אין לי אלא לציין

orenfriedman

New member
אין לי אלא לציין

שכמי שלא חוגגים כריסטמס (אלא רק מציינים אותו), וכמי שאין להם כאן משפחה, יום הכריסטמס עצמו הוא אחד המשעממים ביותר בשנה... הכל סגור, אין מה לעשות, אף אחד לא פנוי, וכן הלאה. לא מסעדות, לא כלום. נראה לי שבשנים הבאות נחזור למסורת של לא להיות כאן בתקופה הזאת... ד"א, ראיתי אתמול עם הילדים את Arthur Christmas - מומלץ ביותר, גם אם אתם לא חובבי כריסטמס. פשוט סרט טוב.

TamarToronto

New member
מסעדות סיניות לא פתוחות??

בטורנטו זה היום של המסעדות הסיניות וכמובן המול הסיני - פסיפיק מול. אני דווקא אוהבת את השקט

orenfriedman

New member
לא יודע... אין לי קליינטים למסעדה סינית

בסוף העברנו את היום בצפיה בסרטים, שיחות עם סבא וסבתא, ומשחקי סקראבל באייפד (עובד לא רע עם האייפונים כמחזיקי ה TILES).

idohatam

New member
גם באדמונטון

וגם, כמו שגיליתי אתמול, בניו הופ פנסילבניה שאגב מסתבר שהשם שלהם היה ניו הופ עוד לפני מלחמת הכוכבים :). זה היום של המסעדה הסינית שם.

עשינו ארוחת חנוכריסמס- נרות חנוכה והודו צלוי

בחוג מצומצם, אבל זה תפש את כל היום , הבישולים, האירוח והניקוי בסוף היום

drz400e

New member
היינו בארוחת ערב יום לפני אצל זוג מעורב

בא סנטה קלאוס (שיש לו קרובים בקיבוץ ליד באר שבע) , וחילק שוקל דים ליד המנורת חנוכה.... על השולחן היה חומוס , לזניה , גבינות , ומשהו תיאלאנדי אני חושב. הילדים היו כולם מעורבים. אירים/סינים , גרמנים/סקוטים, פולנים/עיראקים(פלוס עוד כמה דברים),ועד אני חושב אינדונזי/אירי
בעלי הבית אני לא בטוח...רק יודע שהם יהודי ונוצריה
. יותר קנדי/טורונטאי מזה אין.... היה כל כך נחמד

Rina Kupfer

New member
דווקא אני נהנתי אתמול מארוחת בוקר במסעדה

אתמול בבוקר עם הבת והיו כמה מקומות פתוחים פה.

shuttles

New member
הדלקנו נרות עם חב"ד על חנוכיית שוקולד 25 ק"ג

הסתובבנו ברחובות עם פחות מכוניות והרבה פחות אנשים, הרצנו מרתון סדרות, עשינו כמה עבודות עיצוב בבית, יום חג המולד זה פשוט כיף!

dekelsgi

New member
נסענו לגספר ליום סנואובורד

היה נעים -קריסמס לבן. באדמונטון אין שלג כלל

gilad_no

New member
אצל הצרפתים יש...

היום הייתי. עדיין לא כל המסלולים פתוחים, אבל אלו שכן - היה שלג טוב. מה שכן, במסלולים השחורים היה הרבה קרח כך שעשיתי בעיקר ירוקים.

השלג כרגע מלאכותי.

בשבוע שעבר בדרך ל-Tremblant ראינו את המכונות לאורך כל הדרך. כולל בסנט סובר.

אחרי היום כבר לא יהיה חסר שלג לסקי

שמעתי שברשויות שוקלים לספח את קוויבק לאלסקה עקב תנאי מזג אויר דומים.

dekelsgi

New member
תקפוץ לשבוע סקי באלברטה.

השתה שלגתה ירדה בהרים ולא בערים.

למעלה