אין הרגשה רעה יותר

Nirvana0

New member
אין הרגשה רעה יותר

מאשר הרגשת הפספוס האישי. אתמול הפרויקט, שעבדתי עליו בווירטואלי ובהתשת מוחי ונשמתי במשך זמן רב מאוד, נתקבל סופסןף בהתלהבות על ידי אחד המרצים שלי. אנחה גדולה יצאה מפי לא לפני שהיא עוברת על איבר בגופי העייף. אבל זה לא הסיפור, ובכלל זה רק צעד ראשוני בהגשמת חלום שאולי יתממש ואולי לא. היום, אחרי יום לימודים הזוי, נכנסתי למטרו ושלא כמזלי גם מצאתי מקום ישיבה פנוי. בעודי בוהה בפרסומות ועדיין נרגשת ממה שהיה ומה שיהיה, עיניי מצטלבות עם עיניה. נשברתי השפלתי ראשונה את עיניי. היא ישבה לה שם וכתבה ביומנה, ואני הבטתי בה מוקסמת ממה לא ידעתי, מה שלא הפריע לי להמשיך להביט בה ולעקוב אחר תנועות ידיה, שיערה והבעות פניה. היא הרימה שוב את עיניה וצילבה מבט חודר כחולירוק בעיניי, המשכתי הפעם להביט בעיניה אם כי קשה היה לדעת מזווית הישיבה האם היא מביטה בעיניי או שאני הוזה להיפך, משזה נמשך שוב לפרק זמן נצחי בעיניי, נשברתי שוב ראשונה והשפלתי מבטי. היא המשיכה את כתיבתה, אך ברור שחשה שמיהו עוקב אחריה. הרימה את עיניה שוב, חדרה את עיניי עמוק עמוק. לא רוצה להישבר, רוצה להיאבד בתכול עיניה חשבתי לעצמי. היא המשיכה להסתכל ואני המשכתי גם, רגע לפני שאני נשברת שוב היא שלחה לי חיוך גדול מקסים יותר מתכול עיניה. הפתיעה אותי, לא ידעתי מה אני עושה במקרה זה, אז חייכתי בחצי חיוך בחזרה והשפלתי את עיניי שוב כמי שמתביישת על שנתפסה בקלקלתה. אבל שלחתי מבט אחרון חטוף והיא גם, כאילו שידעה מתי אני מביטה ומתי לא. היא הכניסה את יומנה ואת עטה לתיק היד, כמי שמתעתדת לרדת בתחנה הבאה. ועל אף שהיה עוד זמן עד להגעה לתחנה הבאה, קמה ממקומה ונעמדה כמי שמתכוננת כבר לצאת מהמטרו. היה לי מספיק זמן לחשוב, אוי חבל שהיא כבר הולכת, האם זה היה סימן של עקבי אחריי? רציתי לדבר איתה, היססתי, השתקתי את הקולות שבי. ואז שוב האצתי בעצמי, נו לפני שאנחנו מגיעים לתחנה, עשי מעשה, צאי אחריה החליפי כמה מילים, מה כבר יכול להיות רע ... מקסימום... אבל השתפנתי ... הגענו לתחנה ... היא ירדה ... כאב לי ... הרגשתי כאילו לקחה משהו ממני איתה ולפני שאני אחליט מה הלאה נשמע צפצוף סגירת דלתות המטרו. זהו פספת הטחתי בעצמי, מה זו ההשתפנות הזו, אני לא מבינה אותך ... המשכתי להטיף לאני העצמי שלי ... ובתוך כל ההמולה שרעשה בתוכי פספתי כמובן את התחנה שלי. ועכשיו כואב לי, כי לא כל יום קורה לי דבר כזה. והרגשת הפספוס הרגשה מזוויעה ביותר. האם נהגתי נכון, שלא פירשתי פרשנות יתר על מה שהיה באמת? או שמא טעיתי והייתי חייבת לנסות את מזלי? ובכלל איך מתנהגים במקרים כאלו? Life stinks........

gabcake

New member
סיפור חמוד

אין לי מושג מה אומרים, ..אולי bojour? אני היתיי נוהגת בדיוק כמוך ומתבעסת אחרי. האירוניה היא שעל פי הסטראוטיפ הישראלי אנחנו אמורים להיות extroverts ובטוחים בעצמינו..אבל ההכלה לא בדיוק עובדת במקרים של בישנות..

Nirvana0

New member
אני לא יודעת

אם זו הביישנות או הפחד לפרש לא נכון מסרים. אבל אז ניתן שוב לומר, כי אפשר ליזום שיחה ולבדוק את השטח, כאילו מה כבר יכול לקרות ולמרות שאת יודעת את זה עדיין משהו משתק/משתיק אותך. לדעתי זה יותר חוסר ביטחון מביישנות אבל אני לא מומחית. האמיני לי להעלות את המקרה הזה על כתב בפורום היה קשה באותה מידה אם לא יותר, אבל החלטתי שזו התרפיה שלי, אם תרצי העונש שלי. אולי אולי כשאראה את זה מחוצה לי זה יתפוצץ לי בפרצוף, ואז אומר שהשד לא היה נורא כל כך ואלמד את הלקח להבא. who knows? בכל מקרה תודה על התגובה
לגבי הסטראוטיפ הישראלי i don't fit on at all - נדמה לי, כי בכל זאת יש בי הרבה מאוד צדדים ישראליים מובהקים שאותם ננקוף לזכות צרפת ולשהותי פה.

ro99

New member
בטחון עצמי (מופרז)?

