אין לי נושא...

אין לי נושא...

ואת רוצה להיות עם הילד אבל צריכה לעבוד מי יעזור לאמא ומי יממן לך את ההתמכרות המסוכנת את כל הזמן זוכרת אמא לא התייחסה אליך כשהיית קטנה היא ראתה בך את דמותה וידעה שיעברו עליך חיים קשים את צריכה לעבוד לבשת את המיני הקצרצר לפיסטיק ורוד חכי ללקחותיך שיבואו להרוג אותך שוב כל פעם מחדש כמו שאבא עשה שהיית ילדה קטנה ואת רק רוצה להיות עם הילד אבל אסרו עליך ואת לא אשמה הם לא יודעים שאת גידלת את שבעת אחיך ולא יכלת ללכת ללמוד התדרדרות פסיכוטית בלי רחמים זה מה שאת מכירה סימנים כחולים על הגוף ואמא שלא מנשקת אבל בוכה על הילדה שלה בלילות זה כרוניקה של גורל ידוע מראש אבל למה את שותקת....?

ביאנה

New member
וואו סיפור עצוב

ונוגע ללב אהבתי מאוד ממש מדהים אבל אני מקווה שזה לא מבוסס על ביפור אמיתי אם זה קרה למישהו אז הוא ממש מסכן: גם זונה, גם מכורה לסמים, גם לקחו ממנה את ילדה, גם סבלה התעללות מינית, גם נלקחה מאמה, לא למדה כי הייתה צריכה לגדל את שבעת אחיה האם שכחתי משהו? אבל היא חזקה היא שותקת אני הייתי צועקת תודה רבה זה מדהים

לצערי הרב ביאנה

זה מבוסס על משהו אמיתי כי דברים כאלה קורים... והיא שותקת כי זה כרוניקה של גורל ידוע מראש... מבינה? פעם התווכנו באחד השיעורים באוניברסיטה אם גורל כזה יש לו את אפשרות הבחירה או לא. אני די חושבת שאין לבחורות האלה את הבחירה. מה שיש לרובנו יום יום למה? כי זה כרוניקה של גורל ידוע מראש... גם כמצליחים זה נחשב ל``נס`` עצוב לצערנו אמיתי לעתים גם ילדה..

למעלה