אין לי חברים. בכלל.

The Living Life

New member
אין לי חברים. בכלל.

אני צריך תשומת לב מאנשים פה כי אין לי חברים. אני מתקשר לאנשים וכל אחד מנפנף אותי בתירוץ אחר. שישרפו. איזה חיים חרא. כבר 20 שנה ככה וכנראה זה לא ישתנה. טפו על החיים האלה. זהו החלטתי לחיות בעולם הוירטואלי. פורומים של תמיכה נפשית זה המקום שלי. יאללה תגיבו בהמוניכם כי אין לי חיים גם ככה ואין לי מה לעשות.

אני אומר לך משהו מניסיון-

אינטרנט ופורומים לא מהווים תחליף לחברים אמיתיים. אם אתה מרגיש שהחברים שלך לא מספקים את הצרכים שלך (שהם לגיטימים,סה"כ אתה רוצה שיקשיבו לך ויהיו שם בשבילך), אולי תנסה למצוא חברים אחרים. אבל לפני זה, חשוב לשאול את עצמך למה החברים מאכזבים אותך? אולי אתה מצפה מהם ליותר מידי? ורגע לפני סיום... בקשה קטנה-נא לא להשתמש בביטויים לא נעימים ובקללות, לא אוהבת לראות כאלה בפורום.

thankful

New member
מחזק את דברי המנהלת -

גם מנסיון שלי - בשבועות/חודשים האחרונים - כאשר כתבתי מיילים / מסרים לאנשים שאני מכיר מהחיים האמיתיים (כן , לא הוירטואלים) , אנשים אלו לא חזרו אלי כלל במייל/מסר . לעומת זאת , תפסתי אותם בטלפון וניהלתי איתם שיחה (לעיתים לא קצרה) . מסקנה אפשרית מכך : יותר קל "להתחמק" בתקשורת אינטרנטית , מאשר בתקשורת קולית (בטלפון) . יותר מזה ; לדעתי , אפילו שיחה עם אנשים כאלה או אחרים ב - SKYPE או MESSENGER דרך המיקרופון , עדיין איננה תחליף לחברות אמיתית ... בברכה .

The Living Life

New member
אבל יותר נוח לי פה

כיף לי לבוא לפורומים, להתרווח קצת ולראות שלא רק אני בבוץ. זה נשמע לא כ"כ טוב- אבל ההרגשה שלי משתפרת כשאני רואה שיש עוד אנשים שנכשלו. אני מניח שזה הטבע האנושי, לחפש אנשים במצב דומה לך. אז כן, עושה לי טוב לברוח מהעולם ולבלות במקום שמלא בסיפורי החמצה, כישלון ופספוס. זה גורם לי להרגיש הרבה יותר טוב.

למעלה