אין לי חברים טובים...

Tornable

New member
אין לי חברים טובים...

טוב, זה משהו שכבר יש לי הרבה זמן על הלב.. אני בן 13 ואין לי בדיוק חברים טובים, יש לי חברים אבל הם לא הכי טובים ואני לא רואה אותם מחזיקים איתי בקשר אחרי שנסייים בי"ס (עוד הרבה זמן..), וגם שני חברים שלי שהם דיי חברים יותר טובים מאחרים עוברים לבתי ספר אחרים וזה מבאס ועכשיו אני נשאר עם חברים שאני יכול לעשות איתם שיחות בכיתה וכל זה, אבל בשעות הפנאי אני לא רואה אותי מזמין אותם עליי אם אנחנו לא יוצאים לשחק איפשהו (באולינג, פיינטבול משחקי רשת וכל זה..) וגם אני לא רואה אותי יוצא איתם למועדונים.. כרגע אני מתכתב עם איזה אחת שכבר ניפגשתי איתה אבל גם היא מבי"ס אחר אבל היא ממש נחמדה וחמודה ואני חושב שהיא תהייה ידידה טובה שלי, אבל אני מחפש גם חברים טובים.. אתם מבינים אותי?, אני פשוט מאוד מתוסכל מזה שאין לי חברים טובים שאני יכול לסמוך עליהם שיעזרו לי ויתמוך בי ויצרו איתי קשר בכל מקרה של צרה, ואני מסתכל על אנשים אחרים ויש להם חברים כאלה ואני שואל את עצמי למה דווקא אצלי.. אז מישהו יכול לעזור לי, לתת עצה לחזק את הקשר עם החברים או משהו אחר, אני קצת נואש.. נ.ב פעם היה לי חבר טוב שהיה החבר הכי טוב שלי אבל אז הוא עזב לאנגליה.. בבקשה תעזרו לי..

sh53

New member
איך למצוא חברים חדשים?

* יש בשכונה שלך מגרש כדורסל/כדורגל? קח איתך כדור ולך לשם. אני בטוחה שהמגרש לא יהיה ריק ויהיה שם בחור או שניים והזמן אותם למשחק. אם יש שם כבר אנשים שמשחקים, תתעניין במשחק, נסה להתקרב אליהם, תהיה לידם ואם יש חבר'ה שיושבים על הספסל שב לידם ונסה ליצור איתם דו-שיח. לך לשם כמה פעמים כדי שיכירו אותך, אני מניחה שאחרי כמה פעמים שיראו אותך יזמינו אותך לשחק. * תנועות נוער - יש פה חבר'ה בתנועות נוער והם מאוד נהנים בהן וזו גם הזדמנות להכיר אנשים חדשים. * שכנים לא חייבים להיות באותו בנין בו אנו גרים, אפשר גם לנסות להכיר דרך השכנים הקיימים את החברים שלהם (להסתובב עם מי שמכירים ואז לנסות להכיר דרכם את מי שהם מכירים). * לגבי החברים שלך שאתה לא מי יודע אוהב, האם אתם תמיד אותם X אנשים בחבר'ה? האם מידי פעם לא מצטרפים אנשים חדשים לקבוצה? מתלווים אל מישהו חבר נוסף? אם כן - אז זאת הזדמנות להיות בקשר גם איתם ולנסות לדבר גם עם החבר החדש שהגיע.

נינושש

New member
שלום וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

תראה לדעתי אתה עוד צעיר, לפי מה שהבנתי עדיין לא עברת לתיכון. לכן יש לך זמן להכיר חברים חדשים שאולי כן יתאימו "לדרשותיך" כלומר למה שאתה מצפה מחבר אמיתי, מחבר טוב. אולי עכשיו יש לך חברים ואתה לא רואה אותם איתך בעוד כמה שנים.. למה אתה לא רואה אותם? תנסה לשמור על הקשר ולהחזיק אותו יציב.. להתקשר אל החברים, לצאת ולהזמין אותם אליך. כ"נל לדבי החברים שאתה לא רואה אותם איתךמבחינה יותר קרובה כמו של יציאות, אול הם כן מתאימים ואולי הם כן יצאו איתך ואף תהנה מחברתם. לא תדע אם לא תנסה. ולגבי הילדה, תפתח איתה קשר למרות שהיא בבית ספר אחר, אתם תמיד יכולים להיגש אחרי שעות הלימודים.

