אין הפריה

מצב
הנושא נעול.

Big Mama 1

New member
ori ../images/Emo10.gif

אין הפריה
אני ממש עצובה, אתמול עברתי שאיבה של 20 ביציות, היום התקשרתי ואין הפריה אני בדיכאון...לעבור הכל שוב. משהיא יודעת מה יכולות להיות הסיבות?
ori

יכולות להיות הרבה סיבות למה לא התרחשה הפרייה, אני מייעצת לך לפנות למעבדה, בנוסף על השיחה עם הרופא, לפעמים מתגלים דברים שלא כתובים בדו"חות. מאחלת לך שזאת תהיה האכזבה האחרונה. סופשבוע רגוע...

רוני471

New member
זה כל כך כואב לשמוע אחרי טיפ....|חי

אין הפריה
אני ממש עצובה, אתמול עברתי שאיבה של 20 ביציות, היום התקשרתי ואין הפריה אני בדיכאון...לעבור הכל שוב. משהיא יודעת מה יכולות להיות הסיבות?
זה כל כך כואב לשמוע אחרי טיפ....|חי

zivziv2

New member
היכן עשית את השאיבה?

אין הפריה
היכן עשית את השאיבה?

אולי את צריכה icsi

אין הפריה
אולי את צריכה icsi
זה מה שקרה אצלי- 23 ביציות בלי הפרייה מסתבר שמסיבה כלשהי הזרע לא חודר לביצית ולכן בהפריות אחר כך נקטו בשיטת המיקרומניפולציה- והחדירו את הזרע ישירות לביצית. בהצלחה

Hamsa

New member
קצת באיחור, אבל קבלי ../images/Emo24.gif ענק

אין הפריה
קצת באיחור, אבל קבלי
ענק
אני מתארת לעצמי שזה לא ממש עוזר, אבל בכל זאת.... באמת נראה לי שחשוב לברר מה הבעיה, בכדי שבפעם הבאה תהייה הצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה