.. אין לי כוח בידיים.

תרנגולת

New member
.. אין לי כוח בידיים.

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני משוגעת.

קארן_@

New member
מתוקה שליייייי!

מקווה שאת ישנה כבר, את לא משוגעת- את מלאך יפה וטהור. סליחה שאת עוברת את זה.... אני ערה, בנתיים כאן, כמובן זמינה בפלאפון בכל שעה שרק תרצי. אוהבת אותך מלא מלא- קארן.

תרנגולת

New member
ערה דווקא..

מה איתך ? סליחה שאני עוברת מה? על מה ולמה את אומרת סליחה!? אני מלוכלכת. ומכוערת.. ורחוקה מלהיות מלאך. איך עבר עליך יום העצמאות?

קארן_@

New member
יוווו נשמתי את ערה!!!

אני לא מאמינה... ואני כ``כ קיוויתי שאת מתכרבלת לך ושאת לא מרגישה רע יותר. מה קרה חומד? אני חושבת שהסתדרה לי פה הבעיה עם הצ`אט אז אם בא לך לדבר רק תגידי. את לא מלוכלכת ולא מכוערת, ואל תנסי אפילו לשכנע אותי שאת כן. אני מכירה אותך מספיק זמן כדי לדעת שאת: מלאך יפה וטהור ואני אוהבת אותך עד סוף העולם וחוזר חלילה... מחכה לך. קארן.

תרנגולת

New member
לי הצ`אט לא עובד..

אני פשוט מסתכלת על מה שהולך לקרות, או הולך לא לקרות.. אף אחד מהם לא יכול להיות טוב כ``כ.. יש גרוע יותר וגרוע פחות ואני לא יודעת מה זה מה.. ומה לבחור. כל היום התכרבלתי מותק.. אני לא אשכנע אותך.. אחרי שתשלחי מעטפה על כל מיני דברים בתוכה, ואני אשלח לך מעטפה בחזרה, או אולי במייל.. אני מבטיחה לך שתשתכנעי. ואני אוהבת אותך יותר..

קארן_@

New member
אז זהו... שלא.

מטורפת עלייך. הצ`אט שלי גם לא ממש החלים וגיליתי את זה עכשיו. ממהרת להכין לך חבילה לפני שתתיאשי ממני. אני בטוחה שלא אתאכזב!! חומד שלי, אני רוצה לדעת מה עובר עלייך. אני יכולה לתאר. אני מקווה שלא קשה מדי. זמינה למענך בכל שעה ביממה. אוהבת אותך יותר מיותר! קארן

תרנגולת

New member
את יודעת..

סיפרתי לך (ואל תזכירי את זה כאן חס וכרפס..). יופי מותק.. אני כבר מחכה בדואר (כבר כמה זמן?) עוד כמה זמן תהיי ערה? אוהבת אותך יותר מיותר מיותר.

קארן_@

New member
אהה..... בסדר.

שומרת על שתיקה. את צודקת, יש לך זכות להרגיש כך. אבל לא יותר מדי...! כי את יודעת מי באמת צודק נכון? יופי מותק. אני אהיה ערה ב-72 שעות הקרובות ככה שאת מוזמנת. אוהבת- יותר מיותר מיותר. (ודי כבר!) קארן

תרנגולת

New member
.. זה לא רק זה..

זה מה שיהיה עם זה או בלי זה.. והזמן שיש לי לטפל בדברים האלה עד שנה הבאה. (אין לי כ``כ). אני מתחילה לא באמת לדעת.. עוד מעט ממש אני יכולה?

קארן_@

New member
בטח חומד שלי!

את יכולה תמיד! אפילו עכשיו. ו... מותר לך לא לדעת. את עוד מבולבלת וזה טבעי. מבינה אותך...

תרנגולת

New member
אז עוד מעט זה עוד כמה דק`..

אני.. מבולבלת.. אולי.. בעיקר אין לי זמן כ``כ..

קארן_@

New member
מה אין לך זמן?????

השעה 3 בבוקר!!! או שבעצם התכוונת לזמן באופן שעכשיו אני קולטת. ושוב אני עושה לעצמי פאדיחות....

קארן_@

New member
ידעתי שאני כשרון.....

מחכה לצלצול שלך חומד. צמאה לסיפורייך. לילה טוב לכולם... נשיקות, קארן.

תרנגולת

New member
גם כן סיפורים..

חבל שאין לי מעניינים ונוחים ונעימים יותר. יאללה.. עליתי לצלצל. שניה קלה.

קארן_@

New member
ב-ס-ד-ר.....

שמענו.... יאללה, ת`קשרי כבר בלי הרבה בלאגן. אצלך הכל תמיד נשמע מעניין יותר. יש לך מן דרך מיוחדת כזאת לספר דברים. מה לעשות ילדה כשרונית גידלתי לי....

t@gel

New member
?!

שאני אבין.... מה בדיוק אתן עושות פה בשעה כזו? קדימה למיטה.. H-) לילה טוף לכן בננות אמא גולי

תרנגולת

New member
לכי את למיטה..

זה ביני, לבין דודה א. אני ישנתי כל היום.. לא רוצה לישון.

קארן_@

New member
דודה מי?????????..

תגידי, מה את מורדת??? אני באה עד אלייך עכשיו, כדי להשכיב אותך לישון. דודה ק. (!) שחולה עלייך בלי סוף!

תרנגולת

New member
חח.. חנפנית!!!

מתחנפת לאמא`לה.. חחחח.. B-) חנפנית קטנה קטנה.. בואי עד אלי עכשיו.. אוהבת אותך דודה א. .

למעלה