אין לי מסר חדש

mishmishi

New member
אין לי מסר חדש

אתם בוודאי שואלים את עצמכם כרגע WTF?? אבל... אני בטוחה שתמצאו עוד הרבה כמוני שלא קיבלו מסרים בשבוע האחרון ולכן החלטתי לשתף אותכם ברגשותי: כן כן, זה אולי דבילי מאד מה שאני עושה פה אבל אולי תוכלו להבין אותי- הרי: פה זה פורום משחקי תפקידים, ובמשחקי תפקידים משתמשים בהרבה דימיון. ולכן חשבתי לעצמי- וואלה?! אולי פה מישהו יוכל להוציא אותי מהדיכ' ואולי לאלתר איתי איזו מעשייה? או להציע משהו מעניין לעשותו? (כמובן שתוכלו להגיד לי: למה שלא תשחקי משחק תפקידים? התשובה לכך היא מאד פשוטה: מכשפי הוועידה לא זז (אהם אהם רמז: פומי אהם) וגם המשחק שבו אני משחקת עם ידידי בעמק יזרעאל- תקוע כבר איזה חודשיים!!) אז.... היום החלטתי לשתף אתכם ואולי גם לבקש מכם למסור לי מסר חדש ומעניין. ובכן- למה שלא נניח לייסורים שלי בצד למספר רגעים ונחשוב: למה לעזאזל אני כותבת פה הודעה בגודל של אמם... מעל 15 שורות על זה שאין לי מסר חדש. תמיד חשבתי שכשישעמם לי במיוחד אמצע איזה פתיל או שרשור מעניין ואוכל להשתתף גם! לא מצאתי! (אם פגעתי במישהו: אני מתנצלת) אבל: פעם (לפני איזה חודש) היו כאן המון הודעות מעניינות!! (מעניינות לדעתי כמובן) אז למה שלא נתווכח על איזה משהו? או נמציא איזה סיפור מאולתר? או אפילו סתם נעשה איזה משהו מועיל עם עצמינו? אז עכשיו אלך ישר ולעניין לרעיון מאחורי כל מה שכתבתי עד עכשיו: משעמם לי! תדברו איתי! תודה רבה שהקדשתם לי מזמנכם! אנא השאירו שרשורכם לאחר ה"ביפ" "ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפ!"

מישהו שומע אותי ?

סיפור בהמשכים נשמע לי רעיון חביב למדי.. בעיקר עכשיו כשיש הנהלה שתדאג להשאיר דברים פעילים בדף הראשי.. (thin ice).. בלי בושה אני מאשים את תקופת הבגרויות שהחלה בכך שאני מרים את הכפפה ומיד זורק אותה בחזרה (ורץ ללמוד פסיכולוגה
) אם יפתח משהו שכזה אני אשמח לתת לו את תרומתי הצנועה ברגעי הפנאי המעוטים שלי. ומה לעזאזל קרה עם עולם חדש בפתח ? נעלם אל תהום השיכחה עקב מחסור בתרומות ? רעיונות ? תחרות הסיפור האין פליי הכי פסיכי שנתקלתם בו בקריירת המשחק שלכם.. אני יודע.. זה נדוש.. אני עדיין מאשים את הבגרויות.

Wild elf

New member
איזו חמודה!

הלואי ויכולתי לעזור לך, אבל גם לי משעמם תחת. אני נהנה מרגעים אחרונים של שקט, כי עוד מעט אני יוצא למארב. אני רק יכול להציע לך, תתחילי להמציא עולם. זה לא נורא אם את לא מאסטר, צריך להתחיל מתישהו. זה עובד אצלי. חוצמזה, אם ככ משעמם לך, אולי את תוכלי לעזור לי. אנשים טובים פה נתנו לי את כתובת האתר של הגילדיה, אבל אני לא יכול להכנס אליו דרך הפלאפון. אז אולי, אם זה לא יגזול את זמנך, תוכלי להכנס בישבילי, ולחפש מאסטרים ושחקנים באשקלון, שמשחקים כל דבר חוץ ממו"ד, ולהעלות את האינפורמציה לכאן(מכיוון שאין לי מסרים, והאי מייל שלי לא קורא עיברית). אודה לך מאוד

