אין הפריה

מצב
הנושא נעול.
אין הפריה

אין הפריה
אני ממש עצובה, אתמול עברתי שאיבה של 20 ביציות, היום התקשרתי ואין הפריה אני בדיכאון...לעבור הכל שוב. משהיא יודעת מה יכולות להיות הסיבות?

קרעת לי את הלב ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אין הפריה
אני ממש עצובה, אתמול עברתי שאיבה של 20 ביציות, היום התקשרתי ואין הפריה אני בדיכאון...לעבור הכל שוב. משהיא יודעת מה יכולות להיות הסיבות?
קרעת לי את הלב

עצוב לי כל כך לשמוע, 20 ביציות ואפילו לא הפריה אחת. נראה לי שהבעיה בזרע. האם זאת הפריה ראשונה? חזקי ואמצי ואל תהיה כל כך עצובה, שולחת לך חיבוקים ונשיקות להעלאת המורל

אוי, זה נורא!

אין הפריה
אוי, זה נורא!
יודעים מה הבעיה? זרע או ביציות? לי היה תמיד אחוז הפריות נמוך (3 מתוך 20, למשל) והפריות שלא התקדמו מעבר ל 4 תאים וכל זה בגלל ביציות לא טובות (בגלל אנדומטריוזיס).

אוי זה כל כך עצוב!

אין הפריה
אוי זה כל כך עצוב!
האם עשו ICSI? אולי לא עשו וצריך? לא יודעת מה להגיד כדי לנחם. שולחת

../images/Emo7.gifתודה לכולן אתם מקסימות

אין הפריה
תודה לכולן אתם מקסימות
אני מקווה שלפחות יעלו על הבעייה ויטפלו יש לי בת מקסימה מהריון ספונטני ומהיר והיא בת 3 אני יעדכן אותכן בהמשך....

עמית@

New member
אוי, זוועה ../images/Emo10.gif

אין הפריה
אוי, זוועה

יכולות להיותץ כמה סיבות, הביציות בשלות? זה פעם ראשונה שזה קורה לך? אולי הן מבוגרות מדי? מתי הזרקת כוריגון ביחס לשאיבה? יש בעיית זרע? והכי גרוע מכולם- זה קורה לפעמים בלי סיבה ידועה

אויי ../images/Emo7.gif

אין הפריה
אויי

אין לי מילים. אני כל-כך מצטערת לשמוע.
מקוה שפעם הבאה יהיו מספיק הפריון להריון ולמוקפאים.

עצובה לשמוע../images/Emo7.gif

אין הפריה
עצובה לשמוע

כפי שכתבו לך, יכולות להיות סיבות רבות. החל מבעיה בביציות, דרך בעיות זרע וכלה בחיבור לא מוצלח בין השניים. אני מקווה שתקבלי תשובות יותר מספקות מהרופאים ושהפעם הבאה תהיה גם הפעם האחרונה. מחזיקה אצבעות להמשך טוב יותר.

hope13

New member
אוי, איזה יאוש

אין הפריה
אוי, איזה יאוש
מקווה שיעלו על הבעיה ובפעם הבאה יהיו לך המון הפריות. האם עשו איקסי? תבקשי לדבר עם הרופא ותוודאי שמבררים במעבדה מה היתה הבעיה.

ענבל 2

New member
אוי ../images/Emo24.gif כמה עצוב

אין הפריה
אוי
כמה עצוב
כל כך מבינה את הדיכאון שלך.... חשוב לברר אם הם עשו איקסי. מקווה שיוכלו לחשוב על סיבות אפשריות כדי שבפעם הבא יהיו המון הפריות, הריון ואפילו מוקפאים לפעם הבא.

אין הפריה

עצוב שולחת חיבוק
אין הפריה
ראשית, שוב תודה לכולכן על העידוד. את השאיבה בצעתי בבלינסון ד"ר פינקס, שמעתי שהוא מעולה. אני עדין המומה מ20 הביציות שלא הופרו ואין בעיית זרע. קניתי את הספר של פוריות מ א עד ת והבנתי יותר מזה מקרומניפולציה. אני מקווה שבטיפול הבא ישנו משהו ושזה יצליח. הגרוע מכל שממש לאחר ההודעה על כך שאין הפריה, היתי מזה עצובה, שאפילו לא יכולתי לשחק או לחייך לבתי הקטנה...וכ"כ כעסתי על עצמי. אבל בשבת זה עבר, ושוב חיכתי וצחקתי ושחקתי איתה, והינו בלונה פארק. ושהיא קפצה בג'ימבורי וצחקה ועשתה לי שלום, חשבתי בלב - כמה טוב שיש לי את הילדה המקסימה הזו... זה קרה גם לכן בנות?? - אני ממש לא רוצה לשדר לבת שלי עצב. אז שהיו רק הצלחות לכולנו... יום כתום לכולן - אורי

anguly

New member
כמה עצוב ומדכא!