BaBy LiS

New member
אני אומרת שאתה צריך להתחבר לאנשים

לאלה הידידים שלך או לכול מישו אחר תתחבר עם מי שנראה לך שיש מצב שתהיו חברים.. וזייהו=] בצלחה=]

As היחידה

New member
אני לא רוצה לכתוב כאן עלי

למרות שיש לנו כמה דברים במשותף...
אבל עם אתה רוצה אתה יכול להמשיך לכתוב כאן להתידד עם כמה אנשים ולפגוש את כולנו במפגש שמתוכנן ב21.7 וכמובן תנסה לצאת יותר ולמצוא לך חברים חדשים. לילה טוב לך
אנה.

Tornable

New member
מממ

תשמעו, אני לא בדיוק ילך לחפש לי חברים.. אני מאמין שנמצא אחד את השני אם אנחנו מתאימים להיות חברים.. העניין הוא שהאמת היא שאני לא רואה אף אחד מהאנשים בשכבה או שראיתי אי פעם מתאים להיות החבר הכי טוב שלי, אפשר להגיד שאני דיי לא מגניב, ויש את האנשים שיוצאים למסיבות וכל זה בגיל שלנו אבל זה אנשים שמגעילים אותי ואני לא רוצה להתקרב אליהם... ויש לי חברים, אבל לחלק מהם אני לא ממש דומה, וחלק כן.. אז בעצם אני מחפש עצה לחזק את הקשר שביני לבין החברים שלי.. נ.ב אל תשאלו איך אני יכול לקום בשעה כזאתי..

BaBy LiS

New member
חחח דבר 1..

גמני קמה לפעמיםן בשעה כזאת וגמני קמתי מוקדם [מה זה לא?!?!..] קיצר... בוא אני יגיד לך דבר שינחם אותך.. לא שונאים אותך.. [נכון?!.] אז אתה יכול להתחבר.... סתם לקרוא למטה לידידים שלך שהיו איתך להתחבר יותר קרוב.. ולאיזה כיתה אתה עולה ז' או ח'?.?!?. כי ב-ז' כל הילדים [הרוב] נפרדים והולכים לחטיבות אחרות אז אני מבינה אותך...

Tornable

New member
מממ

עולה לט'.. העניין הוא שיש לי חברים, אבל לא חברים טובים טובים שאני יכול לספר להם הכל ושיתמכו בי וכל זה.. יש לי מלא חברים, אבל אף אחד שהוא ממש החבר הכי טוב.. אז זאת הבעיה.. ולא, אף אחד לא שונא אותי.. זה לא שאין לי חברים, דווקא יש לי מלא...

The Guardian17

New member
תראה...

יש הבדל בין "לחפש חברים חדשים" לבין חיזוק הקשר עם החברים הנוכחיים. הבטחון שלך בחברים שלך הוא לא כזה בשמים לפי מה שאתה טוען. אין לי חבר טוב אחד שלמשל אתה יכול לספר לו דברים? לשמור איתו על קשר יותר חזק? כמו שאמרו לך קודם, תנסה למצוא קצת חברים חדשים. אם אתה רואה שלא הכי הולך לך עם החברים האלו, ואתה לא הכי בוטח בהם והם לא אמיתיים כמו שאתה רוצה - תנסה להכיר חדשים. זה רק יכול לבוא לטובה. הציפיות גם בגיל הזה הן גדולות אצל חלק מהילדים ואצל חלק - הם סתם שוליים. תנסה אולי קצת להוריד פרופיל, תנסה לזרום עם הדברים שהם עושים ולא מהר כ"כ לספר להם דברים. לאט לא אולי זה יבוא לך.

spiritspirit

New member
אז..?

אם אתה אומר שאתה לא רוצה ללכת לחפש חברים.. למה שלא תנסה לחזק את הקשר שלך עם החברים שהם לא הכי טובים?, תיהיה איתם יותר, תיקשר אליהם, תשמור איתם על קשר טוב, אם אתה אומר שיש לך מלא חברים והם לא טובים אז פשוט תנסה לחזק את הקשר בינכם, מה אתה אומר?

BaBy LiS

New member
?!?!?!?!?!!?!?!??....

אני בן 13 ואין לי בדיוק חברים אתה אמרת בן 13 ועולה לט'!?.. בלעע.. מוזר באט וואטאבר.. איממ.. תחזק ת'קשר עם החברים שעכשיו הם ידידים שלך

sh53

New member
ניסית להתקרב אליהם?

ניסית לבקש את עזרתם? ניסית ליצור איתם קשר בתדירות יותר גבוהה? כלומר ליזום דברים מעצמך?

למעלה