ketalar

New member
בקשר למנחים באזור הדרום

כרגע כתבתי לך מסר, אך אתה אומר שלא תקבל אותו כי אין לך מסרים. מכל מקום, קוראים לי ארז. ביולי השנה אעבור דירה לאשקלון, כדי לעשות סטאז' רפואי בבית החולים ברזילי שבעיר. אי לכך, אצטרף לקהילה המפוארת של שחקני משחקי תפקידים אשקלוניים. רוב נסיוני עבר בהנחייה, ואני מעדיף להנחות, ולא לשחק. כחצי מהניסיון שלי כמנחה עבר, אמנם, ב AD&D, אך מאז הספקתי לגוון - שחר האדמה, קאסל פלקנסטיין (אל תשאל), משחק התפקידים של וורהאמר, סייברפאנק 2020, וורוולף וכרגע אקסלטד. אם אתה מעוניין, תזכור את האופציה.

אוקיי

דבר ראשון את צודקת בהחלט כי גם לי משעמם תופת. דבר שני אני בעד לנסות לשחזר את רעיון המשחק בפורום כי מהמשחק הזה יצא כבר החשק לשחק מכמה שחקנים אז אין סיכוי שהמשחק ימשיך אז אפשר לנסות לשחק משהו בפורום רק צריך עוד ארגון ארוך. דרך אגב: מישהו מסכים להנחות אם ננסה לעשות עוד משחק???(פומי אם אתה מסכים תנסה לעשות משחק חדש או שתשכנע את כל השחקנים לחזור ולבקר בפורום לעיתים קרובות)

בורן

New member
גם לי משעמם מאוד,

אבל משחק בפורום עצמו לא ילך. ופומי, צריך להתחיל לשחק במכשפי וויעדה!

רמץ

New member
Don't dream it - Be it!

אף משחק/סיפור בשרשורים לא יצמח מתלונות על זה שאין משחק/סיפור בשרשורים. פשוט כתבו משהו ואחרים יגיבו - ככה זה עובד. למרות שאין לי הרבה אמון בדברים מהסוג הזה כיוון שהם נכשלו בזה אחר זה שוב ושוב לאורך ההיסטוריה של הפורום, אני אתחיל משהו לזכר השרשור המוצלח היחיד שכן עבד על הדרקון המכאני אלפא1 ומאבקו בחיים, שיהיה... (מה שדי סותר את הטענה שלי ששום דבר לא יצמח מקיתורים אבל למי אכפת): "ד"ר מק'קוי, מוטב שתציצי באלה" המאסטרנט הצעיר קם ממושבו אבל התמהמה לעוד הצצה ממושכת בבינוקולאר. "מה העניין גו'לס? אני מקווה שאלו לא עוד סדקים בדגימות. אחרי שראיתי איך הגלמים האלה העמיסו אותן אני לא אתפלא אם..." "לא, ד"ר, זה נראה כמו איזשהו כתב." ד"ר אן מק'קוי העבירה שנים רבות במחלקה לפראפסיכולוגיה ועם הזמן פיתחה גישה צינית וסקפטית במיוחד לתגליות חדשות שמקורן בשנים של ציניות וסקפטיות מצד כל מי שאי פעם נחשף לתחום העבודה שלה כולל עמיתים למקצוע. אולם תמיד יש את ההתרגשות הראשונית... היא נגשה בשתיקה לבינוקולר והציצה בו ארוכות. "נורדי?... - אולי משהו דומה לפיקטית... אני לא מזהה." "בדקי את הפינה הימנית התחתונה" ג'ולס נראה מרוצה מעצמו. אן הזיזה את פיסת החרס ומייד שאפה בהשתאות "כתב חרטומים?! ...ג'ולס, קרא בבקשה לפרופ' מילס מקריפטולוגיה. תגיד לו שיביא איתו מישהו שיודע משהו מהחיים שלו על אטלנטיס..."

תשמעו

דבר ראשון סיפור בהמשכים לא כ"כ נשמע לי אבל משחק בפורום(המשחק עצמו יהיה בצ'ט כלשהו או בפורום אחר) נשמע מעניין כי מכשפי המישורים קצת קרס אבל אפשר לנסות שוב ואני מציע גם שלפני ל"ג בעומר אולי אנשים יכתבו פה צ'יסבטים לאנשים אחרים ואז כל אחד יספר את הצ'יסבטים המוצלחים שראה במדורתו הוא.(מאוד לא חייב להיות פנטזיה)

M a n K i n d

New member
אם אתם רוצים לנסות שוב משחק בפורום

אתם מוזמנים להשתמש בפורום הזה. אם תצטרכו עזרה להשאיר את המשחק למעלה, אני יכול לנעוץ אותו וככה הוא לא ירד. אני אמנם לא מתחייב להשתתפות פעילה, אבל אם תצטרכו גם MODERATOR למשחק, משקיף חיצוני, שופט, שלא קשור לעלילה, אני אעזור כמיטב יכולתי. אותו דבר לעניין הסיפורים בהמשכים וכדומה. סיפורים מוצלחים יעלו לטאגליינס.