אין הפריה
ראשית, שוב תודה לכולכן על העידוד. את השאיבה בצעתי בבלינסון ד"ר פינקס, שמעתי שהוא מעולה. אני עדין המומה מ20 הביציות שלא הופרו ואין בעיית זרע. קניתי את הספר של פוריות מ א עד ת והבנתי יותר מזה מקרומניפולציה. אני מקווה שבטיפול הבא ישנו משהו ושזה יצליח. הגרוע מכל שממש לאחר ההודעה על כך שאין הפריה, היתי מזה עצובה, שאפילו לא יכולתי לשחק או לחייך לבתי הקטנה...וכ"כ כעסתי על עצמי. אבל בשבת זה עבר, ושוב חיכתי וצחקתי ושחקתי איתה, והינו בלונה פארק. ושהיא קפצה בג'ימבורי וצחקה ועשתה לי שלום, חשבתי בלב - כמה טוב שיש לי את הילדה המקסימה הזו... זה קרה גם לכן בנות?? - אני ממש לא רוצה לשדר לבת שלי עצב. אז שהיו רק הצלחות לכולנו... יום כתום לכולן - אורי
כמה עצוב ומדכא!
לא פירטת כל כך - מה הביא אתכם לטיפולים, אז קצת קשה לענות מה יכל לגרום לכזו תופעה (יכול לנבוע מגיל - ביציות זקנות, שאיבה מוקדמת מדי כשהביציות לא בשלות, בעיית זרע, בעייה במבנה הביצית...בקיצור לא חסר). לגבי ההרגשה עם הבת שלך - אני ממש מזדהה, הרבה פעמים קורה שקשה לי להסתיר את הדמעות והעצב מהבת שלי - אבל בד"כ זה חולף לאחר מספר ימים.

אין הפריה

כמה עצוב ומדכא!
לא פירטת כל כך - מה הביא אתכם לטיפולים, אז קצת קשה לענות מה יכל לגרום לכזו תופעה (יכול לנבוע מגיל - ביציות זקנות, שאיבה מוקדמת מדי כשהביציות לא בשלות, בעיית זרע, בעייה במבנה הביצית...בקיצור לא חסר). לגבי ההרגשה עם הבת שלך - אני ממש מזדהה, הרבה פעמים קורה שקשה לי להסתיר את הדמעות והעצב מהבת שלי - אבל בד"כ זה חולף לאחר מספר ימים.
אין הפריה
לטיפול פוריות הגעתי שביתי (בת שלוש מהריון ספונטני וזריז) היתה בת פחות משנה, היה לי הריון נוסף טבעי שנפל בשבוע שישי, הריון לא מתוכנן..., אבל אני ובעלי ממש שמחנו. לאחר כמה חודשים מההפלה הטבעית שוב רצינו, אבל ללא הצלחה, אחרי שנה פנינו לטיפולי פוריות, צילום רחם, 5 הזרעות, זרע תקין. אני בת 29 , שאיבה ראשונה ביום רביעי שעבר עם 20 ביציות שלא הופרו. ופשוט מקווה לטוב בטיפול הבא. אומרים שלפעמים המערך ההורמונלי משתנה אחרי לידה טבעית. המשך יום נעים. אורי

anguly

New member
זה נכון

אין הפריה
לטיפול פוריות הגעתי שביתי (בת שלוש מהריון ספונטני וזריז) היתה בת פחות משנה, היה לי הריון נוסף טבעי שנפל בשבוע שישי, הריון לא מתוכנן..., אבל אני ובעלי ממש שמחנו. לאחר כמה חודשים מההפלה הטבעית שוב רצינו, אבל ללא הצלחה, אחרי שנה פנינו לטיפולי פוריות, צילום רחם, 5 הזרעות, זרע תקין. אני בת 29 , שאיבה ראשונה ביום רביעי שעבר עם 20 ביציות שלא הופרו. ופשוט מקווה לטוב בטיפול הבא. אומרים שלפעמים המערך ההורמונלי משתנה אחרי לידה טבעית. המשך יום נעים. אורי
זה נכון
לפעמים זה משתנה לטובה (כל הספונטניות אחרי שנים של טיפולים), ולפעמים לרעה (אלה שהלך להן בקלות פעם ראשונה ועכשיו לא כל כך) למרות שלרוב זה נשאר כשהיה - טוב או דפוק.... את צעירה יחסית ולכן קרוב לודאי זו לא בעייה של ביציות זקנות - אבל האם הביציות ששאבו היו בשלות? אני מקווה שהטיפול הבא יהיה מוצלח עם המון הפריות והריון אחד מושלם!

אין הפריה

זה נכון
לפעמים זה משתנה לטובה (כל הספונטניות אחרי שנים של טיפולים), ולפעמים לרעה (אלה שהלך להן בקלות פעם ראשונה ועכשיו לא כל כך) למרות שלרוב זה נשאר כשהיה - טוב או דפוק.... את צעירה יחסית ולכן קרוב לודאי זו לא בעייה של ביציות זקנות - אבל האם הביציות ששאבו היו בשלות? אני מקווה שהטיפול הבא יהיה מוצלח עם המון הפריות והריון אחד מושלם!
אין הפריה
טוב אז רוב הביציות היו בשלות.., הזרע תקין, פשוט לא היתה התחברות אז אני פשוט מקווה להצלחה בפעם הבאה, לפחות שישנו משהו תודה על העידוד! המון הצלחה לכולנו

העין ה 3

New member
קבלי ../images/Emo24.gif למרות שזה לא ממש עוזר

אין הפריה
קבלי
למרות שזה לא ממש עוזר
באמת עצוב ומתסכל. ICSI זו הזרקת תא זרע בודד לתוך ביצית. פרוצדורה זו נעשית בדרך כלל כשיש בעיית זרע ולכן סביר להניח שאצלכם לא השתמשו בה. יתכן שמעטפת הביציות קשה מדי ולכן הזרע לא מצליח לחדור ללא ICSI. אפשרות נוספת היא שהביציות לא היו מספיק בשלות. באיזה גודל היו הזקיקים כאשר קיבלת כוריגון (פרגניל או אוביטרל)? כמה זמן עבר מאז שקיבלת כוריגון ועד השאיבה?

מצטערת יחד איתך

אין הפריה
מצטערת יחד איתך
מואד מתסכל מקווה שלא יקרה שוב. והטיפול הבא יהיה המנצח!

מצב
הנושא נעול.
למעלה