אין ג`ינס שמתאים לי...

אין ג`ינס שמתאים לי...

אני לא שמן להיפך אני אתלטי והכל רגיל. פעם הייתי לובש ג`ינס LEE דגם 787 CHICAGO מידה 30 וזה היה תפור עליי. כיום כבר לא מוכרים את הדגם הזה ואין לי אפילו ג`ינס אחד! יש דגמ``חים וכו` . או שזה לוחץ או שזה לא מונח טוב מדדתי בכל החנויות אין ולא יהיה כי הגזרות לא משתנות. אולי תמצאו מה החליף את הגיזרה הקודמת שפעם הייתי קונה?! /tapuzforum/images/emo201.gif

תתעודד, זה לא רק בחברה הזאת...

כל החברות היום הצרו את מידותיהן, לא ברור מה הקטע, אבל זה נושא מדובר מאוד בשנתיים האחרונות, אני עד היום לא יודעת מה המידה שלי משום שבכל חנות המידה שלי מתגלה כאחרת, פעם הייתי מתרגשת מזה וגם כשירדתי במשקל הייתי מוצאת את עצמי נכנסת לדיכאונות כי חשבתי ששמנתי משום שפתאום בחנויות מסויימות הייתי מידה X ובחנויות אחרות המידה שלי הייתה גדולה יותר, היום אני יודעת שלמספר אין שום חשיבות וזה כבר לא כזה מעניין, אז כנ"ל לגביך, אם לוחץ לך עם מידה 30, תנסה את מידה 32, זה לא כזה משנה... העיקר שיהיה לך נוח ויפה בעיניך
בהצלחה

לא להתיאש! ../images/Emo140.gif

האופנה מתחלפת והרבה פעמים גם חוזרים לאופנת עבר תנסה בחנויות פחות טרנדיות ויותר קטנות אולי תמצא דגמים שמתאימים

ניסיתי בכל החנויות!

כדי שזה לא יהיה צמוד מידי צריך מידת מותן רחבה ואז המוכרת אומרת לי: תשים חגורה! . זה הזוי שהגיזרה הקודמת הייתה היחידה שהתאימה לי. יש בחנויות פולגת\גולף,תמנון. משהו קצת לוחץ או משהו ענק כמו שק . מידת רוחב המותן לא נותנת באותו מכנס מקום לישבן השרירי שלי(לא שמן) לרוב הבנים יש תחת רזה ואז התפר אמצע לא נכנס מאחורה אלא זרוק כמו שצריך. בדגמחים מסויימים אין לי בעיה . אז הזמנתי אתכן לחקור איזה דגם החליף את שיקגו 787 כמו שכתבתי בהתחלה.../tapuzforum/images/emo201.gif

demultiplexer

New member
בדיוק אותה בעיה!

כאילו אין פרופורציה בין הגובה שלי לרוחב של האגן, מה שמספיק ארוך גם גדול מידי וגם שמתאים בהיקף קצר מידי. בכל אופן, אני מצאתי בקטסרו כמה שדווקא התאימו וגם הג'ינסים שלהם לא מלייקרה, לעומת TNT שזה בד כל כך נמתח שזה ממש מגוחך... מתי מסתיימים מבצעי סוף עונה ? אני מחפש לקנות במחירי מציאה..

חפש איפה מוכרים ליוויס בארץ אני בטוחה

שאם מישהו עוד מוכר את זה אתה תמצא ג'ינב שיישב עלייך טוב כי אין על ליוויס והמידות שלהם הן אותן המידות תמיד

lulyK

New member
יש חנות קונספט שלמה של ליוויס בקניון רמת אביב

למעלה