אין לי כוח

funky n

New member
אין לי כוח

שמישהו יהרוג אותי כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

butterfly white

New member
אז קחי מהכוח שלי!

funky n

New member
מתמיד

החיים מסריחים,ואפילו אבא שונא אותי. אין לי למי לחיות אין לי למה אין כלום

butterfly white

New member
בשבילי ../images/Emo13.gif

אני אוהבת אותך והרבה אנשים אוהבים אותך ואכפת להם ממך!!!

butterfly white

New member
אז את נשארת איתנו?

ובבקשה תעשי לי טובה אל תאבדי את החיים שלך! את יקרה מדי! ובכלל למה שלא תחיי?!מגיע לך לחיות!

funky n

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למרות שהצחקת אותי כרגע אני לא חושבת שזה שיפר לי את המצב רוח

butterfly white

New member
גם טוב, לא?

ובכלל זה לא מצחיק! כי אני שיא הרציניית! אנחנו לא מספיק סיבה טובה?

A GIFT OF LOVE

New member
מיס,

אולי מחשב לא ממש עוזר לך אבל את יכולה להסתכל על זה בגישה שונה: מאחורי המחשב יש אנשים חלקם איכפתים וחלקם לא, חלקם אוהבים וחלקם לא, חלקם מבינים וחלקם לא, חלקם ראית וחלקם לא, אבל יש אנשים [נו, את לא רואה אותם? הם מסתתרים בתוך המחשב, כאלה קטנים :)]! תחשבי על זה.

A GIFT OF LOVE

New member
זה נראה

כאילו אין משמעות בחייך, כאילו אין משמעות לחייך. זוכרת שדברנו כאן על הספר ``משמעות החיים``? אני התחלתי לקרוא אותו ולא ממש הצלחתי. הוא לא ממש דיבר אלי והוא לא ממש קל ונעים לקריאה. בכל אופן, מכמה קטעים שקראתי בו, המחבר דיבר על כך שעשרות בני אדם בשואה ניסו לשרוד, להשאר בחיים. למרות כל הסבל, האובדן והכאב. אלא שניסו לשרוד [מעט הצליחו] היו אלה שהייתה להם מטרה מסוימת- חלום שרצו להגשים, משפחה להקים, קרוב שגר אי שם או כל מטרה אחרת.. ואת, את כאן איתנו, בין החיים! את לא סתם נשארת איתנו, יש לך מטרה/יעוד/חלום/אדם/תקווה שבשבילו את חיה. מה שאני מנסה להגיד כאן הוא שהחיים אולי רעים אבל חייב להיות משהו שבגללו את כאן... מבינה? ועוד משהו: יש הרבה אנשים שאוהבים אותך כמו שמעין אמרה, אל תשכחי אותם!!!

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

אם היית לידי [והיית רוצה בכך, כמובן] הייתי נותנת לך כזה אמיתי. מצטערת שזה רק מה שאני יכולה לתת כרגע...

funky n

New member
גם אם זה נכון

זה לא מספיק לי. נמאס לי להיות כל החיים לבד. לדבר למסך זה לא כ"כ עוזר לבדידות.

A GIFT OF LOVE

New member
אני מבינה

שאחד הדברים שמייאשים אותך זה הבדידות. נכון, לדבר למסך זה לא ממש מקל על העניין אבל זה כן מפיג, ואפילו במעט, את הרגשת הבדידות.

LiorShap

New member
תקשיבי

באמת שאני לא רוצה שתחשבי שאני סתם מבקר אותך,אבל בתחושת בדידות הזו שלך יש גם בך קצת אשמה. את לא יכולה לשבת בחיבוק ידיים ולחכות שיהיו מסביבך אנשים...את צריכה לצאת,ליזום ולהיות הרבה יותר פעילה. אני יודע שזה קשה והכי קל זה לשבת בבית ולרחם על עצמך...אבל אין מה לעשות זה לא יבוא סתם ככה את צריכה לעשות משהו לגבי זה.

למעלה