.. אין לי כוח בידיים.

קארן_@

New member
תשמעי......... יש לי סיבות

להתחנפות.... ככה אולי דמי הכיס שלי ייתפחו (לפחות שמשהו אחר יתחיל לתפוח אצלי...) :p ק. (בהחלט)

t@gel

New member
חבל לכן על הזמן

אנחנו כאן... ולא נראה לנו שנלך לישון בזמן הקרוב... אז תאלצו לסבול אותנו אתכם.... ומה אתן עושות ערות? מילא, אנחנו כאן גולשים לאתרים מעניינים... ואתן? :)

תרנגולת

New member
מי זה אנחנו מותק?

חומד.. אין יותר חשוב מלפגוש את דודה א. בלא משנה איפה.. ואני באיי סי. אבל את.. מותק.. את לא. את בכלל.. איפה את?

קארן_@

New member
אתרים מעניינים..........

נשמע מעניין לא תרנגולית? מה את אומרת על אמאל`ה? (ואבא`לה?) נסבול אותם??? טוב נו תשארו.... לא יהיה קוסם אבל נעלה מופע קטן וייחודי, שאולי ירתק יותר אתכם יותר..... 8-p

תרנגולת

New member
אותי זה לא מעניין כל כך.

אבל נו טוב. נסבול אותם- אבל רק תמורת כסף ואוכל לדודה שלי..

קארן_@

New member
רודפת בצע קטנה שלי.....

רק על כסף את חושבת.... ומי זאת הדודה הזאת בכלל? (מתנערת מכל אחריות....) (איזו מן דודה אני...)

קארן_@

New member
אוי.... אמא תפסה אותנו....

אני..... חזרתי לא מזמן. חשבתי שכדאי לצאת להשתחרר קצת... לא ממש הצליח לי... או שאני סתם מיואשת מעצמי מדי. לילה טוב יפתי שלי, חלומות מתוקים. נשיקות- קארן

t@gel

New member
אמאל`ההההה

אני אפילו לא יודעת היכן לשרשר לכם הודעה... אז ככה... ``אנחנו``, היינו, איילי ואני... ולמעשה...אנחנו עפים לישון... מחר אני אתחיל לשלוח לכם לינקים לאתרים מדליקים... בינתיים...אני נשפכת כאן מעייפות...ואיילי...גם הוא בדרך.. ליל מנוחה בננות... מממממוווואהההההההה אוהבים אתכם הכי הכי... t@geYaL :)

קארן_@

New member
יופי מתוקים-קים

שיהיה לכם לילה נפלא, (אהבתי את החיבור של השמות) אוהבות מאוד- קארנגולת....

למעלה