אין לי חברים

The Living Life

New member
אין לי חברים

ואין ידידות כואב לי שהפסדתי את כל תקופת גיל ההתבגרות, וגם את שנות ה20 שלי אני מפסיד. האם לדעתכם הבעיה מצריכה מגורים בהוסטל\מקום כלשהו שבו אוכל ליצור קשרים חברתיים?

לדעתי, לאו דווקא צריך מורים במקום אחר-

אלא ליווי ותמיכה של איש מקצוע-מאמן אישי, פסיכולוג שילווה אותך.

The Living Life

New member
אני צריך חברים, לא איש מקצוע

שיבלבל לי את המוח ויקח כסף. הלכתי לאיש מקצוע שלא עזר לי בכלום, חוץ מלהקל את משקלו של הארנק שלי

אם תבוא בגישה הזאת-זה מה שיקרה...

אבל אני יכולה להבטיח לך שאם מוצאים את איש המקצוע הנכון, הוא בהחלט יכול לעזור לנו להתקדם בחיים. ואני אומרת זאת ממרומי כמה וכמה פסיכולוגים לאורך השנים ואימון אישי אחד שעברתי, ובסופו של דבר רק האימון עשה לי שינוי קיצוני וגרם לי להבין דברים וללמוד איך להתנהל בצורה אחרת.

ממש פה בפרדס-היה פרסום לאימון אישי בקבוצה

בפורום "אימון אישי", נדמה לי. ניסיתי והיה מוצלח ביותר.

forgetmenot17

New member
נראה לי

שטיפול כלשהו דווקא יכול להועיל, ואם לא - (רק שמעתי על זה אבל אברי גלעד מבטיח!) אולי סדנאות דוגמת ימימה? או חוגים כלשהם? אוניברסיטה\לימודים? קמפוס! ואם לא אז אינטרנט, או חברים דרך חברים, או המון שיטות שנורא קל להמליץ עליהם. ובכלל, לחשוב מה עשית ומה תעשה בנידון. וואו, באמת נשמע מבטיח. אולי גם אני אנסה P:

LegallyBlonde19

New member
צריך מסגרת מתאימה..

אם תהיה במסגרת כמו לימודים, עבודה שיש בהם אנשים בגילך או אפילו חוגים כלשהם.. אני מכירה את זה על עצמי..

chenby

New member
אני דווקא

הייתי פונה לספר מדהים בשם - לאהוב את מה שיש - של ביירון קייטי ולומדת לעומק את שיטת העבודה שלה. הפסדת את כל תקופת גיל ההתבגרות - האם זה אמת? קפצת מילדות לבגרות? כך ביום אחד? או שאולי ככה אתה רגיל לחשוב? בגדול היא אומרת שיש את המציאות, ויש את איך שאנחנו רואים את המציאות - כלומר אנחנו לא באמת מוטרדים מהמציאות אלא מוטרדים מאיך שאנחנו חושבים שהמציאות צריכה להיות. והיא עלתה על שיטה מדהימה ופשוטה דרך 4 שאלות, והיפוך של אותה מחשבה שמביאה לנו כאב, ודרכן, פשוט מגלים המון חמלה, והבנה, ואהבה עצומה. דרך הסתכלות אחרת לחלוטין. יש מבצע בסטימצקי של ספר ו2 מתנה ונראה לי שזה אחד מהם. וגם -האתר שלה - www.thework.com יש שם גם סרטונים של קטעים מסדנאות שלה שבהם היא מכוונת אנשים בחקירה שלהם - לאמונות שלהם על עצמם או על העולם.. אני חושבת שזה יעזור לך מאוד. אני בעצמי נעזרת בשיטה הזו כבר מעל ל3 שנים. וזה קסמים. יש גם פורום שלה פה בתפוז אגב אם תרצה הכוונה בעצמך.

למעלה