טל, בחנויות האלה יש גם ביכ"נס.
הייתי בבית שמש ובברכת רחל, הכריזו על תפילת מנחה שתתכנס כאן וכאן תוך כך וכך, והיו מספיק גברים למנין+. אולי כדאי שתביני את הסיטואציה. ישנם יזמים עסקיים. הם רואים שחנויות אצל החרדים מאוד מצליחות. הם רואים, שבמשפחה חרדית יש כששה ילדים, שצורכים הרבה אוכל בסיסי. הם רואים פוטנציאל עסקי. הם פונים לחרדים ושואלים - מה שאלתכם ומה בקשתכם, ותעש. אז הם מבקשים, שבחנות יהיה הכל בהכשרים מיוחדם. הם מקבלים. הם מבקשים שתהיה הפרדה בין בשר לחלב לפרווה במרחק של פרוזדורים - הם מקבלים, והם מבקשים שהצבור יבוא לחנות לבושים בלבוש צנוע, הם מקבלים. ושוב אני אומרת: זה לגברים ולנשים כאחד. אם ימנעו את זה מהם, אני לא אתפלא אם כל אשה שתבוא לחנות בין אם היא לובשת חצאית, ובין אם היא לובשת מכנסים, תתבקש לעטות חלוק על בגדיה. אני יכולה רק להגיד, שיש מקומות שאליהם אני הולכת כשאני גורבת גרבים, לא מתוך זה שאני נוהגת כך מעשה יום ביומו, אלא מתוך כבוד לאנשים המתגוררים שם. אני לעומת זאת לא אשים את רגלי בכנסיה, משום שעלי להוריד את הכובע. אף אחד לא מכריח אותך לקנות בחנות חרדית, אבל אם את רוצה לעשות כן, את יכולה לכבד את רצונם של מרבית הקונים.