אין מה לדבר..

Sham 69

New member
אין מה לדבר..

המוכרים של כלי זמר תל אביב מתנהגים כאילו הם שמים זין על כל גיטריסט ועושים נטו ביזנס . אני מקוה שהם מבינים שכל גיטריסט עם טיפת שכל כולה באים לבדוק ואז קונים ממקום אחר.. ככה זה כשזורקים עליך זין ..

yotamn9

New member
עברנו את הדיון הזה כבר עשרות פעמים

בואו לא נפתח אותו שוב...

Sham 69

New member
לא בא לפתוח דיון ..

בא להצהיר משהו ישר אחרי שזה עבר עלי, ואני חושב שמגיע להם שכל אחד שמקבל יחס כזה חרא מה"מוכרים" הציניים שלהם שחיים בסרט שהם מינימום סלאש, יכתוב את זה ויפרסם את זה ויוציא את העצבים עליהם איפשהו..

loomer4

New member
שמע זה לא חדש (לצערי)

יש פה הרבה הודעות כאלה, ולאט לאט הם מאבדים קונים.

school stil sux

New member
שמע מה אני חושב שצריך לעשות

צריך פשוט לפתוח במאמרים תלונות על כלי זמר וכל אחד שקורה לו משהו יכתוב מאמר ויוסיפו אותו לשם. תוך שנה יהיה כחצי מיליון מאמרים ואז בסופו של דבר אפשר יהיה שלוח את כל התלונות האלה לכלי זמר. שיהנו

jako1234

New member
וואלה לא נכון

בכלי זמר בתל אביב מאוד נהנתי מהיחס שלהם ואילו בירושלים היחס זוועתי! אני רציתי לקנות בירושלים פדאל והמוכר אמר לי..."תנגן..תנגן.." בזמן שהוא אכל. זה מגעיל!

sheepeH

New member
אני אישית

מעדיף שלא ישבו לי על הראש שאני מנגן. בכלי זמר בראשון לציון זה ממש נחמד. פעם אחת שרציתי לקנות מגבר ופדאל, באתי עם הגיטרה וישבתי שם אולי שעתיים וניסיתי כל אחד בחנות, והמוכר סתם ישב איתי בכיף וניגן. הבאסה בכלייזמר שהם יקרנים ברמות... אני במילא קונה רק בחו"ל. 2000 שקל על לס פול 100? טחח

Sham 69

New member
אז אני יכול לספר לך דברים אחרים

לגמרי על כלי זמר שעשו לי לא פעם ולא פעמיים, מה תגיד על זה ? אין פעם שלא הלכתי לשם והתקרבתי לגיטרות ועשו לי פרצופים או אמרו לי לא לגעת . היום הלכתי וזלזלו בי ברמות מטורפות.. ואני לא אחד שמתבכיין .. זה פשוט עצבן אותי רצח, דיבר איתי איזה קוף שהתנשא עלי ברמות מטורפות.. כששאלתי אותו שאלות הוא פשוט התעלם, כשביקשתי לנגן על אפקט הוא התייחס לזה כאילו אני מבאס לו תתחת, הוא נתן הערות שהן פשוט מאה אחוז שחצנות ואין לי מושג איזה סיבה יש למוכר שפוי מחנות שאמורה להיות שפויה לדבר ככה אל בן אדם .. קיצר .. מצידי שימכרו גיבסונים בחצי שקל ואני לא אקנה מהם .. על הפנים . ואם כבר מציינים לטובה .. אז הייתי פעם בכלי זמר בהרצליה ושם המוכר היה נחמד מאוד.

shlomke4

New member
לא מסכים..

ברגע שהמוכרים קולטים שאתה רציני, ושאתה באמת בעניין של לקנות, הם ישקיעו. בניסיוני האישי, כשבאתי ושאלתי "אפשר לחבר לי את הלס פול? אני רוצה לנסות.." אמרו לי יותר מאוחר, או שיש לחץ בחנות ושאי אפשר.. בקיצור.. זיינו את המוח. פעם אחרת כשכבר הייתי ממש רציני אמרתי שהמורה שלי המליץ לי לעבור לחשמלית, שאני רוצה לבחון כמה גיטרות, להתרשם ולקנות. המוכר אמר שעוד מעט הוא מתפנה ושאל אם אני רוצה להמתין רגע (מתאר לעצמי שהוא בדק אותי..) אמרתי שאין בעיה.. ואחרי בערך 3 דקות הוא בא, וישב איתי שעה וחצי בערך, על איזה 5 גיטרות שונות ושלושה מגברים שונים. בקיצור.. הבעיה של כלי זמר.. ובעיקר הסניף בת"א.. זה בדיוק האנשים שבאים לנסות את הגיטרות ולקנות במקומות אחרים. אני יכול להבטיח לכם שבשניה שהם יקלטו שאתם לקוחות פוטנציאליים ולא ילדים מטומטמים שבאים אחרי הבית ספר לנגן.. תקבלו את היחס הכי טוב בעולם.. כי החנות הזאת לא מוכרת גיטרות בשיט.. כולם מעדיפים לקנות בסניפים אחרים, או בחנויות אחרות, ורק לנסות את הגיטרות שם... אפשר להבין למה למוכרים נמאס (זה עולה להם במשכורת ד"א..)

Mr Boggy Man

New member
כמו שאתה לא רוצה שכל השכונה תעבור

לך על הגיטרה, ככה גם הם. מה לעשות, גיטרה לא שורדת את התחרויות שכל פיפצק שני עושה עליה, והן גם לא שם בשביל זה.

WinterZ

New member
../images/Emo31.gif

הגיטרות בתצוגה בדיוק בשביל זה. כדי שתנגן ותחליט אם באמת אתה רוצה לקנות את המוצר, אתה חייב לנסות אותו.

Pletzet

New member
לא נכון

מי שרציני,מנומס ומתנהג יפה זוכה לאחלה יחס. כבר נמאס מכל החבורות ילדים האלה שבאים להסתלבט ולא לקנות.הם אלה שאשמים ביחס מזלזל של מוכרים.

קלפטון1

New member
לא מסכים

קודם כל אני הייתי מספיק פעמים בכלי זמר תל אביב, ואלי רק פעם אחת אצל אותו מוכר, אם אתה מראה שאתה רציני אז גם הוא יבין שאתה רציני, אם תבקש יפה ותיהיה מנומס לא יהיה להם סיבה לכעוס, אז נכון לא מנגנים על הפנדר סטראט של מרק קנופלר, אבל עם אתה רציני לגבי קנייה ואתה בא רק כדי לבדוק את הגיטרות אין להם שום סיבה להתייחס אליך רע, אני זוכר פעם אחת שהגעתי והוא ישב איתי הרבה זמן עד שנמצא משהו מתאים, ושאמרתי לו שאני לא מוצא הוא אפילו לא עשה חצי מבט עקום, אולי זה עניין של גישה, ואולי זה תלוי זמן ומקום. אבל מכל הפעמים שלי שמה לא נפגעתי מהם בגלל יחס.

למעלה