אין לי כוח

funky n

New member
מר ליאור

מאיפה לך מה אני עושה? אתה עוקב אחרי? טוב לדעת!

eshkolit32

New member
../images/Emo24.gifפאנקוש../images/Emo201.gif../images/Emo140.gif

תראי כמה שאנשים אוהבים אותך כאן. כשאת אומרת דברים קשים כאלה קחי בחשבון שאת שוברת לנו את ה-
... אני אומרת את זה לא כדי שלא תגידי איך את מרגישה אלא כדי להדגיש-אנחנו כאן בשבילך, אתך בכל הרגעים הקשים, אוהבים אותך, דואגים לך ורוצים שיהיה לך רק טוב. אנחנו כאן בשביל להאיר את האפלה שאת נמצאת בה כרגע, כדי לומר לך שיש עתיד ויש תקוה. לפעמים כשנמצאים בעצב עמוק קשה לראות את זה. לכן יש אנשים סביבנו, כי לפעמים צריך שהם יזכירו לנו למה אנחנו כאן. דבר שני: אני מחזקת את דבריה של גיפט-כל עוד אדם חי הוא חייב שתהיה לו תקוה למשהו, תשוקה למשהו, רצון לכבוש איזה יעד. איזה חלום להגשים, איזו דרך שאנחנו רוצים לעבור בה. את באמת תראי את הדברים אחרת כשתחליטי מהו אותו דבר שאת רוצה לעצמך. תבחרי לך חלום, יש כל כך הרבה דברים שאת יכולה לחלום עליהם...אינסוף דברים, חלומות, שאיפות. רק תבחרי. החיים לא פשוטים, הם מלאים בייסורים ובסבל. צריך להילחם כדי לקבל את מה שאנחנו רוצים, שום דבר לא מגיע בקלות למרות שמגיע לנו ושאנחנו אולי אנשים טובים. זה דבר שמאד מרגיז לחשוב עליו כשמרגישים רע, למה בעצם צריך לסבול כל כך, ולהתאכזב כ"כ הרבה פעמים אם אנחנו אנשים טובים שסבלו כ"כ? אני מכירה את זה. התשובה היא שלכל בן אדם מגיע, וכל בן אדם צריך לעבוד קשה מאד כדי לקבל את מה שהוא רוצה. אין קיצורי דרך, הרבה מהדברים הטובים נקנים בייסורים........כדי שנעריך את הדרך שעשינו, כדי שנלמד בדרך, כדי שנחווה דברים קשים - אחרת לא נעריך את הדברים הטובים. ואני יודעת שאת לא רואה אור בקצה המנהרה כרגע, ומרגישה בודדה. אבל אם תאמיני בעצמך, (ומגיע לך שתאמיני בעצמך ושתאהבי את עצמך!) - הדברים יוכלו להשתנות לטובה. אם תאמיני שמגיע לך, ושאת לא סתם הגעת לעולם הזה, ויהיה לך חלום, הדברים יוכלו להיות אחרת בהמשך. אני יודעת כמה שהבדידות מקשה על החיים. בגלל זה חשוב שתהיי באינטרקציה עם אנשים אחרים. בחוגים, קורסים, לימודים. אני יודעת שאת חושבת על הכיוונים האלה. יש לדברים האלה תרומה חשובה מאד לחיי החברה של אנשים מעבר למה שאנחנו לומדים באותן מסגרות. המון אנשים מכירים ככה, זו הזדמנות מצויינת. אני מאחלת לך שתרגישי טוב יותר בהקדם האפשרי ושולחת לך מכאן חיבוקים ענקיים ואנרגיות חיוביות, יהיה טוב מותק ......
אוהבת אותך ודואגת לך.

funky n

New member
אני מודה לכל מי שמנסה לעזור,באמת!

אבל הרוב פה לא יכולים לאהוב אותי כי הם לא מכירים אותי. למצוא מטרה ,שאיפה או משהו כזה אני מנסה אבל שום דבר לא נראה לי ,הכל נראה סתמי ושיטחי. לגבי חוג אני לא יכולה,אבא לא שם עליי כידוע לך

eshkolit32

New member
יקח קצת זמן

אבל אני מאמינה בסוף אבא שלך יירגע ויתפייס אתך. אם הוא ישמע שיש משהו שאת רוצה ללמוד שיוכל לתרום לך, למלא את החיים שלך בתוכן חדש ולהעשיר אותך, אני מאמינה שהוא יעדיף להשקיע בזה כסף מאשר לראות אותך עצובה. את לא חושבת? מבחינת למצוא מטרה או חלום להשקיע בו: יכול להיות שכרגע הכל נראה לך סתמי ושטחי כי את פסימית וקשה לך לראות מעבר. אני מקווה שהזמן ייעשה את שלו, שתתחזקי ותקבלי בכוחות מחודשים איזושהי החלטה לגבי כיוון של לימודים או טיול או כל דבר אחר שיעלה בדעתך. אני שוב מציעה לך כאן את עזרתי אם תרצי בנושא של לימודים, רק תגידי... נ.ב ... את כל הזמן אומרת שאנחנו לא באמת יכולים לאהוב אותך כי אנחנו לא מכירים אותך. תני לנו קצת קרדיט.... פגשנו אותך, אני אפילו פעמיים, אנחנו מכירים אותך הכרות וירטואלית כבר שנה שלמה. זאת חתיכת תקופה. זה לא שווה משהו....? אנחנו מתעקשים פה להודיע לך שאנחנו אוהבים אותך, אלה לא סתם מילים, יש מאחוריהן משמעות. ותני לנו לאהוב אותך, בחייאאאאאאאת פאנקית. מה אכפת לך? זה עולה לך משהו...?! לא, אז זהו. בחיים צריך לדעת גם לקבל, לא רק לתת. תחשבי על זה.
לב|

funky n

New member
אני מניחה שנתפייס

אחרי איזה שבוע או שתיים שהקומקום הזה ירגע,אבל אם כל פעם הוא יתנהג ככה אני לא יודעת מה אני אעשה, זה הורס את כל הרצון כשהוא אומר לי שאני לא שווה בעצם,שגם בלי שיגיד אני חושבת ככה. מי יודע ,אולי פעם הבאה הוא יזרוק עליי שולחן. ועכשיו הוא לא מדבר איתי,הוא אפילו לא מבקש סליחה האידיוט,בטח כי אני שק האיגרוף שלו,גם ככה אין לי שימוש אחר יותר טוב,הביא ילדה פגומה ,השקיע בה כסף,אז לפחות שייצא מזה משהו. לפחות שיזרוק עליי אותי מהחלון,כמו שאמר ,ככה יהיה לשנינו יותר טוב.

funky n

New member
ועד לפני כמה זמן שחשבתי טוב

זה עזר לי? לא! היתי אופחימית מידי

butterfly white

New member
אופטימית?!

אמ.. לא הייתי אומרת שהיית אופטימית. בכל אופן תחשבי חיובי. אוהבים אותך כאן! את חשובה. ובכלל תצאי קצת מהבית עם חברות, תתחילי לשמוע שירים שמחים. אחרי המעשים נמשכים הלבבות.

למעלה