ג'יפה אנגלית
אני גרה בלונדון ועובדת כנני במשרה חלקית אצל משפחה אנגלית עם שלושה ילדים שתי בנות 12, 14 ובן 16. הם והמקלחת לא בקשרי חברות עמוקים. הילדה בת ה12 מתגאה בכך שהיא לפחות (לעומת אחותה) מתקלחת כל שלושה ימים.., הילדה בת ה-14 סובלת מפיגור מסויים אז אני מנצלת את כך שהיא נותנת לי לקלח אותה, ומטבילה אותה בגלונים של מים וליטרים של שמפו. פעם ראשונה שהכנסתי אותה לאמבטיה שמתי קצף שחעשה בועות. הילדה היתה בשוק טוטאלי, היא אף פעם לא ראתה בועות באמבטיה. זה פשוט גועל נפש, יש להם שיעורי ספורט כל יום, והם חוזרים הביתה ואפילו לא מחליפים בגדים. הם מסוגלים ללבוש את אותו הג'ינס במשך חודשים, כשהיסיתי להסביר שפדיחות ללבוש את אותה החולצה יומיים ברצף, נתקלתי בתשובה שפשוט אפשר ללבוש את החולצה הפוך..בררר... החבר שלי הוא אנגלי והוא מתקלח פעפ פעמיים ביום!, מאז שהוא איתי הוא גם עושה מסכות פנים ושם קרם (לפעמים הוא גם נותן לי לסדר לו גבות, אבל אל תגלו לו שסיפרתי לכם). הרבה דברים שקשורים בניקיון עדיין נראים לי כתעלומה (מה זאת האופנה הזאת של שיניים צהובות?, מה הקטע של דבר המגוחך הזה עם הסמרטוטים שמתיימר ליהיות מגב לספונג'ה?) אני רואה את עבודתי כנני כשליחות מטעם מחלקת ההיגיינה, אני מנסה להסביר לילדודס כמה חשוב ליהיות נקיים ולהריח טוב. כמה מזה התפס להם בראש? רק אללה KNOWS...