אין לי כבר כוח...

מיידלע19

New member
אין לי כבר כוח...

אין! לא בא לי להכין מערך, אז אני פשוט לא מכינה - זהו התייאשתי כמעט סופית.

תגידי

מה הסיפור שלך? אין לכם בסמינר מרכזיה פטגוגית או משהו בסגנון? מזלי לא נגזר עלי ללמוד הוראה...

מיידלע19

New member
אין מערכים בנושא הלז..

אני לא מדברת על שיעורים רגילים.... שיעורים כאלה זה לא בעיה אצלי.. אבל שאני צריכה ללמד כיתה שלימה של בנות בו' סמינר גרפיקה על מחשב ואת הפקודה שנקראת לייב טראס בתוכנה שנקראת אילוסטרייטור - והמורה עצמה לא יודעת את זה.... אז זה כבר משהו אחר... במיוחד שאחרי שרפרפתי בספרים והמורה התענינה לראות באמת מה אומרת הפקודה הזאת.. נדהמתי, המורה רצתה שאראה לה ואני בעצמי לא בטוחה במה שאני קוראת! חוצפה!!!

מיידלע, במקום לקטר תדעי

שכשלומדים חומר לבד, יודעים אותו הכי טוב. ואת, בתור גרפיקאית, צריכה אילוסטרייטור לעתיד כמעט כמו אויר לנשימה. זה לא כ"כ מסובך. קחי ספר של מנטור, או אם את יודעת קצת אנגלית תפתחי את הHELP של התוכנה, והופ, את יודעת את פקודת ליב טראס היטב. בהצלחה.

מיידלע19

New member
אבל אני ניסיתי וניסיתי וניסיתי....

ויש לי את ההסברים מהספר של מנטור... ואפילו בתוכנה עצמה ניסיתי.. והתחלתי לכתוב מערך.. וכשראיתי שזה לא יצא כמו שהמורה רוצה התייאשתי... אל תדונו אותי עד שתגיעו למקומי - בבקשה!! אני ניסיתי כמעט הכל! אבל אני לא יכולה להגיע לפרפקט שהמורה שלי לא בקיאה בזה כי על החומר הזה היא בוחרת לדלג כל שנה!

אוקי, אז קודם כל את מודיעה בדרמאטיות שהפקודה

שאת הולכת ללמד היא פנטסטית, והיוצרים של אילוסטייטור הפליאו לעשות והציגו כלי עקיבה חדיש ומשוכלל יותר מכל כלי העקיבה ששוק הגרפיקה - הממוחשבת ידע עד היום. אחר כך את מסבירה את הבעיות שמתעוררות אם אין את הכלי (פיקסול בהגדלה, אי - יכולת עריכה, וכל מוגבלויות העיצוב הנלוות), ומודיעה שהן לא צריכות להתמודד עם הבעיות האלו כי יש לאילוסטרייטור את הפקודה המדהימה של ליב טראס (עקיבה חיה).תוך כדי כך את מסבירה את המטרה של הפקודה: להעביר תמונות, סריקות, או כל ביטמפ אחר למסלול ויקטורי. במקביל את מעלה על נס את היתרונות של הפקודה באילוסטרייטור (מהירה ומדוייקת). עד כאן מהאתר של סופטסייל. הלאה - כעת את מפרטת במהירות את האפשרויות של הפקודה (הכנת כמובן דף יפיפיה ומעוצב, בו נתת ביטוי לכל אפשרות בפקודה. כאשר את מפרטת את האפשרויות של הפקודה הבנות כותבות כותרת מתאימה לכל חלק בדף). מאפשרת יצירת סגנונות עקיבה לתמונות מאפשרת צביעה "חיה" (Live Paint) המאפשרת עריכת ווקטורים אינטואיטיבית יותר אפשרויות נוספות לעריכת קווי מתאר לעצמים צביעה חכמה של תמונות בגוונים אפורים כולל צבעי ספוט תמיכה בייבוא LayerComps שנוצרו בפוטושופ וגם לעניין הדפוס - תמיכה בייצוא קבצי PDF בתקן התעשייתי PDF/X המבטיחה פלט ללא בעיות. (עד כאן מאתר דיספוט) בהמשך, את מסבירה כל חלק בפקודה בפני עצמו. להמשיך?? או שאת מסתדרת כבר לבד? קחי את זה באיזי - זה יעבור בסוף, אני רואה שאת סוחבת את זה כבר הרבה זמן.

מיידלע19

New member
דבר ראשון תודה ענקית!!!!!

דבר שני אני באמת דוחה את זה המון זמן... ועוד שבר.. אני יודעת כל מה שאמרת עכשיו... אבל שלקחתי לוגו מפוקסל בכוונה (צבעוני) ועשיתי לו את הפקודה לייב טראס אז אין הוא פשוט התעוות לי והיה מין סצל שחור לבן וששיחקתי עם ההגדרות לא הצלחתי להביא אותו למצב שהוא נראה יפה.. כמו הסמל שייצרתי באילסטרייטור והוא נראה חד וחלק לעין ומכיון שאני ניסיתי את כל הפונקציות של הלייב טראס ללא הצלחה התיאשתי את מבינה מתוקה? יש לציין שאני מעריכה אותך מאד!!! ה' יברך אותך!

את לא צריכה לקחת לוגו מפוקסל

את צריכה לקחת את הלוגו הזה כשהוא לא מפוקסל, בתמונה קטנה, לבצע את העקיבה ואז להגדיל.

מיידלע19

New member
אבל אני מפחדת שלא ככה עושים

כי המורה לא אמרה לי מה לעשות.. ושוב שאני עושה את זה על סמל שחור לבן זה מצויין ואפילו ממפוקסל הופך את זה לחלק.. אבל שהלוגו הוא צבעוני זה ממש בעיה, הוא לא שומר על הצבעוניות בצורה יפה. (סליחה אם אני משגעת אותך.)

מיידלע19

New member
תודה רבה

אגב יש לך אולי מסנג'ר? אני אשלח לך את הלוגו שאני רוצה עליו להראות - זה פשוט לוגו שאני הכנתי לפרוייקט שהגשתי... ונדבר שם?? את את לא עסוקה, פשוט הפכנו את הפורום לפורום גרפיקה - זה די נחמד...

בואי נעזוב את המסנג'ר, את יכולה להעלות פה את

הקובץ. אגב, קשה לומר שהשיעמום אופף אותי, רק שאת באמת מעוררת רחמים...

מיידלע19

New member
חח איזה רעה!

איך אני אעלה לפה? ולמה את לא רוצה להביא מסנג'ר? שם זה מש יותר נוח. ואני לא בטוחה שזה בנט , הפרוייקט שלי.. אני אהיה יותר בטוחה שזה ישב בתייקיה של הקבצים שלך שהתקלבו... אבל אם את ממש לא רוצה להתכתב במסנג'ר... אז אני אאלץ להבין אותך! סתם ככה תזכירי לי בת כמה את כי אני זוכרת שכבר נכנסת לי למסרים לא מזמן..

בהוספת תגובה יש אפשרות (בכחול) של הוספת קובץ

במקום לשאול אותי לגבי הגיל את יכולה בכיף לפתוח את העולם האישי שלי.

מיידלע19

New member
טוב אז אולי תנסי לעשות את העקיבה על קובץ שיש

לך... אבל לא על תמונה.. אם יש לך לוגו זה טוב... ואם יש לך משהו מפוקסל זה גם יפה כי זה הופך אותו לחד וחלק (רק אם הוא שחור לבן....)

למעלה