אין הביישן למד?

max63

New member
אין הביישן למד?../images/Emo101.gif

אני אנסה לנסח את זה כך שלא תשימו לב שהשאלה אולי חזרה אין ספור פעמים: היתה לי מכונה פשוטה שלא עמדה בדרישות (אפילו לא 15 בר). עכשיו ברצוני לקנות מכונה "ראשונה". הדרישה: אספרסו עם קרמה. אין לי כוונה לערבב סוגים של פולי קפה אלא לקנות תערובות מומלצות מוכנות. למעשה, דרושה לי המלצתך למכשיר בסיסי אך טוב ולטוחן להשלמה. האמת היא שאני מחפש תמיכה לנטייה שלי לקנות Gaggia ולא מכשיר בעלות של מעל 4500 ש"ח. האם לא הכי פשוט לרכוש מכונה המודדת, טוחנת ומוציאה מוצר מוגמר לפי דרישה? עוד פחות אני מבין את אלו המשלמים סכום כזה (ומעלה) על מכשיר ידני. האם ישנם כיוונונים המאפשרים אספרסו מושלם, שאינם אפשריים ב-Gaggia "סטנדרטית"? על החתום, בור ועם הארץ

carmonle

New member
שלום וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

ראשית אני רוצה להמליץ לך להכנס לאתר בקישור החום. באתר תמצא סקירה על סוגי מכונות אספרסו וגם מטחנות. שנית לפורום מנוע חיפוש ומומלץ להשתמש בו. לא ברור לי משאלתך באם אתה מתעניין במכונה ידנית או אוטומאטית והנני מצרף קישור לשירשור שעסק לאחרונה במכונת אספרסו אוטומאטית (של גאג'יה). ערן

max63

New member
תודה, זה בהחלט עזר וגם...

הקישורים בהחלט עזרו והאתר חביב ומועיל. ואחרי הקריאה אשמח לשאול: האם תוכל/ו להמליץ על מכונה או שתיים ידניים, בעלי דוד כפול, במחיר של עד 3000? תודה.

carmonle

New member
בתקציב שהוזכר יש מכונה אחת בלבד

המשווקת בארץ, האוסקר של נובה סימונלי אשר משווקת על ידי קהולי, פרטים בלוחות הפורום. עדיין תצטרך בשלב כלשהו (אין הכרח מידית) להשיג תקציב למטחנה. בהצלחה ערן

למעלה