אין לי כוח אני סחוט...

אין לי כוח אני סחוט...

בס"ד היום עבר לי היום הראשון בקייטנה. אתם שואלים איך היה? קשה, ילדים הם עם קשה. הסלולרי שלי נשבר, הגוף חבול והכיפה שלי התרחבה כי הבננות כל שניה גנבו לי את הכיפה...(מעניין אם מקבלים על זה תוספת סיכון...) טוב, אז מי שהייתה לו היום חוויה (מעניינת יותר או פחות) מוזמן לשרשר... יום נעים...

lali37

New member
החוויה שלי!

יצאתי לעיר והצתלמתי (אני תריכה 2 תמונות פספורט ואני דוחה את זה שבוע...) ואח"כ הלכנו לחברה שלי והיא עשתה מייק אובר לסנדלים ישנות שלה-זה יצא מהמם!!!!!!!! וזהו בערך... אה, עוד מעט אני הולכת לג'וגינג....

lali37

New member
מי שכבר יש לו חופש

לא צריך לסחוב.... הוא מבלה....

reutרעות

New member
את לא מובנת...

מה זה מייק אובר? ומה זה ג'וגינג? ושוב...סליחה על הבורות...

lali37

New member
אז ככה

מייק אובר- זה כאילו הנעלים של ישנות אז היא הולכת "לקשט" אותן כדי שהן יהיו יפות והיא תוכל ללכת איתן מייק אובר זה כמו מה שריקי לייק עושה לכל הנשים המכוערות שהיא הופכת אותן ליפות... וג'וגינג-זה הליכה...

reutרעות

New member
אהה

אין לי כבלים/יס אז אני לא רואה ריקי לייק ולהליכה אני קוראת הליכה...

אויששש מסכן...

לי לא הייתה חוויה היום כנראה מחר תהיה אחת.. ואני כבר צופה אותה... אוייששש... בכל אופן היום אני רק רצתי ממקוום למקום וזו בהחלט לא חוויה.

ashkeloni

New member
חחח....

"ילדים זה שמחה!!! ילדים זה שמחה!!!" ----מעניין מי כתב את השיר המעפן הזה... דרך אגב....עידכנתי את החתימה שלי... מה אתם אומרים עליה?

tamarhp

New member
לא נורא...

הייתי צריכה ללכת היום בבוקר - שיא החום - ולהביא כרטיס ביקור לחנות מסויימת, כשהגעתי ראיתי שהיא סגורה. חזרתי לחנות מותשת, ואז התקשרנו לחנות - ובעלת החנות אמרה שהיא בדיוק הגיעה, אז הייתי צריכה ללכת שווווב.

lali37

New member
לא נורא...

לפחות את עובדת... ולפחות עכשו חזרת למחשב....

אצלנו....

אצנו הקיטנה (לילדי הגנים וכיתות א-ג ואני בגן חובה...) התחילה ביום שלישי שעבר ורק מהשלושה ימים הראשונים הותשנו כאילו היינו אחרי חודש טירונות.... אבל היום כבר היה הרבה יותר סבבה הלכנו לגן חיות התנכ"י בי"ם ועשינו צחוקים עם הבת שרות שבאה איתנו שגם אצלה המצב שכלי לא משהוא... בקיצור היה איכותי למדי... אפילו האכלנו פילים

אז אני רואה שיש פה עוד מרדריכי ...

ב"ה קייטנות .... ליאור משומה הסיפור על ילדים קרציות מאד מוכר לי גם לי יש קיטנים /יות כאלה ליאור איזה גיל אתה מדריך??????

r3fl3ct10n

New member
ליאור!!!

באיזה גיל הילדים שלך??(לא הפרטיים-אלה שאתה מדריך) גם לי זה ככה כולי קרוע!! בחיים לא הייתי מאמין שילדים קטנים יכולים להיות ככה...

ליעד!

בס"ד אני מדריך ילדים שעולים לכיתה ה'. הילדים הפרטיים שלי: יש לי אחד בן 3 והשני בן שנה.

mayakol

New member
ילדים פרטיים???? ../images/Emo12.gif

יש לך ילדים משל עצמך????

למעלה