אין דגים בים

אין דגים בים

מספר נסיונות שעשיתי לאחרונה לדוג אינטיאסים מהחוף עם קלאמרי לא הניבו כלום. ממש יבש. גם כאן בפורום חוץ מדייג סרגוסים ובורים שגם אותם מס' מועט של דייגים תופש, אין כל פרסום אפילו על אינטיאס אחד (אם להוציא כמובן את מאמון שדג אותם חופשי מהסירה). לפני שנה שנתיים, אין שבוע שלא היה פרסום על כמה אינטיאסים שנתפסו בעונה זו מהחוף. מה זה אומר? נגמרו הדגים בים? אלה עם הסירות חיסלו אותם? איזה באאאסה. לקחו לנו את התקווה אפילו, מוציא את החשק לצאת לים.

איזה באסה , מה ?

אתה לא תופש וכולם אשמים ,מה . לא כותבים דוחות ,דייגי הסירות חיסלו , נגמרו הדגים בים , לקחו לך את התקווה ,אין לך חשק , וואלה חמוד אתה . תגיד לי משהו , ככה לחברה , אם כל המצב שתארת היה הפוך , בטח הייתה תופש כבר איזה 30 אינטיאסים ,מה , יא אללה , מזל שיש איפה להוציא את התסכול והבאססה . בוא , אני אגיד לך משהו , אבל אל תספר את זה לאף אחד ,שישאר בינינו ,מבטיח ? אני עדיין לא הוצאתי בימי חיי אפילו לא זנב של אינטיאס אחד ,מה זנב , עוד לא ראיתי אייך נראה אינטיאס , ואף פעם , אבל אף פעם לא היה לי מקרה שלא נהניתי מהדייג ,מהים , בכיתי או התבכיינתי כמו שאתה רושם , ואני דג כבר למעלה מאיזה כמה מאות שנים . מה הסיפור שלך ? זה מה שיש לי להגיד לך .

שניר58

New member
אתה בן אדם ממורמר יפיראט

למה תמיד צריכות להיות לך תגובות גועליות ולמה אתה חייב לשפוך פה את המרירות שלך על אנשים שסתם רושמים מה הם חושבים(האמת שגם אני בתקופה הזאת ממש מיואש מהים והאמת שגם ממך)תנסה בפעם הבאה להיות יותר מתחשב ולא לתת לאצבעות שלך לעוף על המקלדת כאילו אתה המצאת את החיים.ואם אתה מקבל את מה שאני מנסה לומר לך אז סבבה ואם לא אז חביבי תן פול גז וסע רחוק התחלת פשוט להגזים

דייג זה עניין לגברים אמיתיים ,ולא קשקשת נשים

תחילו להתנהג כמו דייגים ולא כמו אוסף זקנות בבית אבות , לא יהיו תגובות כאלה .

שניר58

New member
חביבי בוא נסביר לך משהו

גברים אמיתיים לא מתנהגים כמוך.גברים אמיתיים יודעים גם להעריך נשים וזקנים בבית אבות.משחק אותה דייג? מתערב איתך שלא הספקת להוציא דגים במשקל הקשקשים שניקיתי מהבורים.אז תתחיל להתנהג יפה גם לדבר על יובש בים זה חלק מעינין הדייג פה .מה לעשות זה המצב .אבל ניראה לי כל פעם כאילו אתה חייב לשפוך פה את המרירות שלך.אז תתחיל להתנהג בדרך ארץ

kfir2222

New member
יש דגים! אולי לך לא הולך כל כך אבל תאמין לי

שתופסים אנטיאסים רק לא מדווחים, תמשיך לנסות אתה לא יכול לומר שאין דגים רק אחרי כמה נסיונות . תנסה לשנות פיתיון,קרסים, חוטים ,אזור דייג. בהצלחה!

mbd66

New member
גדי,אני מכי אישית מספר חבר'ה שתפשו מספר אינטי

גדי,אני מכיר אישית מספר חבר'ה שתפשו מספר אינטיאסים כל אחד מתחילת העונה הנוכחית - מהחוף!!! מנסיון: תגוון ותשנה: תחליף שעות (למשל מבוקר מוקדם לאחה"צ), תחליף מקום לחלוטין (איזור, ולא לזוז 100 מטר), תנסהע"י הוצאת בלון לעומק. אני ראיתי במו עיני מספר תפישות מהחוף מתחילת השנה, כולל של אינטיאסים בהמות...אנשים לא כ"כ רוצים לדווח וזו זכותם. לא להתיאש בהצלחה מורדי

