אין כמו הבית

אין כמו הבית ../images/Emo82.gif

יש מצב שנצטרך לעזוב את הבית שלנו בקרוב. זאת אומנם רק דירה שכורה, אבל עיצבנו אותה לפי ראות עיננו, ואני מאוד רואה בה בית
, גם אם לא קנוי... אין ספק שזה יקדם אותנו אם נעבור למקום אחר, שיהיה קרוב יותר לעבודה של הבחור ואני גם קיבלתי אופציות לעבודות באיזורים אחרים, אבל יהיה לי קשה לעזוב את האיזור הזה שכל כך התרגלתי אליו-הירקן שלי, הקצב שלי, חדר הכושר שלי, הסופר שלי... משהו בלב שלי נשבר לעזוב את כל זה, אבל אי אפשר להישאר פה לעד, צריך להתקדם. סתם רציתי לשתף מהרהורי ליבי
. תודה על הבמה

wood walk

New member
איזו ראייה!

ממש הפתעת אותי עם איך שתיארת את השינוי הזה שעתיד לקרות לך בקרוב... עם הכאב את עדיין רואה את הצעד הזה כמקדם. הלוואי ותמיד אוכל לראות את הדברים כמוך.

אני תמיד משתדלת לראות את חצי הכוס המלאה../images/Emo13.gif

זה מאוד חשוב, אולי חלק מהאופטימיות שבי ומקווה שיימשך ככה.

שיהיה שינוי לטובה

תחשבי השיני עשוי להביא אותך למקום אחר בעבודה לקחת אותך לחבורה של נשים שנעים יהיה לך איתן ולעצב דירה שכורה זה לא פשוט אבל צאנס לשנות את החיים ואת בחורה בעלת מרץ אז בטוחה שתסתדרי מקסימום נבוא לעזןר לך לארוז את הבית הנוכחי אבל בטוחה שאת והא זה בית טוב לעתיד

הלוואי ויהיה מוצלח כך ../images/Emo57.gif

בנתיים בודקים אופציות ונראה אם זה בכלל ייצא לפועל. עדיין לא החלטתי אם עדיף להישאר או לעזוב. אבל אין ספק שזאת בין ההחלטות הכי קשות שנאלצתי לעשות, אני כל כך אוהבת את האיזור פה אבל אני רוצה גם להתפתח הלאה, להתקדם...

שירשולי

New member
פרפרית צודקת....

איין כמו הביית,וגם נורא קשה לעזוב,מקום שהיתרגלנו אליו,ושהשקענו בו. ושנתנו את הנשמה ,אבל תמיד,חשוב,לזכור שמשנה מקום משנה מזל... ובמקום חדש גם ישנה התחלה חדשה. שיהי לך בהצלחה.

למעלה