אין לי כבר כוח...

מיידלע19

New member
את יכולה תמונה

אבל בפתיחה של השיער אני רוצה להראות להם על לוגו ולומר להם שאני צריכה להגדיל לוגו אבל שהוא יצא לי א מפוקסל ואני מראה להם 2 לוגואי בגדול אחד חלק ואחד מפוקסל והן תצטרכנה לנחש עם איזה פקודה.. הם כמובן לא ידעו ואני אתחיל ללמד אותן על זה.. ואח"כ נעבור להראות להן בתמונה, ואח"כ אעבור לשגע אותך שכשניסיתי על תמונה זה פשוט עשה אותה יותר גרועה.

נו, יש לך מהלך מצויין!

אבל תצטרכי להתאזר בסבלנות כי הבת שלי התעוררה. אם לא היום - אז מחר בלנ"ד. רק אל יאוש, ואל דיכאון. אל תקטרי על המורה, החיים יפים.

מיידלע19

New member
תודה רבה לך....

את ממש מעודדת לכי לבת שלך היא הכי חשובה.. בת כמה המותק?? ואני באמת אשמח לדבר איתך במסנג'ר... את נשמעת אחלה בנ"א.

מיידלע19

New member
ולילה טוב נדבר מחר אי"ה

באמת שמחת אותי.. הייתי קצת מדוכדכת היום גם בלי קשר למערך...

כדאי לך להיכנס לקישור הבא:

http://www.adobe.com/designcenter/illustrator/articles/illcs2am_livepaint.html# הוא מצויין למטרות שלך. למה מסנג'ר? מה רע במסרים?

לא יודע אם זה קשור לפה...

לא נראה לכם שיש יותר מידי מורות? לא צריך להיות קצת יותר ריאלים וללמוד מקצוע שאפשר לעבוד בו?

בד"כ ברב הסמינרים

לומדים את מקצוע ההוראה. ועוד מקצוע נוסף. כאילו, ההוראה מחוייבת ללמוד. יש סמינרים בודדים שלא כך.

א. למה ההוראה זה מקצוע שחייבים ללמו

ב. בסמינרים האחרים לומדים רק הוראה או שאפשר ללמוד רק דברים אחרים?

מיידלע19

New member
בוקר טוב...

עכשיו דיברנו בכלל על גרפיקה. על נושאים אחרים תדונו בנפרד.... וחוץ מזה לא נראה לכם שהמורות כבר זקנות והם יצאו לפנסיה ואז אנחנו ניכנס
אני אישית לומדת 2 מקצועות... וזה בגלל שאני אוהבת, אם לא הייתי אוהבת לא הייתי הולכת להוראה. אבל אני אצא עם תעדות הוראה ותעודה של גרפיקאית - וזה טוב עבורי כי עשיתי חישוב שיש לי 2 מקצועות ביד ואוכל להשתמש בשתיהן..

למעלה