אין היום סטארגייט :(

אני לא מבינה, אתם רוצים להכניס אותה

לשוק?? למה שתלא תתחיל בנומים, תתאהב קשות בטרי ואז להכניס לה סדרה שלא נגמרת אף פעם....
(ככה אני התחלתי עם טרי וזו היתה הכניסה הכי רכה שאפשר לעולמו של טרי, במיוחד אם היא לא בן אדם שאוהב כ"כ פנטזיה, לפי מה שהיא אומרת)
 

morashty

New member
וגם אני

וזה עוד היה ממש בשניה האחרונה (היתה לי משמרת ב-18:00 בתור סדרן והוא חתם לי ב- 17:57) אבל את צודקת צבע הכשף הוא ספר טיפה מתוסבך להתחיל איתו,להתחיל עם מורט זה הרבה יותר טוב,גם מכשפות בחו"ל זה רעיון לא רע.
 

subatoi

New member
באמת רציתי לשאול

מאיפה הציטוט הזה. אחלה משפט שבעולם
 

סלמאק

New member
אני בכלל חשבתי שזה משהו שלך (שלה)

כי זה מזכיר לי כ"כ הרבה פרקים של סטארגייט. (RED SKY הוא הדוגמא הכי טובה)
 

מ א ג ר ט

New member
זה באמת לא ציטוט,

אבל זה מעביר רעיון של דמות מסוימת- לא משנה לאן הוא יברח, בסוף הוא יציל את העולם. קצת סטארגייטי, כשחושבים על זה.
 

neboris

New member
אני מציע

שנקים מפלגה חדשה של אנשים שלא חושבים. אז נכון שכמעט כל מפלגה קיימת עונה להגדרה כזו, אבל במפלגה שלנו לא נרצה לחשוב בכוונה.
 

aerynsun

New member
אני מסכימה

זה די התעללות. חבל שזה בערוץ 1 ולא בערוץ 10 או אפילו בכבלים. אבל זו רק דעתי.
 

kinspirit

New member
אני מסרבת בכל תוקף לקחת חלק בדיון

כבר טחנו את הנושא מכל עבר, וכבר מלחמות עולם פרצו כאן על הנושא. אני את דעתי אמרתי, ואני יודעת טוב יותר מכולכם כמה החבר'ה בערוץ הראשון (או במילים אחרות חיים גיא) באים לקראתנו. אם אתם רוצים להמשיך ולחשוב שיהיה לכם טוב יותר אם סטארגייט תשודר בערוץ אחר - בעיה שלכם. ורק כדי שיהיה ברור, זאת לא התנפלות על מישהו ספציפי אלא על הנושא בכלליות.
 

subatoi

New member
ערוץ 10 הדבילים, יימח שמם,

היו קונים את ס"ג, משדרים שתי עונות ממנה, ומתעלמים משאר העונות, לא מתחשבים במעריצים או בהצלחה של העונות הבאות, ומורידים אותה רק כי זה לא עומד בציפיות הרייטינג שלהם, כאילו שמד"ב זה אמור להיות כוכב נולד (אנטרפרייז). או שהם היו קונים את הסדרה ומונעים שידור נורמלי ברצף של פרקים, שכל העיתונות יורדת עליו בפומבי, בשעות לא שעות ובימים לא ימים (אי אר, אבודים, ככה אני שומע). זה מה שהיית רוצה? ערוץ 1 "מפריעים" לנו כשיש להם סיבות אמיתיות, כמו כדורגל או חגים (אתמול היה מוצאי חג שני של סוכות, שמיני עצרת, שמחת תורה, למי שלא היה מודע לזה. לא עשו את זה סתם...). לא סתם כמו ערוץ 10.
 

aerynsun

New member
אני גם ככה לא רואה בערוץ 1

אני רואה דרך הנט. הערוץ שאף פעם לא מאכזב. אז אם לרובכם ערוץ 1 זה טוב מי אני שאתווכח!
ואני יודעת שחלק מכן כועסים על זה שלא רואים שוב בערוץ 1 אבל גם ככה הצפיה בתוכניות שאני אוהבת לוקחת לי זמן אז אני לא אשקיע לראות שוב את הפרק שוב בערוץ 1וגם אין לי את המכשיר שבודק רייטינג אז זה בעצם לא משנה. אם היה לי את המכשיר בדיקת רייטינג הייתי מתאמצת ורואה שוב.
 

subatoi

New member
...וזו בדיוק הגישה

שהפילה את אנטרפרייז ממסכי ערוץ 10. מזל שלערוץ 1 פחות אכפת מרייטינג. הנה משהו חיובי.
 

aerynsun

New member
יש לי הוט

אבל הטלויזיה שלי מקולקלת. רואים את התמונה שחורה וכמעט שאי אפשר לראות. צריכה לקנות טלויזיה חדשה אבל עד אז...
 
למעלה