ההודעה הייתה מכוונת לתמונה של קמי ובנחה בבגדים השחורים..
D dor302 New member 5/11/02 #1 אין יותר דחוף מזה תראו איזה דוגמה האתר של המורדים נותן!! תראו את כל העמוד ותסתכלו טוב איזה תמונות!
O omer מכה שנית New member 5/11/02 #7 מה זה משנה שמו לך את התמונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
א אולסן לובה New member 5/11/02 #8 אל תשימו לב לזה!!!! זה בטח בן דוד שלי עשה את זה וכל צוות האתר ממש ממש ממש מתנצל על זה וכבר מחקנו את התמונה ואנחנו מבטיחות שזה לא יקרה שוב!!!!!!!!!!
אל תשימו לב לזה!!!! זה בטח בן דוד שלי עשה את זה וכל צוות האתר ממש ממש ממש מתנצל על זה וכבר מחקנו את התמונה ואנחנו מבטיחות שזה לא יקרה שוב!!!!!!!!!!
O omer מכה שנית New member 5/11/02 #9 סולחים../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ומתחשבים,לפחות אני
א אולסן לובה New member 5/11/02 #10 יו אני ממש ממש ממש ........... מצטערת אני נישבעת לכם שאם זה בן דוד שלי הוא יקבל על הראש!!!!!!!!!! ואנחנו ננסה להביא לכם משהו בתמורה לתמונה הזוועתית אבל אני ממש ממש ממש רוצה שתאמינו שזה לא אף אחת מהאתר ואנחנו שוב מתנצלות ומבקשות שתיסלחו!!!!!!! ותודה לך omer מכה שנית על התמיכה...
יו אני ממש ממש ממש ........... מצטערת אני נישבעת לכם שאם זה בן דוד שלי הוא יקבל על הראש!!!!!!!!!! ואנחנו ננסה להביא לכם משהו בתמורה לתמונה הזוועתית אבל אני ממש ממש ממש רוצה שתאמינו שזה לא אף אחת מהאתר ואנחנו שוב מתנצלות ומבקשות שתיסלחו!!!!!!! ותודה לך omer מכה שנית על התמיכה...
ב ברקודה הכוסון שלי New member 5/11/02 #17 בשבילי לא נדיר...רק הראשונה... שבן דוד שלך שם... מאיפה השגת את זה? זה ממש נדיר אבל התמונות עם הכתובת, חוץ מ-2 ששמת יש לי כבר....
בשבילי לא נדיר...רק הראשונה... שבן דוד שלך שם... מאיפה השגת את זה? זה ממש נדיר אבל התמונות עם הכתובת, חוץ מ-2 ששמת יש לי כבר....
א אולסן לובה New member 5/11/02 #19 כן רק שבאתר שלנו התמונה פי מיליון יותר גדולה וגם איכות טובה הרבה יותר
א אולסן לובה New member 6/11/02 #23 יש לנו סיבה טובה מאוד לכתובת... והאמתי זה לא בשביל שלא יגנבו אלא סיבה אחרת לחלוטין (כאילו זה גם קשור לגנבות בל זאת לא הסיבה העיקרית)
יש לנו סיבה טובה מאוד לכתובת... והאמתי זה לא בשביל שלא יגנבו אלא סיבה אחרת לחלוטין (כאילו זה גם קשור לגנבות בל זאת לא הסיבה העיקרית)