אין לכן מושג או שכן....

אין לכן מושג או שכן....

כמה שבגדים משנים אותנו אני בתור מלאה-שמנה בדרך כלל שלוחית , זרוקה, אבל בזמן האחרון התחלתי לרכוש בגדים "אלגנטים" ומגפים עם שפיץ ותכשיטים מבגרים ומעודנים. מראה מתוכחם וסקסי שגורם לאנשים להתסכל עליי ולהגיד "וואו זו את?" בל נשכח את האיפור שמוסיף לאלללללה אם יודעים למרוח אותוכמו שצריך, ואני יודעת למזלי. הקטע הוא שאני מבגרת את עצמי במראה ה SO CALLED מעודן וסקסי...מושכת אליי רק גברים מגעילים זקנים, כן עבורי 20+ לקראת ה 30 ו 30+ זה כבר זקנים. לא יכולה למשוך בני גילי ואני כל כך רוצה. קורה לכן שלא משנה כמה תשקיעו......בגלל הגוף העסיסי שלכן בחורים תמיד יעדיפו את הכוזינות הרזות שרואים להן את העצמות??? כמה פעמים בחורים הודו בפניי שהם מעדיפים שיש במה לתפוס אבל רובם רוצים להראות בחברה רק עם לשד העצמות המהלכות. זה כזה מעצבן. אחיות של חברה שלי הכי טובה (אסתר שתחייה) אמרו לי שלא יעזור...אני חייבת להרזות ושכל חיי ישתנו מקצה לקצה. זה מציק לי שרק אם אני ארזה יסתכלו עליי, זו תהייה צביעות להגיד שאני מקבלת כל אחד כמו שהוא כי לי זה מאוד מזיז מראה חיצוני.....לפחות אני כנה. אבל עדיין זה כזה מעיק!!!

טוב חברות של אסתר (שתחייה)

לא יודעות מהחיים שלהן! רזה שמנה קרחת שעירה...תהיי ירוקה עם אנטנות- תמיד תוכלי להשיג איזה בחור שאת רוצה. אז כן, אולי בהליכה רגילה ברחוב או בכניסה לפאב לא יגררו אחרייך מאות צעירים עם הלשון בחוץ, אבל רק תראי להם קצת אופי וקצת פלפל, קצת בטחון עצמי וגם בראד פיט יחכה לך ליד הבית (או שהוא "זקן" כבר?) כאילו שעל כל הרזות מסתכלים...זה לא ממש קרטריון. כשאני הייתי רווקה, היינו יוצאות אני וחברותיי הממש דוגמניות והיו באים גברים מדברים איתן שתי שניות ובסוף אני הייתי יוצאת עם המספרי טלפון והן עם פרצוף רזה ומבואס. ואם את לא נהנית מחיבה של גברים מבוגרים, אז יש מלא חנויות שמוכרות בגדים צעירים למלאות, למשל בעונות יש כמה ג'ינסים מטריפים ולא יקרים, בטח יש גם במקומות אחרים ותחזרי לטווח גילאים שלך. בהצלחה.

למעלה