אין לי את התשובות...

peachforever1

New member
אין לי את התשובות...

טוב,אני חדשה באתר ואני ממש שמחה שיש לי ולכולם פה אפשרות לדבר על הנושא הכי חשוב בעולם,אהבה.
......

יש לי בן זוג שהוא המלאך שלי ואני גרה איתו כבר 5 חודשים (הכרנו 6 שנים לפני זה) ..והכל מושלם,ואני אוהבת אותו והוא אוהב אותי...אבל יש בינינו עדיין פערים גדולים. והשגרה מתסכלת ומבלבלת.

אנחנו אוהבים זה את זו,אבל אני חושבת שקשה לנו להגיע אחד לשני עדיין בגלל כל הפערים בינינו.
ובנתיים שנינו נהיים מתוסכלים מיזה.
אני צריכה להיות חזקה,לתת אני את התשובות,להיות יציבה אבל אני לא כזאת ואני אפילו רחוקה מיזה. והלוואי והיה בי הכוח לעזור לו,לעזור לעצמי,להיות חזקה ויציבה.....

peachforever1

New member
ניסיתי

ניסתי לשנות את ה - f ל -f גדולה (F)

ללא הצלחה...

איזשהם הצעות?

Megie

New member

לשנייה תהיתי מה קרה לאדום בכינוי ובכלל לכינוי עצמו...חחח

sani48

New member
ברוכה הבאה

את יכולה לתת קצת יותר פרטים?מה בדיוק הפערים הגדולים בנכם?(גיל?שפה משותפת?תחומי עיניין משותפים?או מה?)על כל מיקרה אם הוא באמת המלאך שלך,אז אתם תתגברו על כל מכשול שיהיה לכם,מגורים משותפים זה בעצם המבחן האמיתי של כל זוגיות,יש אנשים שיצאו 5-6 שנים ביחד,והכול היה מושלם,עד שהם עברו לגור ביחד והתחילו כל הריבים,אצלך לא ציינת בכלל שיש ריבים או דברים כאלה,אלה רק שיגרה מתסכלת ומבלבלת(שאתם יכולים לעבוד עליה)ופערים גדולים בנכם(שיהיה טוב אם תפרטי מהם),לא כל יום פוגשים מלאכים בחיינו,אז אם יש לך אחד כזה,ואת באמת אוהבת ומעריכה אותו,תשמרי על מה שיש לך,הכול ניתן לפיתרון כל עוד יש רצון הדדי,הכי חשוב שתנצלו כל רגע שיש לכם ביחד לא תקחו שום דבר כמובן מאליו,אתם עוד תתגעגו לזמנים האלה למרות כל הקשיים
,אם תתני קצת יותר פרטים,אולי נוכל לעזור לך יותר,ביי בנתיים

peachforever1

New member
....בתגובה לתגובתך

הוא באמת המלאך שלי,המלאך האחד והיחיד שלי בחיים,וכן ...הוא דיי נדיר :)

אבל הפערים בנינו הם..הגיל קודם כל...מה שמשפע על כל השאר: על התפיסת עולם,על ההתנהגות שלנו,על השפה המשותפת שלנו,אמ וזהו בערך...
אנחנו אוהבים מאוד...אבל השוני הזה...הפער הזה...הוא דיי מדכא את שנינו......

ושנינו אוהבים,באמת אוהבים,ואני אשמור עליו מככל משמר...וכן אנחנו נעבוד על השגרה..
אני לא רוצה לאבד אותו,אני יודעת שהוא האחד והיחיד שלי,ואני לא אוותר עליו..

וכשאני מתכוונת ריבים,אני לא מתכוונת לריבים ענקיים כאלה של בכי,קללות,וכו'....יש בכי אבל הכל עדין ומינורי

sani48

New member
בתגובה לתגובתך לתגובתי

אם הריבים שלכם ללא בכי וללא קללות,אז המצב שלכם טוב
,ועכשיו ברצינות,אין כימעט זוגות שגרים ביחד ואין להם ריבים,זה טיבעי לגמרי שיהיה כל מיני חילוקי דעות,ולכל אחד גם יש את השגעונות שלו,אתם צריכים ללמוד להכיר אחד יותר את השני,ולדעת איך להיתמודד עם זה,והכי חשוב,תשתדלו לא לריב על שטויות,כי זה סתם בזבוז ארנרגיה וכאב ראש, לגבי גבי פער הגילאים,אז אני מניח שאת הצעירה מבנכם נכון?אם את רק בת 19 כמו שרשום בכרטיס,אז זה לא קל בגיל שלך כבר לעבור לגור עם בן זוג,וצריך להיות בוגר מאוד נפשית בשביל לעשות את זה,אני מקווה שאת בוגרת מספיק,ומקווה שעם הזמן תלמדו להיסתדר אחד עם השני יותר,הסימן הכי טוב בכל הסיפור,זה מה שרשמת במישפט הראשון,שהוא באמת המלאך שלך,האחד והיחיד שלך בחיים,זה מראה על כמה שאת אוהבת ומעריכה אותו,וכל עוד גם הוא חושב את אותו דבר עליך,אז שום דבר לא יוכל להרוס לכם את הזוגיות,שיהיה המון בהצלחה,ואם את צריכה משהו אנחנו תמיד פה בשבילך,ביי מלאכית

marioForever

New member
אתה מקסיייייים !!!!

אני מאוהב בך באמת ..:)
לא כל יום פוגשים מלאכים בחיינו :)
אחד המשפטים הכי יפים שנכתבו פה בפורום !:)
סאני תעשה לי ילד :.... :)

sani48

New member

אם לא היה לך חברה הייתי מודאג ממה שרשמתה עכשיו חחחח

sani48

New member

אנחנו עדיין לא זוג,הוא צריך להשקיע ולהראות שהוא רציני קודם חחח

marioForever

New member
הי הי ....

אני יודע שהייתי עסוק בזמן האחרון עם העבודה קושקוש..
אבל הנה,

עכשיו יותר טוב ?

למעלה