אין לי כח

כמה דקות של נחרצות אסרטיבית

הן לא נעימות. אולי אפילו כמה ימים של חוסר נעימות ומתח. ואחר כך - הכל ברור, ואין הפרה של הגבולות...

הדסהש1

New member
ראשית תקבלי אותה השמחה

ותבקשי ממנה להיות עם הנכדה .ואם היא בכל זאת מסדרת תאמרי לה שלא תשנה לך את המקום שאת שמה את הדברים.ואל תאפשרי לה לכבס.ולא להכנס לך ךמגירות האישיות שלך.ועוד משהו-65 שנים זה כבר לא כל כך מבוגרת אני יותר בגיל ומרגישה בסדר.

פרצלה

New member
אז תנעלו את דלת חדר השינה?

תכניסו לחדר את סל הכביסה ותנעלו וככה תרויחו שתי ציפורים במכה,לא חיטוט אובססיבי חולני בתחתונים שלכם ולא כביסה. מצד שני את יכולה גם פשוט להעלים את אבקת הכביסה ואז אופסי פופסי אין כביסות. לגבי המטבח תנעלו את הדלתות עם עזרים מיוחדים כמו שעושים כשיש ילד קטן בבית ולא רוצים שהוא יסגור לעצמו דלת על היד,חמותך למעשה היא כמו ילד שאומרים לו לא והוא לא מבין אז צריך לנקוט באמצעים כמו עם ילד מעבר לזה לא הבנתי,היא באה להתארח ואתם הולכים? אז בטח פשוט משעמם לה

mykal

New member
חשבתי על משעמם לה.

אשה בגיל 65 יכולה להעסיק עצמה, לטייל באזור. לקרא, אולי עבודת יד כמו סריגה ריקמה וכד'. לבקש ולשאול מה בכ"ז היא יכולה לעשות. הם כנראה, הולכים לעבודה, והיא נשארת. היא מגיעה לכמה ימים. מה תפקידם לשבת ולשעשע?

MiraD1

New member
תשימי דברים שהיא לא אמורה לראות..

היא תקבל הלם תסגור את המגירה ותעשה אחורה פנה... ויברטור גדול יכול לעשות את העבודה טוב מאוד
אישית, הייתי מחביאה מצלמה כדי לראות את התגובה שלה חחחחחחחח

אוקיי הפתרון לא לצאת שהיא אצלכם בבית

אם היא לא עושה כלום שאתם שם תדאגו להיות שם כל הזמן

אצלי היא היתה בודקת ומעירה אבל בחיים לא מסדרת

בעבר כל פעם זה היה מסדר תריסים וחלונות (במיוחד מסילות) וגם ארונות. וכמובן ארגון מחדש של סדר הספות. מיטות וכו' והכי מצחיק שהבית שלי בית מרקחת ליד הבית של הבנות שלה (אבל הן עובדות קשה מסכנות, ואני עובדת רק 9 שעות ביום). אז מצאתי פיתרון (שכבר כתבתי בעבר) בארון שמתי צעצועי מין וספרי הדרכה (אז הבת שלי היתה תינוקת אז יכולתי) מההלם שלה היא כבר לא נוגעת לי בארון. ביחס לשאר הניקיון בבית הבהרתי לבעלי שהבית שלי ואם אני ארצה ילכו ג'וקים על הרצפה (כן ממש רק אצלי) ומי שלא טוב לו שלא יבוא אלי.

מזל שחמותך היא לא חמותי

בודקת מסילות? וואי, אצלי עושים חלונות ותריסים רק פעמיים בשנה, בפסח ובראש השנה. הקטע עם הצעצועי מין גדול.מזכיר לי פרק מסקס והעיר הגדולה אבל, שהמנקה של מרנדה מעלימה לה את הויברטור ושמה לה פסל של ישו במקום.

נשמע לי שיש לה כוונות טובות וביצוע בעייתי

היא מנסה לעזור לך עם הסדר והניקיון כי היא מאמינה שפשוט אין לך זמן ולא כי זה לא חשוב לך כמו שזה חשוב לה. אין לי יותר מדי מה לייעץ לך, אני לא טובה בעימותים למיניהן אבל ממליצה לך לזכור שהיא בסך הכל רוצה את טובתך.

למעלה