אין כמו אירופה

moonshaa

New member
לנו נאמר אחרת.

הסיבה שמעדיפים לשים שני ברזים , כי זה יותר יקר. בכל מקרה עניין של חוק בהחלט היה צחוק.

roniboom

New member
בעיה מוכרת לצערי... כבר קיבלתי פעם

כויות

roniboom

New member
אגב, חוץ מכיור דפוק,יש לנו מקלחת

נורמלית לחלוטין!! אז כמובן שאני ובן זוגי מתקלחים כל יום... ולגבי
השותף האוסטרי שלנו- הוא פשוט כועס שאנחנו משתמשים בכל כך הרבה מים והריח כמובן מדבר בעד עצמו...

ג'יפה אנגלית

אני גרה בלונדון ועובדת כנני במשרה חלקית אצל משפחה אנגלית עם שלושה ילדים שתי בנות 12, 14 ובן 16. הם והמקלחת לא בקשרי חברות עמוקים. הילדה בת ה12 מתגאה בכך שהיא לפחות (לעומת אחותה) מתקלחת כל שלושה ימים.., הילדה בת ה-14 סובלת מפיגור מסויים אז אני מנצלת את כך שהיא נותנת לי לקלח אותה, ומטבילה אותה בגלונים של מים וליטרים של שמפו. פעם ראשונה שהכנסתי אותה לאמבטיה שמתי קצף שחעשה בועות. הילדה היתה בשוק טוטאלי, היא אף פעם לא ראתה בועות באמבטיה. זה פשוט גועל נפש, יש להם שיעורי ספורט כל יום, והם חוזרים הביתה ואפילו לא מחליפים בגדים. הם מסוגלים ללבוש את אותו הג'ינס במשך חודשים, כשהיסיתי להסביר שפדיחות ללבוש את אותה החולצה יומיים ברצף, נתקלתי בתשובה שפשוט אפשר ללבוש את החולצה הפוך..בררר... החבר שלי הוא אנגלי והוא מתקלח פעפ פעמיים ביום!, מאז שהוא איתי הוא גם עושה מסכות פנים ושם קרם (לפעמים הוא גם נותן לי לסדר לו גבות, אבל אל תגלו לו שסיפרתי לכם). הרבה דברים שקשורים בניקיון עדיין נראים לי כתעלומה (מה זאת האופנה הזאת של שיניים צהובות?, מה הקטע של דבר המגוחך הזה עם הסמרטוטים שמתיימר ליהיות מגב לספונג'ה?) אני רואה את עבודתי כנני כשליחות מטעם מחלקת ההיגיינה, אני מנסה להסביר לילדודס כמה חשוב ליהיות נקיים ולהריח טוב. כמה מזה התפס להם בראש? רק אללה KNOWS...

d h t

New member
קטן על הצ'כים.

בתחילת הקייץ האחרון התארח בטלויזיה רופה ילדים שהסביר מדוע אסור לקלח את הילדים יומיום. ההסבר הפשוט היה "מים וסבון לא בריאים לעור, זה מוריד את השכבה השומנית הטבעית, ופוגע בגוף האדם" זהו

Inuit

New member
אצלנו

בבית הספר אחרי שיעור ספורט הם חיביםלהתקלח וצריכים להביא כל יום מגבת נקיה.אני לא מבינה מה יש להם ה''ארופאים'' נגד מיקלחות לא חהר להם מים פה. ואיך שהם רוחצים כלים גועל נפש ממלאים את הכיור במים שמים קצת(2 טיפות) סבון ורוחצים ושוטפים באותם המים את כל הכלים... לכו תבינו אותם

ואומרים שהצרפתים לא נקיים...

כל הצרפתים שאני מכירה מתקלחים כל יום. תסבירו לי איך אפשר 3 ימים לא להתקלח?

victor59

New member
מקלחות

אף אחד לא אומר שהצרפתים לא מתקלחים הם פשוט לא אוהבים לבזבז מים חייתי 16 שנים בצרפת עד שבאתי לארץ הפלאפון שלי 054760741

כפרה עליך, ויקטור!

בוא וספר לנו, למה אנחנו כל כך רוצים לדעת אל מס' הפלאפון שלך בישראל, ולמה אנחנו כל כך רוצים להשקיע בשיחת טלפון בינלאומית (ועוד לנייד!) בשבילך? סתם סקרנות... במילים אחרות - למה לא תציג את עצמך?

blixgirl

New member
../images/Emo70.gifהודעות עם מספר טלפון

אסורות בפורום ותמחקנה להבא. פרטים אישיים במסרים בבקשה

adimayer

New member
מקלחות ארוכות ללא נקיפות מצפון???

האיש בוכה לי כל יום שאני עושה מקלחות ארוכות מידי. כל יום שעה מתחת למים. מאז שהגעתי לכאן יש לנו חשבונות מים אדירים. וממש לא ברור לי העניין - יש להם כ"כ הרבה מים כאן בגרמניה, אז למה החשבונות האלה? לחץ של מים יש כנראה בבית ישנים, או בדירות שכורות, מאחר ולנו אין שום בעית לחץ - נהפוך הוא. רחיצת כלים? יש מדיח. האיש לא מוכן שארחוץ כלים ביד הוא אומר שזה ביזבוז מים
ברזים נפרדים אני זוכרת ממלונות בארופה וזה באמת סיוט - במיוחד בחורף

shermond

New member
לפי מה שאתם מספרים האנגלים

ניחוחם הולך לפניהם.... אויש זה נורא.. נחרדתי מתיאור הכיור.. אני א מסוגלת לצחצח שיניים במים קרים, החנכיים קופאים לי....

stevie1

New member
תרגעי

נראה לי שהמצב עד כדי כך גרוע רק בלונדון (אבל אולי היא לא מסריחה מאנגלים...נקודה למחשבה)

shermond

New member
נירגעתי....

ואולי יש בעיה קשה של זיהום אויר באנגליה (ובעירק לונדון) למרות שקראתי לא מזמן שעשו ניקיון רציני בעיר.. אבל כבר לא הייתי שם הרבה זמן.. אז אני לא ממש יודעת..

stevie1

New member
התכוונתי למשהו דווקא

אחר ודי גזעני מצידי אבל hey what the hell אני בטוחה שהלונדונים יוכלו להעיד

למעלה