*אין לי כותרת*

תות15

New member
*אין לי כותרת*

הוא הלך מבודד ברחוב. לא ידע מה הוא רוצה מעצמו. חש עצמו מרוחק. מנותק. הוא אינו ידע מה צופה לו העתיד. הוא לא ידע אם הוא רוצה עתיד בלעדיה. הוא אבד. אבד בתוך החיים. החיים שעטפו אותו בכל כך הרבה חום. שנגמר. ואולי לא יחזור יותר לעולם. הוא הרגיש כל כך רע כשהוא הוציא את הרעל שלו כלפיה. הלך כאילו יצאה ממנו הנשמה. 'האם עכשיו אמור להיות לי טוב?', חשב לעצמו, 'האם אחרי הדבר הזה יהיה בכלל המשך?'. הוא לא ידע. הוא המשיך ללכת סהרורי. בוהה בעולם שטמן לו פח. לוחמה פסיכולוגית?, הוא לא חשב שזה מה שהיה שם. הוא איננו חש צורך כלל וכלל לחשוב, רק רצה להעטף שוב בחום הזה, אותו החום שעטף אותו במשך חמישה חודשים וכעת לא נמצא יותר. שעות חלפו, ימים עברו. האיש נותר תלוש. בצעד של חוסר אונים הוא פנה אל מקור מקצועי. הוא ידע כי דבר זה לא יעזור לו. הנשמה שלו, איננה עוד. החום התפוגג ונשארו רק קולות החיים המזויפים, שלא היוו מבחינתו אחוז של תחליף לאותו החום. הוא פנה אל נשמתו. האדם אשר העניק לו את החום ההוא. אפוף כולו בתקווה הוא לא האמין כי הוא עושה זאת. אך הוא הרי לא האמין בגורל, רק באותו החום, שלמענו חי. ימים נוספים עברו. האיש החל לחשוב. יתרה מזאת, האיש יצא לחופשי. הוא החל לחשוב שהחום אשר עטף אותו היה חום אשר מטרתו לשרוף. הוא חשב כי הקור אשר הרגיש היה לא אחר מהחופש הבלתי מוגבל. צמרמורות פשוט בגופו בלי הרף. הוא איננו ידע מה צופן לו העתיד. האיש חשב כי החלים, וכי הוא חי עכשיו. עכשיו הוא חי, באמת. האדם אשר כל כך אהב פנה אליו. הוא הלך בעקבות ליבו. ליבו, שרצה שוב את החום, גבר על מוחו, שזמזם שוב ושוב במוחו באותו סאגה ששמע בלי הפסקה בעקבות מחשבותיו. האיש היה מבולבל. ליבו וראשו ניהלו מלחמה בלתי פוסקת. האיש לא ידע מה עליו לעשות. יומיים בילה האיש במין תחושה של חופש עטוף באותו החום. האיש ידע כי הוא לא רצה חופש כלל וכלל, רק חום עטוף בשלווה, אותו שלווה שייחל לעצמו בכל אותם חמישה חודשים. בצד פזיז וחסר כל רגש האיש המית את החום. הלך בעקבות החופש. הוא סבר כי חום כפי שרצה, מלא בשלוות נפש, יבוא רק בעקבות חופש. לאיש יש כרגע חופש מוחלט. אבל האיש לא רוצה בחופש הזה. הוא רוצה רק חום. רק חום. מאז, האיש מהרהר בלי הפסקה. האיש מהרהר, אם יבוא היום, שבעקבות חופש יבוא חום. ואם חום באמת חוזר לאנשים, מתי יבוא היום, שבו הסבל יגמר, ויבוא אליו הרגש הבלתי פוסק, שבו ישנו חום, עטוף בשלווה נצחית. אני כתבתי, אני לא ממש חושב שתבינו משהו ממה שכתוב, זה מין הרהורים כאלה ביני לבין עצמי, וכל שבוע אני אכתוב סיפור כזה (אם שושי תסכים, כמובן). ולפעם הבאה אני אשתדל לכתוב קטעים יותר אופטימיים, הכל תלוי במצב רוח.

sh53

New member
אהבתי ושמתי לך כבר בפינה משלך

אנשים לפעמים פותחים את הפה ולא חושבים צעד אחד קדימה, אולי אנשים לא יאהבו את זה? אולי לאנשים בשלב מסויים יישבר מזה? כמו שכתבת "הוא הרגיש כל כך רע כשהוא הוציא את הרעל שלו כלפיה." לפעמים אנשים עושים משהו/מוציאים מילים מהפה לפני שחושבים ולפעמים אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור וההפסד הוא כל כך גדול וסתם חבל. קישור

As היחידה

New member
אני אנסה להסביר, להבין את הכתוב.

