אין כמו אירופה

ODISIOS

New member
אין כמו אירופה

בקטע של המקלחות הארוכות וללא שום נקיפות מצפון על המים....שלא מתבזבזים מהכינרת!!

ipple®

New member
סופסוף משהו מבין על מה אני מדברת

הבריטים לא מבינים על מה אני מתלוננת ומסתכלים עלי כמו על משוגעת כשאני בודקת את לחץ המים במקלחת (בחיפושי אחרי מקום מגורים). אחרי הכל מה הם מבינים, הם הרי עושים אמבטיות..... אני אחסוך מכם ולא אתחיל לספר לכם סיפורי זוועה בנושא.....

moonshaa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יותר מיזה...

למה הם לא עושים ברז אחד למים חמים וקרים.. פשוט נורא לשטוף ככה את הפנים. גם אנחנו שאנחנו מחפשים דירה זה הדבר הראשון שאנחנו מחפשים:)

een ogenblik

New member
באמת למה?

המקלחת אצלנו בסדר גמור, תודה על ההתעניינות, אבל הכיור רחצה... למה לא ברז אחד, למה?

ipple®

New member
הדבר הכי מטומטם שניתקלתי בו

בהקשר לברזים בודדים היה כאשר סוף סוף מצאנו כיור עם ברז אחד.... הוא היה מופרד בפנוכו באמצעות מחיצה פנימית בצוואר הברז..... טימטום זאת לא מילה!!!!! איך הם החזיקו מעמד כאימפריה - קטונתי מלהבין!! :))

moonshaa

New member
../images/Emo6.gifהבריטים מוזרים בקטע הזה.

הפננו את השאלה שלנו לעורך דין מהמשפחה (גר באנגליה)למה אין להם ברז אחד , הוא אמר שזה החוק.

ribber

New member
נראה לי שכבוד עורך הדין

צריך לפתוח את ספרי החוק הישנים... אחרת, אני אישית מתחילה בסדרת תביעות משפטיות נגד השכנים שהחליפו שני ברזים בברז אחד...

ribber

New member
Power Shower

אפשר למצוא בבי אנד קיו ובעוד חנויות מהסוג הזה. אחלה זרם! ולמה המים הקרים בבוקר הם מהמקרר הלאומי? את הבית שלנו קנינו רק בגלל שאין בו טפטים ובגלל שיש ברז אחד במטבח, מרצפות וכמובן מקלחת נורמלית

מה ז'תומרת שני ברזים?

פה ישברז אחד בכל כיור. הדירות באמסטרדם, כלומר - אלה שהן לא בניה חדשה - הן קטנות ומעוצבות בהתאם: המקלחת והשרותים באותו חדרון, שהוא בגודל של חדרון שרותים. ז"א - שהטוש נמצא בערך מעל האסלה, וצריך לפנות את כל הדברים של השרותים (נייר טואלט וכו') לפני שעושים מקלחת... כמו כן - הכיור היחיד הוא הכיור במטבח, ושם, בינות לתבלינים, שמן הזית והסירים מארוחת הערב של אתמול - נמצאת מברשת השיניים והמשחה... זה נראה נורא ביזארי בהתחלה, אבל מתרגלים לזה די מהר... זרם המים סביר בהחלט, עם זאת...

ipple®

New member
צריך לראות בעיניים בכדי להאמין...

בקיצור, הכיורים בבתים באנגליה (למעט אלו ששונו ע"י בעליהם) מצויידים בסטנדארט משלהם. שני ברזים נפרדים (באומרי ברז הכוונה ליחידה השלמה הכוללת ברז לפתיחת וסגירת המים וצוואר מתכת המוליך את המים החוצה לכיור). האחד למים קרים והשני לחמים, כל אחד ממוקם בפינה האחרת של הכיור. על-מנת שתוכלי לרחוץ ידיים / פנים או כל איבר אחר, עליך למלא את הכיור (כאילו היה אמבטיה קטנה) ולהשתמש במים שבתוכו..... נשמע מזעזע - זה הרבה יותר גרוע בחיים.... (אייקון של פרצוף מבועת)

