היי אודי.
מה , אתה שואל באמת? אתה לא סומך על שייקה?! בכל מקרה. האמת היא כזאת מאחר שזהו הספר הראשון שבא לידיי בתחום, דווקא בהתחלה היה נראה בסדר. איפהשהוא במהלך הקריאה ולא זוכרת באיזה שלב, פתאום באחת בא לי להכרה שהספר מה זה שטחי, כאילו צוחקים לי בפרצוף, והעריכה- שלא נדע מצרות. כלומר אני לאיודעת האם זה תפקיד העורך או המחבר ובכל מקרה זה כתוב בצורה איומה. ואז מצאתי את המאמר של שייקה ושמחתי לראות שלא אני היחידה שחושבת ככה באופן כללי , לשאלה שלך: לא!- אני לא חושבת שזה ספר מיותר. הוא עשוי לתרום, אלא שמבקביל הוא עלול גם להטעות. האמת אהבתי את המבחנים האלה. נחמד. יש את הבעייה עם ההתייחסות המאגית הזאת לאותיות. וכבר סיפרתי שלמדתי אצל מרצה בוגר המכללה שלו, והספיקו לי שלושה שעורים. ורשימת כל התכונות האלה לגבי כל אות- ויש הבנתי איזה מאתיים וחמישים לכל אות- רגע מה אני אמורה לעשות, ללמוד הכל בע"פ? אז עכשו יספרו לי שיש הגיון בכל צורה כזאת. טוב. באמת, לא שוללת את הספר , רק שייערך שוב, שייכתב חלקית מחדש אפילו.... הסכנה היא בהטעייה. עליו לעבור עריכה מחודשת, והוא יכול להיות ספר פתיחה לא רע בכלל. אבל בחייאת- לא ככה, זה עבודה בעיניים.