אין לי את התשובות...

Megie

New member
קשה להשגה אה?!

sani48

New member
כמו שצריך לא?חח

דרך אגב קיבלת את המסר האחרון שלי ?

Megie

New member
ברור!!! ככה צריך!

המסר האחרון?

על מה ששלחת הגבתי..מאז? לא..

sani48

New member
אממ

היה מסר אחד ששאלתי לשלומך (אחרי שהיית חולה),ואחרי שהגבת רשמתי לך עוד משהו,ואת זה כניראה לא קיבלת משום מה,על כל מיקרה לא רשמתי שם משהו משמעותי אז לא נורא חח,שיהיה לך סוף שבוע קסום ושבת שלום

Megie

New member
ברוכה הבאה!

באמת שכיף כאן...מוזמנת להישאר

פערים זה משהו שאפשר למצוא בכל מקום וכל דבר.. מה שיפה בהם, האפשרות לעבוד ולצמצם..
כשמדובר בגיל, זה באמת קצת יותר קשה וקצת מתסכל..בעיקר בכדי לייצר תקשורת שמשדרת בכיוון אחד ושווה בין שניכם, מה שמנחם זאת העובדה-שגיל מצטמצם עם השנים.. אבל התחושה שלי אומרת שגיל בשביל שיחות, לא בהכרח מהווה פער, אישית יצאתי רוב חיי עם גברים גדולים ממני בהמון שנים ולעולם לא הרגשתי הפרעה בתקשורת..הדבר היחיד שנבע מגיל-זה המקום בחיים, הנקודה בה אני הייתי והנקודה בה היה הבחור שכבר עבר את כל מה שאני אפילו לא יכולתי לדמיין..
אולי כדי לנתח יחד איפה הנפילות בתקשורת כדי ליישר אותן. כי לא בטוחה כמה זה קשור לגיל.

ומחמם את הלב לשמוע את מה שהוא בשבילך..זה כל כך יפה בעייני

ערב מדהים!

marioForever

New member
אממ.. ננסה לענות אוייבקטיבי, ובכנות

וואו איזה כותרת מבוגרת יצאה לי ..
לא משנה.. אממ
אז קודם כל ברוכה הבאה, אחרי כל השיחות על הכינוי המגניב שבחרת. ברוכה הבאה.
זה מאוד יפה שאת קוראת לבן זוג שלך מלאך שלך... אני מקווה שאת גם קוראת לו ככה שאתם לבד כי זה משהו ממש יפה ורומנטי.
כמו שמגי אמרה... (יש לי הרגשה שבכל פוסט שאני רושם אני אומר כמו שמגי אמרה... טוב נו...אממ.. יש לה תשובות ממש טובות)
אז כמו שמגי אמרה, הרבה מהבעיות יכולות לנבוע מהמקום שלכם בחיים, מאיפה שאת נמצאת לעומת איפה שהוא נמצא, ולכן גם הסדר יום אולי יהיה שונה, או תחומי העניין יהיו טיפה שונים.
גיל, זה לא פער שלשם עצמו מפריע באמת, זה מה שנובע מהגיל, כמו באמת המקום בחיים.
אממ.. אם הייתי צריך לתת עצה, אז זה היה, שלפי הכרטיס שלך את בת 19, אני משער שהבן זוג כבר אחרי צבא, או אפילו אחרי לימודים, או באמצע לימודים, לא יודע, אבל הנקודה היא העצה שהכי הייתי יכול לתת לך, זה אולי לא ליפול למלכודת שתהפוך אותו לאבא שלך, אלא באמת להתייחס אליכים בתור זוג אוהבים, ולעשות את כל הדברים מאהבה ומאיכפטיות ולא מתוך הוא יודע והוא אמר אז.....
אממ בקשר לשאר הדברים,
אז זהו, בקשר לשגרה...אני רק משער, משער, משער ש..לא האמת אין לי את השמץ של מושג מה קורה עם זה, כאילו שגרה זה אופי של אנשים, יש אנשים עם אופי שבאים הביתה אחרי עבודה, הולכים לישון וזהו יש כאלה שבאים רואים טלויזיה והולכים לישון שהם נכנסים לשגרה ויש אנשים שיוזמים, ויוצרים, ועושים מכל יום הרפתקאה חדשה... זה תלוי באופי של שניכים ובכמה כוחות אינסופיים אתם יכולים להשקיע אחד בשני...
אני ממש הייתי שמח לקבל עוד מידע, מה מפריע לכם, מה זאת אומרת אתם לא מגיעים עדיין אחד לשני...
איזה עוד פערים יש בניכים ?

אבל כמו שאמרו לך פה, מלאכים זה דבר שלא פוגשים כל יום, שמצאת אחד אל תתני לו לעוף, הכי חשוב זה לדבר ולא משנה כמה זה פוגע, בלי לשפוט בלי לכעוס, תמיד תמיד לדבר על הרגשות ועל כל מה שמפריע ועל כל הבעיות ולא לקבור אותם.. כי דברים שקוברים אותם יש להם נטייה לחזור עם נקמה..(מה לא ראית אקסמן ?... סתם סתם בדיחה של חנונים) .אממ... זהו,
מה נשאר עוד להגיד חוץ מלאכל המון הצלחה... ותשארי, בסוף יש קוסם ! (טוב אין קוסם בסוף.. אבל אנשים פה מאוד מאוד טובים ... ואת זה אני מבטיח !!!1)

למעלה