Inuit

New member
ממש מגעיל../images/Emo5.gif

לא פלא שהם לא מיתרחצים הרבה

Inuit

New member
מזל שאצלנו זה לא כך

ולמרות זאת אני יודעת על כמה חברים של ילדי (שמיתפלאים שהם מתרחצים כל ערב) שהם מתרחצים רק פעם בשבוע מקסימום פעמים לא יותר

ribber

New member
לא, לא התבלבלת

זה הצרפתים שלא אוהבים מקלחת ומתקלחים עם הבושם

ipple®

New member
ואם באמבטיות עסקינן - הרי פה

באנגליה הם לא מתקלחים אלא עושים אמבטיות אז.... בפעם הראשונה שהתארחתי אצל חברה שלי.... לאחר נסיעה של שעתיים משדה התעופה וטיסה לא קלה עם הרבה עיקובים, סופסוף הגענו אליה הביתה. כל מה שרציתי הייתה מיקלחת חמה להחליף בגדים וכוס תה אנדלי טוב. נכנסנו אליה הביתה, השעה הייתה בסביבות 7 בערב לאחר שהתמקמתי בחדר האורחים היא הציעה לי לעשות אמבטיה (כמו שעושים באנגליה), ההסבר שלה היה מאוד פשוט (ואני מצטטת אותה בתרגום חופשי לעברית): "למה שלא תכנסי לאמבטיה להתרענן, הבת שלי בדיוק יצאה לפני שנסעתי לאסוף אותך אז כל מה שאת צריכה זה לשחרר מעט מים (שיהיה מקום) ולהוסיף מים חמים לכמות שנשארה בהתאם לטמפרטורה שאת אוהבת" הייתי כל כך עייפה שלא ממש ירד האסימון.... כאשר נכנסתי לחדר האמבטיה וראיתי מולי את האמבטיה המלאה הבנתי למה התכוון המשורר באומרו : משומש במצב טוב!!! עשיתי אחורה פנה ושאלתי אותה הכי מנומס שיכולי אם יש גם מקלחת בבית? למזלי הרב בקומה השנייה הייתה גם מקלחת!!!! נשמתי לרווחה ! (ואם אני לא טועה, אז עד שאני הגעתי לא ניראה לי שמשהו השתמש המקלחת הזאת)

stevie1

New member
חייבת להוסיף משהו (כמובן)

בתור אחת שחייתה בנאגליה יותר מכל אחת/ד כאן (בינתיים לפי הסקר של למעלה) אז אני מעירה ש: 1. ההתרשמויות שיש לכם זה נשמע כמו מבתים שכורים, ובעלי בתים להשכרה כאן ממש לא אוהבים להשקיע כסף בבית כי גם ככה יבוא מי שירצה. חוצמזה שברזים נפרדים זה סתם מחסכנות (הם יותר זולים, ברז משולב למטבח עלה לי 70 פאונד!!). מי שאמר שזה חוק סתם התבדח 2. כמעט בכל מקום משופץ בימינו אנו יש 2 ברזים (זה היה המינימום בחדר אמבטיה החדש. זה ומיכל לישותים שמוריד חצי מיכל ומיכל מלא) 3. אנשים בעלי היגיינה עלובה יש בכל מקום. אני לא מכירה אף רחד שלא מתקלח כל יום ואמבטיה עושים פעם ב...לפינוק. הסיפורים האלה נשמעים כמו המעשיות שכולם מספרים לך לפני שאתה נוסע פעם ראשונה ללונדון 4. והקטע עם הספוג'ה - יש לקנות סמרטוטים נורמלים בכל סופר (רק צריך לדעת על מה מסתכלים) ו- ל-ס-י-כ-ו-ם: אם הכל היה כמו בארץ אז מה הטעם?

Inuit

New member
לא לפגוע

לא אמרנו שכולם כאלה אבל הרבה מהם...... כל החברים שלנו והילדים שלהם מתקלחים יום יוםץ

למעלה