אין מה להגיד....

Bitchhh

New member
אין מה להגיד....

החיים הם לא אותם חיים מאז הפסיכומטרי! אין רגשות אשמם כשאני צופה בטלויזיה... אין התלהבות כל פעם שאני רואה או שומעת מילה מהמילון מבנאדם לא שרוט כמוני... אין דיונים חסרי משמעות במשמעות ההגיון בפסיכומטרי, במשפט פתגורס ובצורך בפסיכומטרי בכלל. אין גילוים, אין הפתעות, אין לימודים, אין עבודה.... יש רק המתנה אחת ארוכה!!!!! מ ש ע מ ם .

elena20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מבינה אותך, למרות שלא

כל כך משעמם לי כי אני עובדת
,אבל החלומות על פסיכומטרי לא מפסיקים
,היום חלמתי שאני עושה את המבחן וכל הפרקים היו רק כמותי ומילולי, ולא היה אנגלית בכלל ואני כזה מדפדפת ואומרת לעצמי "יאאוו מה אני אעשה? ביטלו את האנגלית,יש רק כמותי ומילולי" ואז התעוררתי.....בקיצור נמאס לי כבר,מנסה לא לחשוב על הציונים,אבל לא כל כך מצליחה.

Bitchhh

New member
וואי גם אני חולמת על הפסיכומטרי!

חלמתי שאני בתקופה של המרתון, ובאנו למדריך שלי הבייתה ביום שישי בערב, והתחלנו לשאול אותו תרגילים, והוא בכלל גר בטירה גדולה (כניראה חלמתי את זה כי אני מאוד תופסת ממנו..) ואוף....שיגמר כבר!!!! במה את עובדת? מתכננת לגשת שוב?

elena20

New member
אני עובדת בטלמרקטינג../images/Emo4.gif, מקווה

שלא אצטרך לגשת שוב,כי זה כבר הפסיכומטרי השני שלי,בעיקרון הבעיה שלי תמיד הייתה כמותי ובמילולי השתפרתי המון! ואז נפל עליי המילולי המזעזע,אז אני בספק שאקבל מה שאני צריכה ויש לי גם חשד שיש לי סטייה בתשובות באחד הפרקים
.מקווה שיהיה בסדר.

akineret

New member
אני מבינה שאני לא השרוטה היחידה ../images/Emo70.gif

תודה לאל, אני הפסקתי לחלום על הפסיכו אבל כל מילה באנגלית שאני שומעת בסרטים אני קופצת גם מילים בעברית מה שהיה לי הכי קשה זה החישובים של חשבון כאילו, עכשיו בכל הזדמנות אני מנסה לחשב בראש, אפילו שזה לוקח קצת זמן ו..עדיין נכנסת לפורום הזה....
עד מתי דצמבר 06

1234191

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפורום הזה הוא דף הבית שלי, ואני עוד ניגשתי באוקטובר. סתם פשוט התרגלתי להיכנס לפה דבר ראשון :)

שלחופה2

New member
../images/Emo6.gif צודקים

גם אני משתעממת לגמרי... אני חוזרת כל יום ב-5 מהשירות ולא יודעת מה לעשות עם עצמי שאר היום

למעלה