זה רק תופס לגבי גברים ישראלים סטרייטים . אבל ביישנות היא לא דבר אופייני ללאום מסויים בלבד - זה דבר אנושי ומאוד מאוד נפוץ. המצב שנירוונה מתארת נראה לי נפוץ גלובאלי.

ro99

New member
את רוצה להגיד לי...

שזאת הפעם הראשונה שזה קורה לך? אם כן, אז את ממש מיוחדת! לי יש back catalogue עשיר במיוחד של "פיספוסים" - אבל זה בגלל גילי המופלג. זה חלק רגיל מהחיים, רגעים אבודים של היסוס שאח"כ בזמנים מסויימים משגעים אותך עם "מה שהיה יכול להיות". ולמה הם כל כך חזקים? לדעתי בגלל שלא בחנו את הרגע הקסום והדמיון שלנו עושה את השאר ללא צנזורה של המציאות שתתן לו סטירה מעוררת בפנים. אז אנחנו בטוחות שהיא אהבת חיינו רק על סמך חיוך וחצי מבט. ברוב המקרים שכן יש אומץ אז כשהיא פותחת את הפה היא הופכת להיות מלהיבה כמעט כמו שולה מהוועד... או שהיא ממשיכה להפנט וכשזה מאוחר מדי את מגלה שהיא רוצחת סידרתית. צינית? אני? מה פתאום!

Nirvana0

New member
בויייייייייייינה את את רוווו

תמיד מצליחה להעלות חיוך על פניי ... שולה מהוועד
לא אמרתי שזו הפעם הראשונה או לא, וזה לא העניין בקטע הזה, ראי תגובתי לגבקייק. זה מה שמציק לי בעיקר ואין לי הרבה תשובות לזה. הרגע הקסום גם יכול להסתיים בלי סטירה מעוררת רו. בכל פגישה יש גם את תחושות הבטן שלך, ואם סומכים מספיק אז יש מקום כן ללכת צעד קדימה ... רק מה לעשות עם ההיסוס הזה, הפחדנות שמא...

ro99

New member
Me too

She's the only one who always dares to be herself and never gives a fuck about "fashionable" and similar crap that is the enemy of real art. She's real, a unique quality

TrigATUSA

New member
כמו יין, היא רק משתבחת עם השנים

מעולם היא גם לא היססה לבטא את דיעותה הפוליטיות (והמוסריות)ו זכתה בשל כך בנדוי ושינאה בשנות האינתיפאדה השנייה היא מצידה הפסיקה להופיע בישראל במשך שנים ארוכות, אבל בסן פרנסיסקו ראיתי אותה פעמיים (כולל הפעם שהתעקשה לשיר את ,בתרי זוזי, לקהל היהודים האמריקאים הסמי-פשיסטים) בשנה האחרונה מתחוללת אלכימייה - הפוליטיקה בישראל לא השתנתה ברובד הגלוי, אבל אלברשטיין חזרה להופיע בישראל וההופעות שלה מפוצצות

Nirvana0

New member
איג ../images/Emo2.gif מה זה השיר הזה

היא שעממה אותי רצח, אבל היא לא אשמה. ארבע בבוקר לא נרדמת ....

Nirvana0

New member
טוף למה אתה צועק ../images/Emo7.gif

השתכנעתי, השיר מ-ע-ו-ל-ה. איך אני עכשיו? טוף זה לא סוד אלימות תמיד עובדת עליי
האמת לא הייתי במוּד לשמוע את זה, בגלל זה כתבתי שזה לא באשמתה. נשארו לך עוד סימני קריאה על המקלדת, או שבזבזת הכל עליי?

eig

New member
יפה אמרת-רק אלימות אתם מבינים!

ועכשיו חיבוק וסולחא :)

Nirvana0

New member
מודה לך שלא שכחת

הביקור יהיה אפשרי רק בחופשת הקיץ, כרגע אני מחוברת באינפוזיה לאוני' וגם זה לא בטוח שיצא לפועל, אם וכאשר.... פשוט זה תלוי בהרבה גורמים שהם לא אני המחליט. נחכה עוד קצת ונראה, מחכה לי פגישה מעניינת ועניינית בקרוב (תחזיק לי אצבעות), שאני מקווה תוכל לשפוך קצת יותר אור על ההמשך. מה שכן, בבוא העת אני אעדכן אותך במסר. תודה

chti

New member
פתקים, רבותי, פתקים

האנושות נאלצה לעבור מאות אלפי שנים, אימפריות שונות ותרבויות אין סוף כדי לעלות עם הפתרון האידאלי לביישנים שבינינו. פתק קטן, עם כל מה שאת רוצה לומר בו, ושולם עלייכם. אם היה לוקח לך יותר מדי זמן לכתוב והיא היתה כבר נעלמת- יום אחד תוכלי לפרסם ספר עם כל הפתקים האלה. אני מבטיח לקנות.

למעלה