sharonofer

New member
דייג אינטיאסים

גדי שלום לך, אני רוצה להתייחס למה שאמרת ( כי גם אני מרגיש ככה לפעמים) "מספר ניסיונות שניסית לאחרונה לדוג אינטיטאס" - אני וחבר שלי לדייג כבר 3 עונות רצופות מנסים לתפוס אינטיאס ולא מצליחים עם בלון בלי בלון מזחים חופים שונים וכדומה הרבה פעמים הרגשתי כמוך ( ולא אחרי כמה ניסיונות אחרי עשרות ניסיונות :)) דייג אינטיאסים קשה מאוד דורש הרבה התמדה ( וזה מבלי שהוצאתי אפילו אחד חחחח) צריך להתמיד בפתיונות טריים ולא תמיד הם בנמצא ( קלמרי סבידות וכדומה) אלה שמוציאים אינטיאסים בעונה ויש הרבה כאלה הולכים בעונה כל יום בוקר ערב בוקר ערב ככה שלושה חודשים זאת הקרבה שאני לא יכול לתת ( מקסימום שישי שבת בוקר ערב) אז מה אני מציע לך תנסה להנות מהדייג לך פעמיים בשבוע ככה בכייף שלך תוציא סבידות קלמרי אם יש :) תהנה מהחוויה שלהוציא אותם זרוק ותקווה שאלי יבוא אולי גם אם לא אתה יודע לא נורא מעבר לזאת יש לי עוד טיפ בשבילך: שאתה מגיע לנקודה שקשה לך בכלל בדייג ובארץ לא חסרות תקופות כאלו - תעשה קצת הפסקה כמה ימים תצבור כוחות אנרגיה תתרענן זה יעזור לך - אני דג בגיזרת פלמחים וכבר כמה חודשים לא ראיתי דג נורמלי ( קילו ומעלה :)) אז אני לפחות מנסה להנות מהחוויה :)

rd2310

New member
מה רע בבורים וסרגוסים

יום שישי אחה"צ במרינה בהרצליה כך בלי מאמץ מיותר הוצאתי כמה בורים בגודל בינוני. ולעומת זאת היו גם הרבה פעמים שריססתי וחיכיתי המצוף נשאר לעמוד כמו דחליל,שום נגיעה וחוץ ממים לא הוצאתי כלום צריך סבלנות ולהנות גם שיש וגם שאין

אני יכול להוסיף על דברי קודמיי ולומר

שגם אני ניסיתי מספר עונות כאשר רק בעונה הרביעית ראיתי את הדג הראשון , במשך שתי עונות שלאחר מכן תפסתי עוד שלוש ופה זה נגמר אני בכל אופן החלטתי להפסיק לסבול בים ולהתחיל ליהנות , התובנות שלי מהדיג הנ"ל הם כאלה צריך המון זמן פנוי רק משקיען שרואה את הים ימים כלילות יתפוס דגים (פוקסים לא נחשבים) צריך להשקיע בציוד טוב ואמין כי שזה יבוא כל תקל והקטן ביותר יגרום לאיבוד הדג ברוב המקרים. יש יותר דייגים מדגים אל תשפוט את עצמך ואל תחפש מה לא בסדר פשוט אין דגים למד לחיות עם זה . מזוכיסט, למד להיות מזוכיסט, לקום בקור כלבים בשביל אחוז ששואף לאפס שתראה את המקל שלך מתקפל כמו שסיפרו לך. אל תאמין למוכר בחנות שינסה לשדל אותך בסיפורים בשביל למכור ציוד . אני מזמן כבר ירדתי מזה מזמן, למרות שתפסתי אינטיאסים דו ספרתיים כמו שכתבתי למעלה ,כמות ההשקעה שצריך בשביל דיג זה אינה מצדיקה אותו ,איך שלא תנסה לעשות חשבון גם אלה שמוכרים את הדג בשביל לכסות הוצאות, אם היו מוכרים את כל הקלאמרי שזרקו לים היו משלשים את הסכום. היום שרוצה ללכת לים לוקח בוס או בולנז לפעמים חכת פיתיונות יוצא בשעה סבירה שהשמש זורחת נהנה מכל רגע וגם מריח דגים סוף סוף

lion123qwe

New member
לאי הבודד

תראה גבר ברור שאין על דיג בוס....אבל עם בא לך דייג רציני ללא סירה זה רק רולר ופתיונוץ חיים ולהשקיע הרבה שעות דייג הרבה מקמות דייג ....כול פעם לנסות עד שיודעים מה עושים.....מניסיון ואין לי ניסיון של שנים ...לא כמו כל הדיגים פה...אני דג 3 עד 4 חודש אבל דג...משקיע נותן זמן ומאמץ ומאבד הרבה ציוד....אבל בדוק גבר ככול שתידע יותר תתפוס יותר....היום אין דבר כזה שאני לא חוזר עם איזה כמה דגים יפים על הרולר.....כרגע עדין לא מפלצות אבל גם 3-5 סרגוסים של 200 גרם ליחדיה נותן לך את הסיפוק...לא??? אבל גבר צריך הרבה ניסיון וצריך זמן ומריך השקעה כספית.(לא גדולה משקולות קרסים חוטים)שזה הולך הרבה עד דקצת מבינים...אבל סמוך עלי תשקיע ותראה שלא תתאכזב...היום אין מצב שאני ביום של דייג יום וחכת בוס לא מוציא איזה 3 אוו4 קילו דגים קטנים....כווונה ..מה שיש בעונה הרוב תמיד...ערסים ,כחלות,טלויזיות,סרגוסים ......ועל הרולר זה ספור אחר .....בהצלחה....אריה הדייג...

מענה לפיראט האדום 1

ראשית, מתנצל על התגובה המאוחרת. רק הבוקר יצא לי להיכנס לפורום.. לא אתייחס לתגובתך הלא נימוסית. במקום זאת כמענה, אצרף קמצוץ של תמונות מחוויותי בדייג בכל הסגנונות. ג'ירג'ור, פתיונות, ג'יגינג ואפילו צלילה חופשית. תסתכל היטב בתמונות(המוסוות מטעמי צניעות
) ופעם הבאה לפני שאתה פונה אליי בהתלהמות בתור אחד שלא תפס אפילו זנב של אינטיאס (כדבריך) - "של נעליך מעל רגליך". שבת שלום

למעלה