איך שאני הבנתי אני כתבתי את זה-[מצטערת על האורך] הוא הלך בדרך קצת מוזרה, לא הסתכל מסביב, התבונן רק עליה, לא ידע מה עושים בלעדיה. כשהגיע הזמן להתנתק מהיופי, מהשביל האין סופי, מדרך האושר, לא ידע מה לעשות, לאן לפנות, איך להמשיך לחיות. הוא אהב אותה אבל לא יכל להמשיך במצב הנוכחי, הוא בחר ביציאה, ביציאה קצת מוזרה, לפגוע בנערה שאוהב אותה. הוא חשב מה לעשות? להמשיך קדימה? או אולי ללכת בדרך אחרת? הוא נהיה מבולבל, בלי אף אחד שיעזור לו... הוא לא יכל לחשוב, זכרונות האהבה ציפו את גופו, ורצה לחזור לרגע שהיה איתה, לאותו רגע קסום שבאותו מצב לא היה חשוב לו מכלום. הכל היה יפה כמו באגדות. עבר זמן מה, ואותו רגע התפוגג באויר. הוא הגיע למסקנה שהכל היה אשליה, שהכל זיוף אחד ענק של חיים. הוא חפש את החופש, הוא חפש את זה בנשמתו... שעות עברו, ימים חלפו כאויר צח,והוא יצא לחופשי. החליט מה לעשות בהמשך, איך להגיב. אני עצמי לא חושבת שבחר בדרך נכונה, בדרך של לטרוף, לשכוח את כל מה שקרה, ופשוט ללכת. אבל לא אני מחליטה על חיו, הוא אדם שיודע מה לנכון לעשות. אבל הוא לא רואה את כל הסביבה, הוא רואה רק אותה, אבל רק הוא, כאדם, זכותו להחליט מה טוב לו ומה לא. אבל החופש לא נתן לו נחת, הוא בלבל אותו לגמרי, הוא החזיר את אותם תמונות שהיו בראשו. הוא לא ידע מה רצה, ניהל מלחמה, בין החופש לחום. הוא חשב שבגלל חופש החום יגיע אך יש לו עכשיו חופש מוחלט, אבל החום מתעקב בדרך. והוא רוצה חום, לגעת באותו פרח מקסים. אבל אין לו חום, אין לו כל עוד לא רוצה בכך, כל עוד לא מוכן לקבל את החום למרות המכשולים, למרות הגלים הקרים שיסחפו אותו לפעמיים רחוק רחוק. מאז, מאותו רגע של בילבול, לא ידע מה לעשות, באיזה דרך ללכת. הוא נהיה מן גן נעול שאין כניסה ואין מענה. רק עם עצמו, חושב, ועם מציעים לו לפנות בדרך אחרת הוא מתעקש על הדרך שלו. אדם מתוק הוא ידע מה לעשות בסופו של דבר, הוא רק צריך לזכור שתמיד יהיה מישהו לצידו, ותמיד יש דרך להגיע לסוף הטוב, בדיוק כמו באגדות.

תות15

New member
../images/Emo99.gif

אנשים, תעשו טובה- קחו עצות רק מאנשים שיודעים רק את כל הסיפור שעליו הם מייעצים תזכרו את זה. ואם להגיד את האמת, יש שני תסריטים. או שהחום יחזור בעוד כמה ימים, שבוע, חודש, או יותר. או שחום אחר רק ייצור אשליה שהחום שאני כל כך רוצה, לא מתבקש יותר.
תהנו מהחיים, אל תתנו להם להפוך לסרט אחד ענק ובלתי נגמר.

למעלה