הופה, יש לי מינוי חדששששששששש
אין לי מושג מאיפה הבאת את הקטע עם הטלנובלה... אבל מילא... יצאנו במשך שבועיים, הכל היה טוב ויפה... עד שלשחקנית הראשית צצו כל מיני ספקות בעיניין... היא חשבה שיש לאייל (בן זוגה) רגשות מעורבים, ושאולי עדיין אוהב את שירן חברתו לשעבר... זאת הסיקה על פי נתוני ההתחמקות הגדולים של אייל מלדבר עם שירן (האקסית שלו..) היא ניסתה לברר מה קורה, ואייל החל מגמגם... מנסה להתחמק מלענות בנושא, ובסופו של דבר מתעצבן עליה ואומר שזה אחד הנושאים שהוא לא רוצה לשתף בו אף אחד... הדמות הראשית (שאותה מגלמת-אני!!!) מתעצבנת בחזרה, אך בגלל היותה בחורה רגישה בוכה ללא הרף במשך 3 שעות... אחרי המשך ועכוחים רבים, שכאן לא במקום לפרטם... היא מחליטה שעליהם לקחת פסק זמן... היא מודיעה לו על כך בעיניים דומעות וגרון נחנק... כמה דקות לאחר מכן, היא מוצאת עצמה חסרת אונים, ונכנסת חזרה לדעיכאון העמוק (שבו הייתה שרויה לפני שהכירה את אייל)... היא לוקחת בידה סכין גילוח וחותכת כמה חתכים ברגלה הימנית... אייל בדיוק מתקשר ושואל איך היא מרגישה... "לא בא לי לדבר עכשיו, ובמיוחד לא על זה" עונה לו וטורקת את הטלפון בפניו... לאחר מספר דקות שולחת לו הודעת טקסט ומספרת לו "אתה באמת רוצה לדית איך אני מרגישה? ח-ר-א! חתכתי, יורד קצת דם, אך הכאב אינו משתווה לכאב שיש בליבי" אייל מתקשר, והם נכנסים לשיחה סוחפת וקורעת לבבות(
)... אייל אומר שעדיין אכפת לו, ועדיין אוהב רק שצריך קצת זמן לברר עם עצמו כמה דברים... ואף מוסיף ואומר שהרי זה היה רעיון שלה לצאת להפסקה...
שפגועה לחלוטין צועקת עליו שלא ישקר לה לעולם... ושהיא שונאת את עצמה על שהאמינה לשטויות ולחלומות שהצליח להפיח בתוכה... השיחה מסתיימת באיחולי חיים טובים... יום לאחר מכן, מצלצלת
לאייל, ומודיעה לו שאין לו על מה לחשוב יותר, ושמבחינתה זה נגמר... אותו היום (לפני שהתקשרה) עובר עליה בבכי בילתי פוסק, ובהשכמה של כל הבית ב-4 לפנות בוקר, כי הבכי לא מחזיק מעמד... אמא באה לנחם, מנסה לחבק ולהרדים... כולם ערים, אך אף אחד לא פוצה את פיו...
משנה גישה... היא איננה מאמינה שיש את הצורך בכניסה לדיכאון.... גישתה כרגע היא:
היו לי שבועיים מדהימים בזכותו, ועכשיו המשימה שלי היא להשאר מאושרת בזכות עצמי, ולא ליחס לקטע הזה חשיבות רבה מידי... מאז אייל שולח מידי פעם הודעות, ואחרי שהבין ש
התגברה עליו, הוא מתחיל לומר עד כמה הוא חושב עליה הרבה, וכמה מתגעגע... נחיה ונראה מה יקרה... כל זאת ועוד בעונה הבאה... איך החתימה שלי???? (אני מבינה שהחתימה היא זו שגרמה לך לשאול...לא?)