אין כניסה

sela v

New member
אתה מצחיק אותי

בו נחזור לכוונה המקורית. האם אתה בעד שיהיו ועדות קבלה לישובים שקמים על אדמות מדינה, וימנעו מהומואים, הורים חד הורים, ערבים, משכורת נמוכה, ספרדים או כל קריטריון אחר לא לגור בישוב?

יש הבדל בין יישובים לבניינים

לגביי יישובים, הייתי מונע רק מערבים, לגבי בניינים, אם מדובר בבניין דתי, הייתי מונע מחילוניים. ולא מטעמי גזענות.

sela v

New member
אני גם הייתי מונע מאתיופים

הם מבשלים תמיד אוכל מסריח.

סלוניק

New member
וואי, איזה צחוקים מטורפים,

סלע בטעות הגיב להודעה של עצמו במקום להודעה שלך שמשורשרת אליה, איזה קטע משעשע.

חבל לך על הזמן.... ../images/Emo6.gif

ועכשיו תנסה להסביר את הקשר בין ההודעה שלי לתגובה שלו.

ברמה האישית שום דבר

אבל ברמה הלאומית, האינטרס של העם היהודי הוא ביצירת גושים של ערבים ויהודים. לשם חילופי שטחים עתידיים בין מדינת ישראל לרשות הפלשתינית, ללא שום טרנספר.

סלוניק

New member
ומצד שני,

אינטגרציה ביישובים מעורבים הוכיחה עצמה מבחינת שיפור ההשקפה הדמוקרטית והמצב הכלכלי-חברתי בקרב המגזר הערבי באותם יישובים. חבל שהאינטרגרציה הזו לא משפיעה על יהודים באותה מידה.

לא בטוח לגבי זה

לדעתי, זו תהיה בכייה לדורות. שיפור קוסמטי, ופחד מתווית ה"גזענות" כשבפועל, מצב המלחמה עוד נמשך והמאבק על הקרקעות אף שמוסווה עדיין קיים.

סלוניק

New member
להפך.

פיזור אוכלוסין מוכר על ידי רוב הדמוגרפים דווקא כאמצעי להורדת העוני, הגברת ההשכלה ועצירת הריבוי הטבעי הגבוה באוכלוסיה הערבית. ארנון סופר (שעמדותיו דווקא לא רחוקות כל כך מאלו שלך) המליץ לעשות זאת לגבי הכפרים הבלתי מוכרים בדרום.

מבחינתי, האינטרס הלאומי

גובר על שיקולים כאלו או אחרים. המטרה העיקרית, היא בפתרון שבו כל עם יחיה במדינה משלו, וההיסטוריה הוכיחה את זה טוב, דיון לעוס למדי.

sela v

New member
האינטרס שלו הוא גזעני

אני אישית לא אוהב מדינה שהבסיס שלה הוא גזע מסוים לפי ההגדרה, אבל זו מציאות, שאי אפשר לשנות אותה. עדיין זה לא אומר שצריך להתייחס בצורה מגעילה לזר. נראה לי כל שונאי הזרים, זה כאלה שכמעט ולא יוצאים ממדינת ישראל, ולא פגשו הרבה זרים, ושכבר הם נוסעים כולם אנטישמים, ושונאי ישראל.

למעלה