אין לי כוח אני סחוט...

r3fl3ct10n

New member
אני מקווה

שתיישם את השיטה...

אני מדריכה

אני מדריכה במקום בלב
ואני מדריכה ילדים בכיתה ד' הם די חמודים קצת שובבים אבל אם מחזיקים אותם קצר ופה ושם נותנים להם להינות מגלים עולם שלם עולם של כיף!!!

היום היה סבבאי ביותר

הלכנו אני וחברי לירדן עשינו מסלול ממעין ברוך עד הסוף יש בדרך יותר מ4 מפלונים חמודים שמחכים למישהו שיעלה עליהם עם אבוב ושוב אני ממליץ בחום לכולם בואו לירדן ותעשו מסלול כיף חיים!

תגיד ליאור....

אתה חושב שמקבלים כסף בחינם? היום לא מקבלים כסף במתנה סתם בצחוק

mayakol

New member
ברור שמקבלים כסף בחינם!

רוצה את השיטה? אז בוא לכאן ואלחש לך בסוד- בייביסיטר בלילה! כן, כן פשוט וקל! לא חלילה בבוקר כשהילדים ערים ומנקצים (למרות שגם זה לא רע...) אבל בלילה, אתה יושב מול הטלויזיה כשהם ישנים, אוכל לך, מסתלבט, ועוד בסוף מקבל על זה כסף!!!!!!!!!!! כן, כן זו השיטה! (ואני לא מבינה איך עוד לא המציאו אייקון של דולר או משהו כזה... זה חסרררר לי!)

reutרעות

New member
צודקת...

עשיתי השנה ביביסיטר- מ-7 עד 10 בלילה, הילדים כבר אכלו והם רק ראו טלוויזיה ויותר מאוחר הלכו לישון!! ואני גם ישבתי לי וראיתי טלוויזיה, ואת יודעת כמה קיבלתי?? 50 שקל! זה יותר מ- 15 לשעה!! אני לא ביקשתי, ככה האמא נתנה... מעולה, נכון?

mayakol

New member
בהחלט שמעולה

אבל אני מייעצת לך להתחיל לומר להורים של הבייביסיטר כמה את לוקחת לשעה. אני למשל לוקחת באופן קבוע 20 ש"ח לשעה (בפחות מזה לא שווה לי לצאת מהבית
)

reutרעות

New member
מה אכפת לי??!?

אם הם יתנו לי פחות מ13-15 לשעה, אני יגד להם! אבל אם הם נותנים יותר זה בעיה שלהם...

ההייי מתן!

אני הייתי היום בירדן אני וחברות שלי עשינו אבובים, היה פשוט כיף,סבבותתתתת ואני מתה לעשות כבר שוב, עלינו טרמפים על כמה קיקיים בדרך, ואף לא לרגע זנחתי את האבוב שלי!!!! אתה יודע מה הכי מצחיק שלא פעם ולא פעמיים אני נסחפתי לא עם הזרם אלא נגדו, ואל תשאל אותי איך כי זה מה שאני מנסה לדעת עד עכשיו. אגב- נשרפתי חבל על הזמן-גרוע ביותר!!!!!!!

אושרה1

New member
אני בעצמיי סחוטהההה

בס"ד ב5 הלכתי לחברה ואז מ7 עד עכשיו היו לנו חזרות לתסים(דגלנות) לשבת תנועה נקרעתי ונקרעו לי הרגליים עכשיו אני עייפה אושרה

איילת כ

New member
אתה מתלונן?

אני עשיתי עם אחים שלי עבודות יצירה עם גואש, השארתי אותם שניה לבד והם ליכלכו את כל החדר... (חשבתי שאפשר לסמוך עליהם) ומי בסוף מנקה? כמובן שרק אני.. ואני עוד עושה זאת בהתנדבות... אבל חוץ מזה היה ממש כיף. היום לאבא שלי היה יום הולדת. וחגגנו לו בבית וקישטתי את הכול הבית בבלונים (אני צריכה להיות בועדת קישוט...) ועכשיו אני הולכת לראות את הסרט ההסדר. אז כמו שכתבת שיהיה לכם באמת יום ולילה מהנה..

כמו שאומרים:

ב"ה בשיביל להרוויח את הלחם צריך לעבוד קשה (מבטא יידיש יוצא מעולה) אנשים אני קרועעעעעעעההה כל יום בריכההההההה צריך "לדוג" אותם מהמיים כדי שיצאו הם לא רוצים לצאת כל ערב אני צריכה להכין להם פעילות שזה בכלל לגזור להדביר להשקיע ולשקוע "כי מי שמשקיע שוקע " בקיצר שבוע שעבר אפילו הייתי קצת בדיכאון מזה אבל ב"ה השבוע כבר יותר טוב וואלה השירשור הזה מצויין בשבילי בבקשה שהשירשור הזה יהיה עד 21 ל 7 עד היום האחרון ...
הזמן קצר והמלאכה
(מרובה)

נמממאססססססס לייייי עלילותי להיום!

ב"ה מזל שיש לי כל חזק למה אם לא כבר הייתי צרודה ממזמן ילדים קטנים בכלל לא מקשיבים!!!!!!!!!!!! והברכה כל יום הורססססססססססססססת אותי בדר"כ החניכים אלו שמשפריצים היום גיליתי שגגם המדריכים סיוטטטטטטטטטטטטט לעבוד בקיטנההה אני באה להוציא תחיניכים מהבריכה 2 מדיכים השפריצו אחד על השני שרק פשוט לא הצליחו לפגוע אחד בשני ולעזאזל כולי התרטבתי בקיצור אנשיייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט להיות ממממממממממממממממממממממממממדריייכהההה בקייטנההההההההה!!!!!! מסכנה: לא להיות מדריכים בקייטנה!!!!

למעלה