אין הרגשה רעה יותר

Noile

New member
למה לא תלכי שוב למטרו

באותו יום, באותה שעה, באותה תחנה? ואולי תראי אותה עוד פעם? ברור לי שהייתי עושה בדיוק אותו דבר כמוך, אבל אם היא קבועה בקו הזה והייתי רואה אותה הרבה פעמים אז אולי (אולי אולי אולי) הייתי בסוף אומרת משהו בסגנון היי (ואולי לא:) הרגשת הפספוס במקרים כאלה היא יותר לגבי הפנטזיה של מה יכול היה להיות ושל מי היא יכולה להיות כי הרי את לא ממש מכירה אותה.

een ogenblik

New member
אני תומכת בהצעה הזו בכל ליבי.

אין כמו הרגל יומי (נסיעה יומית במטרו עם מושאת ליבך) כדי להתקדם כל פעם צעד עד למטרה הנכספת (אמירת היי בלתי מחייב, אך רומזני).

Nirvana0

New member
הרגל יומי?

ממי זה כמו לחפש מחט בערימת שחת
. מטרו = הרבה קרונות, המון רועש גועש, אלף כניסות או יציאות תלוי איך מסתכלים על זה ...

een ogenblik

New member
בודאי הרגל יומי

אותו קו, אותה שעה, אם זה הקו הקבוע שלה, תמצאי אותה בסופו של דבר. ואם לא - כנראה שמראש לא היה הרבה טעם בכך, וסתם הייתה לך נסיעה רבת עניין (שגם בזה אין לזלזל).

Nirvana0

New member
אוחן, את מאמינה

בגורל? לזה את מתכוונת? ואני לא מזלזלת במפגש הזה או יותר נכון בתוצאותיו, כי כל מפגש/אירוע מאפשר לי לנתח, ללמוד ולהתכונן לאחרי...

een ogenblik

New member
לא ממש

אבל מצד שני, איך את מסבירה שפגשתי איש שחברינו ומשפחותינו קשורים אחד לשני, אבל בצד השני של מדינת ישראל? מצד שלישי - אם תפגשי אותה שוב בעקבות התמדה במטרו בקו הרלוונטי, הכרותיכן התחילה כבר בנסיעה הזו. אם לא תפגשי אותה, אז זה מה יש, וחייך ימשיכו. האם זו אמונה בגורל? יותר אמונה בכך שאנו חיים את החיים שלנו כפי שאנו מבינים אותם, לפעמים שווה להתאמץ לחפש מה שאבד עוד לפני שנמצא, ובפעמים אחרות שווה לוותר על חיפוש כדי לא להכניס עצמנו לסחרור רגשי כואב.

Nirvana0

New member
ברוב המקרים

אני חושבת שהחיים שלנו בנויים מצירופי מקרים משמחים יותר או פחות. לגבי אמונה/אמונות צ'מעי אני חיה על סכיזופרניה, כך שתלוי באיזה יום תופסים אותי, ולא אני לא מטופלת :) לגבי השאר אני איתך.

Nirvana0

New member
זה יכול לקרות בתנאי

שהיא נוסעת קבועה. המפגש בינינו היה מקרי לחלוטין, ואולי לא, אולי פשוט לא שמתי לב עד אותו יום.

Woking

New member
לרוץ מיד לספריית וידאו

למרות שבמצבך העדין אולי כדאי להמנע כרגע מקומדיות רומנטיות.

ciccio

New member
לא ממחטות

הוא מתוק וסכריני כזה תכיני יותר את זריקות האינסולין.

Nirvana0

New member
נראה לך שאני אשרוד

את הסרט אחרי הזרקות האינסולין? מצד שני יש כבר שני ממליצים, אז מבטיחה ברגע הפנוי הראשון אראה את הסרט. תודה

chti

New member
שלושה

לא לימדו אותך לספור? ואם כבר סרטים צרפתיים, היום ב-FR2 הם מקרינים את שושו. אני מאד אהבתי, יש שם כמה קטעי דראג מאד מוצלחים, אבל מן הראוי לציין שזה סופר טראש. לא יאומן שסרט כזה הצליח כל כך פה, למרות שלא נראה לי שלהצלחה הזו יש קשר לנושא הסרט.

Nirvana0

New member
תגיד אתה

היה לך דיבור עם המורה לחשבון שלי? הוא היה שמח להחליף איתך מילה בעניין, אני בטוחה. אז מה יש לנו עכשיו, שלושה ממליצים א-ב-ל ערך המוסף שרו נגד ----> וזו כבר סיבה טובה מאוד לצפות בסרט
נראה לי ששושו התחיל כבר ב FR2. אני הולכת לראות.

chti

New member
../images/Emo46.gif

עכשיו היא הולכת לראות! הסרט נגמר עוד איזה חצי שעה גיברת!

למעלה