אין כמו מרק תירס לבוקר סגרירי כמו שזה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לוקחים 2 קופסאות תירס מתוק 320 גר' כ"א.
קופסה אחת מרסקים בבלנדר עדיף עם מוט.
מוסיפים את שתיהן לסיר בישול קטן עם 3 כוסות מים.
בינתיים שמים 2 כפות קורנפלור ב1כוס מים נוסף ומערבבים עד אין גושים.
כשהתירס בסיר מתחיל לרתוח, מוסיפים את התערובת של הקורנפלור/מים פנימה ומבשלים עד שהמרק מתחיל להסמיך.
שוברים בקערית נפרדת 1 ביצה ומטריפים אותה.
ואז מוסיפים את הבלילה המוטרפת לתוך המרק, עד שהחלבון הופך להיות לפיסות לבנות ובוהקות.
עכשיו מוסיפים למרק, רבע כפית פלפל שחור.
חצי כפית מלח.
שתי כפות רוטב סויה.
(אפשר לוותר על המלח)
מגישים את זה בקערית רצוי כשזה חם מאד (מוגש בחום) ואפשר לשים למעלה בצל ירוק קצוץ.
יאללה, רוצו להכין. יום אחד כולכם עוד תודו לי שאני כאן לצידכם. :-D
 

קבצים מצורפים

  • מרק תירס.jpg
    מרק תירס.jpg
    KB 964.9 · צפיות: 3

שמלת תחרה1

Well-known member
לוקחים 2 קופסאות תירס מתוק 320 גר' כ"א.
קופסה אחת מרסקים בבלנדר עדיף עם מוט.
מוסיפים את שתיהן לסיר בישול קטן עם 3 כוסות מים.
בינתיים שמים 2 כפות קורנפלור ב1כוס מים נוסף ומערבבים עד אין גושים.
כשהתירס בסיר מתחיל לרתוח, מוסיפים את התערובת של הקורנפלור/מים פנימה ומבשלים עד שהמרק מתחיל להסמיך.
שוברים בקערית נפרדת 1 ביצה ומטריפים אותה.
ואז מוסיפים את הבלילה המוטרפת לתוך המרק, עד שהחלבון הופך להיות לפיסות לבנות ובוהקות.
עכשיו מוסיפים למרק, רבע כפית פלפל שחור.
חצי כפית מלח.
שתי כפות רוטב סויה.
(אפשר לוותר על המלח)
מגישים את זה בקערית רצוי כשזה חם מאד (מוגש בחום) ואפשר לשים למעלה בצל ירוק קצוץ.
יאללה, רוצו להכין. יום אחד כולכם עוד תודו לי שאני כאן לצידכם. :-D
נשמע טוב
 
למעלה