אין לי מסר חדש

Wild elf

New member
אחי, עשית לי ת`יום

כשתעבור, צור איתי קשר באי מייל([email protected]), ואז כבר אני אצור איתך קשר. נמצא אנשים וכו`. תכלס, אין לי בעיה גם לשחק מו"ד, אבל אני צריך גיוון. עולם אחר, חבר`ה אחרים, שליט אחר. אני מקווה שהכל יצא לפועל. גם היציאות שלי אמורות להשתפר עד אז(מחזור זונה, למי שמבין).

mishmishi

New member
מאד בוגר...

למה לא? להשויץ! לפחות אנשים קוראים את הפתילים שלי... זה גם משהו..... אבל מה עם פומי? הגיע הזמן שהוא יגיב על משהו לא? ובכל זאת... אז מה עושים? ממשיכים סיפור או מארגנים עוד משחק? החלטתי לצרף תמונה לא קשורה... אבל אני נורא אוהבת אותה ורציתי שתראו אותה... לדעתי היא מדליקה...

תמונה מגניפה !

פומי בעיצומים נראה לי
סתם... סבלנות מתוקה סבלנות.. הוא עוד ישוב.. הוא עוד ישוב.. בנתיים אפשר לפתוח איזה שיחת מדורה.. קצת על העבר והחוויות האחרונות של הדמויות.. מה שנקרא.. להמציא
נ.ב. אל תרגישי רע גם אני במצב של 0 מסרים בממוצע.. פעם הייתי חבר באגודת מח"ט (מועדפים חסרי תגובות) כשעוד היה לי כח לפוליטיקת בלוגים. לא שזה קשור למשהו.

אוקיי

דבר ראשון תודה מנקינד על הצעת התמיכה למשחק בפורום אך אני לא רואה שיש לי פה פרטנרים (שוב מי בעד לנסות לעשות עוד משחק????) בקשר לסיפור בהמשכים זה לא כ"כ נשמע לי. ואנשים למי שיש צ'יזבטים טובים לתת לי נא לכתוב!!

בורן

New member
זלוטניק!!!!!!!!

השאלה האחרונה בחתימתך אינה ברורה! הינך מתבקש לתקן זאת מיידית! אל תמציא תירוצים על "נגמר המקום" ו"המחשב עושה בעיות", פשוט תתקן את החתימה!!!!!

בורן

New member
יש לך בעיה עם

הנר-דגל-נר שלי? גם לך היה בחתימה הקודמת גביע יין וגולגולת ועוד משהו שאני לא זוכר ממש תקועים!
(mankind, אל תתעתבן, הריב בצחוק ושנינו מחויכים
)

למעלה