אין היום סטארגייט :(

מ א ג ר ט

New member
כבוד, כבוד...

מישהו פה מגלגל אחריות, מה? סתם צוחקת. מכירים את
גם אם העולם שלך עומד להתנגש בכוכב אדום וגדול, תמיד יהיה שם מישהו שממש לא ירצה להציל את המצב
? חלק זה אצלי שיך לאחד והיחיד, הסופר הכי מצחיק והכי בריטי בשטח, הדאגלאס אדמס של ספרות הפנטסיה, רב מכר עולמי, הלא הוא טרי פראצ'ט הנסגד. ולחברי פורום טרי פראצ'ט בתפוז יש נטייה "קלה" לסרקאזם. משהו ששכחתי? אה כן, אותם אני אוהבת יותר

מ א ג ר ט

New member
בעצם,

עזבי את כולם, *אותך* אני אוהבת יותר. *רצה מהר, מתחבאת מאחורי קיר ומחכה להדף*

kinspirit

New member
סליחה על הבורות

אבל מי זה הטרי הזה? אהבתי את המשפט עם הכוכב... זה משפט מייצג. אם כן, ואני רוצה לקרוא משהו שלו בתור היכרות ראשונית, מה מומלץ לקרוא? (באנגלית כמובן). ואל תסתכלו עליי ככה, אני לא בחורה של ספרי פנטזיה ומד"ב. הכי קרוב בקריאת ספרים מז'אנר זה הגעתי לספרי סדרות טלויזיה (זינוק לאתמול rulles!!!).

טוב, את טרי צריך להתחיל לקרוא

מהנומים... תזכירי לי לפני הפם הבאה שאנחנו נפגשות, אני אבדוק אם עדיין יש לאחי את הסדרה.... ברגע שתדלקי על זה, נמכר אותך למשו יותר ארוך... מואהאהאהאה

Nogmor

New member
הכי פשוט, תעשי מה שאני עשיתי,

תתחילי מהספ]ר הראשון שקשור לסדרה ומשם תמשיכי הלאה, הספר הראשון נקרא The Color of Magic ו עכשיו אני אבקש ממך לסור אל הפורום הנ"ל מכיוון שכאן זה כבר יחשב כ
נכון, או לא?

kinspirit

New member
אחרי מה שאמרתם על הפורום הנ"ל

אני מפחדת
חוץ מזה, אני המנהלת מותר לי לדבר על נושאי Off

neboris

New member
רוצים מהפכה../images/Emo152.gif

קדימה חברים, גם את השרשור הזה נהפוך לשרשור של יותר ממאה תגובות.

סלמאק

New member
מעניין אותי לדעת כמה גבות מורמות

עכשיו... לא כולם יודעים על שרשורי 100 תגובות...

neboris

New member
ואם נחזור לנושא שפתח את השרשור הזה

אז לפני חמש דקות בדיוק, פעם ראשונה מזה כמה חודשים, ראיתי את הפורמו של סטארגייט סג-1 בערוץ 1. נראה נחמד (רק שכל הקטעים הם מעונות ישנות ורואים את ג'ק ואפילו את ג'ונאס).

מ א ג ר ט

New member
המלצתי:

לא להתחיל מהספר הראשון... אני לא התחברתי אליו ממש. יש לו שלל ספרי פתיחה מעניינים, הכי מומלץ זה mort או wyrd sisters. יש לי כמה ספרים שלו בבית באנגלית, אז אם תרצי אני יכולה לסדר לך השאלה לטווח ארוך בערב סטארגייט...

למעלה