד להכיר . כמי שלמד גודו בעבר בקודוקאן יפן ויודע כמה קשה להתקדם באומנות לחימה והגעתי לרמת דאן 3 בלבד, אני יכול רק להוריד את הכובע בפני סנסאי יונה ולומר שהיכן שביקרתי שמעתי רק טובות על האיש המופלא יונה מלניק,אם זה מאיסאו אוקאנו,וולי קאייל מאמן נבחרת ארה"ב שהיה לי הכבוד לפגוש ועוד רבים אחרים. יונה גידל וטיפח ספורטאים רבים אם בנבחרת ואם במובן האישי - שכן גם אני לא חושב שרק מי שהיה אלוף עוסק באומנות לחימה ויונה הפליא בלגדל דורות על דורות של אומני לחימה שחלקם מהמאמנים המובילים כיום כאחים קואז,עופר,שוקי,אדי,ערן ורדי,טל דהן,גיל דהן ובים ורבים אחרים. חבל לי לשמוע בערב טיסתי לשוויץ שוב לצערי הגירה למספר שנים עקב העברת החברה...שאדם יקר כיונה נפגע ולא משנה מי צודק , כשמישהו יקר כיונה ניפגע זה לא משנה מי צודק,משום שהוא ראוי ליותר הערכה מכל מישהו אחר וצורם לי לראות אותו בין נפגעי "הביצה" הישראלית.

Pyongwon

New member
יום הולדת שמח ליונה ממכבי רעננה TKD

ולא לדאוגי לגבי היתר. :)

taltaltal28

New member
שאלה

הבכיר והמשובח שבין המתחרים אינו מתבייש להצהיר קבל עם ועדה כי אין הוא אוהב את הג'ודו כלל. הוא אוהב את הניצחון. הכוונה היא לאריק......????

קוזושי

New member
בעצם...

אני סתם קופץ ועונה בשם אחרים, וזה מה שחשבתי ולאחר ההפתעות שאני שומע בזמן האחרות הכל יכול להיות...

קוזושי

New member
../images/Emo45.gif אין לי מה להוסיף ../images/Emo39.gif

המילים הנפלאות הללו מראות רק שליונה יש גם תלמידים אחרים, כאלה שכל מאמן היה יכול להיות רק גאה בהם, ושיונה הקים קבוצה ובעצם דורות של אנשים שהג'ודו אצלהם הוא כלי לאיכות ולשלמות ולא דרך להגיע לשליטה וסכסוכים פוליטיים מטופשים. מה שקרה זה אחד הדברים שגורמים לי להתביש להיות ג'ודוקא כאן בארץ, ואני מבין יותר את המאמנים הרבים מאד שאני מכיר שמתנתקים מכל פעילות שקשורה באיזו דרך לאיגוד ולפוליטיקה. כל זמן שיש קבוצות כמו שלכם, נשארת התקוה שיש לג'ודו בארץ סיכוי להשתנות יום אחד. יום הולדת שמח

בודוקאן

New member
../images/Emo51.gif והרשה לי להוסיף

שאנחנו בהחלט לא היחידים. הקבוצות של דני וקסמן, שלמה דוד, עמוס גלעד, דוד לזמי בירושלים, ואני מניחה שיש עוד פה ושם ושאיני מכירה מקרוב.

קוזושי

New member
../images/Emo45.gif אין ספק

וזה רק מעודד. ואני מוכרח לציין ששלכם היא מהמיוחדות שבהן

../images/Emo49.gif ליונה מלניק סנסאי!../images/Emo140.gif

ראיתי אותו רק פעם אחת, באימון הפורום שהתקיים בדוג'ו של שלמה דוד. התרשמתי (בלי לדעת כלום על ג'ודו) שמדובר באדם נדיר. אשמח אם נוכל להביא אותו לאימוני-פורום נוספים. חבל שנפל קורבן לפוליטיקה. מדהים שהצליח לשרוד בה כל-כך הרבה שנים.

crane

New member
../images/Emo49.gif ומצטרף לתקוותו של דוד

שנוכל לראות את יונה מלניק באימוני פורום נוספים- לראות אמן לחימה ברמתו בפעולה זו חויה שתורמת לכל מתאמן, מכל אומנות לחימה.

למעלה