נמשיך ?

פרוספור אורלנדו מילס גרר את עצמו אל תוך החדר. "אם עוד פעם את מבלבלת לי כתב נורדי עם כתב חרטומים אני מתפטר שומעת ?" אמר וזרק קריצה עייפה לד"ר מק'קוי "את עדיין חייבת לי עשרים דולר על הפעם הקודמת". ד"ר מילס התקרב אל הבינוקולאר ובאנחה של חוסר רצון התיישב לידו. הוא העביר מבט אחד אל תוך המכשיר וכל גופו נדרך בפתאומיות. "הלו זה... לא יתכן.." ד"ר מילס התחיל להזיז את חתיכת החרס לאט לאורך המכשיר בעודו קורא את הכתוב. מבלי להסיר לשניה את עינו מהחרס שלח שאלה אל חלל האויר. "מאיפה נלקח החרס הזה ?". "אם להאמין לרשימות הוא נלקח מאתר חפירה חדש ליד יוון , הוא הדגימה הראשונה משם שהגיעה אלינו". "אהא.. כן..". ד"ר מילס נראה שקוע לחלוטין בכתב המיסתורי שמולו. לפתע הקליק באצבעותיו "דף ועט". ג'ולס ניגש וקירב את הדף והעט, שנחו לא יותר משני סנטימטרים מידו של ד"ר מילס, אל הד"ר. "אהא.. מממ.. כן כן.. הכל מתחבר.. כן.." מלמל לעצמו הדוקטור בעודו משרבט משהו על דף הנייר. לאחר מספר דקות ועיון בכמה ספרים שנחו על השלוחן נראה שמלאכת התרגום הסתיימה. ד"ר מילס הקריא בקול ובהתלהבות את הכתוב. "456000 אמות מדרום לקולוסיאום.. ו 33000 אמות ממזרח לעקב המגף..רוחות של ים ואלים של אדמה.. החליפו את מקומה של עיר אסורה.. למען יראו כולם את כוחם.. כעונש לבני האדם.. עד אשר יעלה השחר על היום העשירי.. בחודש שבו האדום הגדול ולבנת הרקיע.. ירקדו ביחד בשמיים של אש ונפץ.. ביום בו תקום לתחיה העיר השקועה.. מות העולם הישן יבשר את בוא תקופת השלווה.. שכן לא יוכלו להתקיים שניהם.. האלים העתיקים דורשים מנחה.. ועל כל הקיים תרד הגזרה" דממה השתררה בחדר. היא נשברה על ידי צחוק פרוע של כל הנוכחים. "היוונים האלה היו חייבים להיות כל כך דרמטיים לגבי כל דבר ?" שאלה ד"ר מק'קוי. "בכל אופן מה נראה לכם שכל זה אומר?" שאל ד"ר מילס כאשר נרגע מהצחוק. באותו רגע נכנס במהירות לחדר ד"ר שוורץ , המומחה המקומי לאטלנטיס , מסדר את עניבתו בזריזות. "מה פיספסתי?" "בזזזזזזז" אמר הזבוב על הקיר.

רמץ

New member
חוזר תצפית מבוא לאסטרונומיה 15 למאי

הודעה לכלל הסטודנטים בקורס: אסטרונומיה 101 (מרצה - פרופ' אוריילי) בתאריכים 16-17 ליולי תיערך תצפית במסגרת הקורס על ליקוי מאדים. הליקוי מתרחש אחת ל-60,000 שנה ונראה מלבב במיוחד ומומלץ בהחלט לצפיה גם שלא במסגרת התצפית. התצפית אינה חובה. הסעה מבניין קרייטמן בשעה 18:00. נא להצטייד בלבוש חם. ציוד אופטי - אפשרי. ע"ח - פרופ' מיכלו דמאצ'י מנהל המחלקה לאסטרונומיה האוניברסיטה הבינ"ל בסירקוז - סיציליה

למעלה