אין לי אלא לציין

drz400e

New member
אני עולה לויסטלר לשבוע בפברואר

אבל אני צריך גם את היום גלישה השבועי שלי, ועוד שבוע במזרח. אחרת לא נשבר הקריז.

תראו מה עשו השכנים המאוכזבים מחג מולד לא-לבן

החבר של הנערה הביא לה פח מלא שלג שגורד ממשטח קרח ע"י הזאמבוני. בסוף בא הכלב שלהם בורדר-קולי דובי כזה , ואז הם זרקו עליו כדורי שלג, והכלב קפץ ותפס אותם באויר תוך שהם התנפצו לו על הפנים. וזה היה סוף חג המולד הלבן שלהם.

shuttles

New member

תלתל11

New member
כריסטמס יהודי כהלכתו

כבר שנה שנייה שאנחנו מתארגנים, כמה חבר'ה יהודים (וכמה יהודים-של-כבוד) לקיים את מצוות הכריסטמס היהודי - סרט אחה"צ, ואחריו ארוחת ערב בצ'יינה-טאון. היה שמייח:)

TamarToronto

New member
עוגיות עוגיות ועוד עוגיות ...

מה יהיה ? השכנים , החברים , העובדים כולם מביאים עוגיות .... מתחילה להבין את ההיסטריה לג׳ים בניו ייר

orenfriedman

New member
זה רצף שלא נגמר

מ HALOWEEN ועד השנה החדשה. אבל בינינו, עוגיות זה כלום... אנחנו (ליתר דיוק זוגתי) הכנו שני סיבובים של סופגניות... אמנם וריאנט שאופים בתנור ולא מטגנים, אבל עדיין... (חלק במילוי ריבה, חלק במילוי שוקולד, חלק במילוי חלבה, חלק במילוי קינדר...)

shipy1234

New member
אגב, טיפ לחגים

BLENZ ובתי קפה אחרים שפתוחים 24 שעות, פתוחים בערב חג המולד. לדוגמא BLENZ ברובסון ובוררד.

ready2jump

New member
האמת אני ממש מבין אותך

גם אנחנו לא חוגגים קריסמס אבל בגלל החיים בקנדה - אתה רוצה או לא החשיפה היא גדולה. אנחנו היינו בארוחת קריסמת אצל זוג מעורב נוצרי-יהודי ובסיום הארוחה הדליקו נר שביעי של חנוכה. היה כיף. את האמת הגרשתי ממש טוב להיות מוזמן לארוחה כזאת. אז נכון זהו לא חג שעמי חוגג - אבל כולם מסביב יושבים עם המשפחות, נהנים ממפגש משפחתי וסתם מתחממים ביחד. וגם לנו היה רצון להיות חלק מזה - לא, לגמרי לא במובן הדתי. אבל בתור מי שנמצא כאן יחסית מעט זמן, ללא משפחות וכן עם החברים החדשים שאנחנו רוכשים פה - לא היינו רוצים להישאר לבד בחג המולד. חוצמזה שזו היא ארוחה אחת הטעימות ;)

למעלה