אין יותר דחוף מזה

זה כבר סיבות שאנחנו לא יכולים לגלות

מצטערת!!!!אבל אולי בהמשך נוכל לעשו משהו בעיניים ול]פחות נקטין את הכתובת

mijal

New member
טוב אני לא מתלוננת להיפף יש לכם...

אחלה של אתר באמת תמשיכו כך אפילו המלצתי עליו לחברה שלי והיא התלהבה ממנו.

יו אני ממש ממש ממש ממש

מודה לך ותודה רבה כי את בין היחידים שלא הולכים פה נגדי ונגד ספיר כי קודם כולם מתנפלים עלינו וזה כבר מוציא את כל החשק לעשות משהו באתר ובסך הכל זה בשבילכם כי לנו יש את כל התמונות אז אם לא נעדכן לא אני ולא צוות האתר יפסיד... אז שוב תודה

rebeldEla

New member
חחחח רואים שאתם לא יודעים מזה ...

מזה תגובות של אנשים ראית תספר המבקרים שלנו מפוצץ בקללות ובכמה שהאתר גרוע! אין יותר מבאס מזה! אנחנו שמים כתובות על תמונות בשביל שלא יהיה גנובות או שיש אנשים שמביאים את התמונות והם רוצים שנשים כתובת...(זה התנאי שלהם..מה נעשה..) בכל מקרה האתר שלכם אחלה תמשיכו איתו יש לו הרבה פוטנציאל!

DANA Gi®L

New member
בן-דוד שלך, את, לופליצו

הכל אותו הדרעק. ואני בטוחה שזה את או ספיר. רצית להעלות תמונה של קמילה, והתבלבלת בקבצים על המחשב..

טובס שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו הסתכלתי והבנתי משהו.... כל הכתובות זה לכסות כתובת של אתר אחר! אתן לא רוצות שיגנבו ממכן אז אתן שמות כתובות על תמונת... אבללללל אתן גונבות מאתרים אחרים ומסתירות את זההה?? לפחות תשאירו תכתובת המקורית של האתר שגם אחרים יוכלו להיכנס אליו, אתן יודעות, זה הדבר הכי הוגן לעשות! אם אתן בכלל גונבות מאתר לפחות תשאירו תכתובת המקורית שלו! כל תמונוה על הexclusiva למטה גנובה!

תראה האתר הזה גם שלי

וגם של לובה אולסן וככה אני יכולה להגיד לך שאני יודעת בדיוק מה שהולך באתר הזה וזה ממש לא נכון אנחנו לא מנסים לכסות שום כתובת זה סך הכל הכתובת של האתר שלנו

dor302

New member
הקפצה

נו תראו איזה חוצפה אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברקודית

New member
איזה שוווווההההה!!!!!!!!!!!!

אל תהרגו אותי.. אבל זה נורא מצחיק אותי! קחו את זה באיזי...... :)

למעלה