התנהלות של נתניהו מתכתבת בדיוק עם מה שהסקרים בערוצים 11,12,13 מנבאים לו.
ראש הממשלה במצוקה.הוא זקוק לקולות של ימין רך- מרכז כמו אוויר לנשימה.
הפתרון הוא די פשוט ומבחינת נתניהו מסוכן באותה המידה. להסכים להתראיין באותם הערוצים, להתמודד עם שאלות "מביכות" או "גרוע" מזה, להסכים לעימות טלוויזיוני עם אייזנקוט.
אבל, כשהצל של 7/10 רודף אותך, כשבסוף הקדנציה "מכרת" את נשמתך לחרדים. כשהמחנה שלך זז באי נוחות על כניעתך המוחלטת לחרדים ובן גבירים, זה לא פשוט. זה כמעט הימור על חיים או מוות
מה יש לו להפסיד? מצבו בלאו הכי מחורבן.
הערוץ היחיד שמנבא לו נצחון, זה ערוץ התעמולה שלו. כולם, כולל נתניהו, מבינים שזה לא רציני.
זה לא שאתה בסקרים מנצח וודאי וזה יכול רק להרוס.
כשאתה נכנע ללא תנאי לקיצוניים, כשהליכוד מיום ליום דומה יותר לעוצמה יהודית. כשאתה רואה בדמיונך את מייסדי חרות מתהפכים בקיברם על מה שהתנועה העממית הפכה תחת הנהגתך.
אני מבין את ביבי שחושש.
תבחר מנחה לעימות. חסר בטלוויזיה "כוכבים"
שיהיו מקובלים אליך? ניסים משעל למשל?
ביבי, דבר גם אלי "מחנה רק לא ביבי"
למה שאשקול להצביע לך אם אתה לא סופר אותי.
תלמד מבנט, הוא הולך למצביעים שלך. חוטף מהם
עדיין הולך. הפלא ופלא, אפשר לדבר. אפילו מקשיבים לו, הביביסטים. לפי הסקרים "האמיתיים" אפילו משתכנעים.
להיות מנהיג, זה אומץ מר נתניהו.
להופיע רק בערוץ התעמולה שלך, זו פחדנות.
ראש הממשלה במצוקה.הוא זקוק לקולות של ימין רך- מרכז כמו אוויר לנשימה.
הפתרון הוא די פשוט ומבחינת נתניהו מסוכן באותה המידה. להסכים להתראיין באותם הערוצים, להתמודד עם שאלות "מביכות" או "גרוע" מזה, להסכים לעימות טלוויזיוני עם אייזנקוט.
אבל, כשהצל של 7/10 רודף אותך, כשבסוף הקדנציה "מכרת" את נשמתך לחרדים. כשהמחנה שלך זז באי נוחות על כניעתך המוחלטת לחרדים ובן גבירים, זה לא פשוט. זה כמעט הימור על חיים או מוות
מה יש לו להפסיד? מצבו בלאו הכי מחורבן.
הערוץ היחיד שמנבא לו נצחון, זה ערוץ התעמולה שלו. כולם, כולל נתניהו, מבינים שזה לא רציני.
זה לא שאתה בסקרים מנצח וודאי וזה יכול רק להרוס.
כשאתה נכנע ללא תנאי לקיצוניים, כשהליכוד מיום ליום דומה יותר לעוצמה יהודית. כשאתה רואה בדמיונך את מייסדי חרות מתהפכים בקיברם על מה שהתנועה העממית הפכה תחת הנהגתך.
אני מבין את ביבי שחושש.
תבחר מנחה לעימות. חסר בטלוויזיה "כוכבים"
שיהיו מקובלים אליך? ניסים משעל למשל?
ביבי, דבר גם אלי "מחנה רק לא ביבי"
למה שאשקול להצביע לך אם אתה לא סופר אותי.
תלמד מבנט, הוא הולך למצביעים שלך. חוטף מהם
עדיין הולך. הפלא ופלא, אפשר לדבר. אפילו מקשיבים לו, הביביסטים. לפי הסקרים "האמיתיים" אפילו משתכנעים.
להיות מנהיג, זה אומץ מר נתניהו.
להופיע רק בערוץ התעמולה שלך, זו פחדנות.