): אין גרעין.

אשליקו

New member
../images/Emo92.gifמישהו מוכן לשלוח לי מה קרה

מה קרה עם אפרת מה היה שם ברעין שישלחו לי מסר אישי תודה מראש

אני חושבת אחרת

אני טלאור למי שלא מכיר, גרעינרית במועצה איזורית מטה אשר. אני החלטתי להישאר. לדעתי זה לא היה נכון לפרוש, אבל אני מכבדת את ההחלטה של חברי הקומונה שלי שכן החליטו לעשות את זה. אני לא יודעת אם כולכם מבינים את המשמעות של לפרוש. המשמעות שלה מבחינתי היא לשבור את התהליך האישי שהתחלת ביישוב שלך כי ברגע שאתה הולך אין מי שימשיך אותו. לי קשה להבין איך אפשר פשוט לקום וללכת אחרי ההיקשרות העמוקה עם החניכים, בכלליות לא יודעת בעצמי איך אני אקום ואלך ב9.9 מהגרעין ואדע שהחניכים האלו עוברים לידיהם הטובות של חבר'ה אחרים. אני לא יודעת מה הייתה הציפייה של ההד במועצה, אבל החניכים נורא מבולבלים וחלקם לא מבינים איך שאר הקומונה יכלה לקום וללכת. זה העלה כמה ספקות לגבי כל השנה הזאת אצל החניכים. עצוב לי שהחפיפה של הגרעין החדש לא תהיה כמו שצריך. אני מקווה שנצליח לעשות אותה כמה שיותר מוצלחת ושבאמת שנה הבאה יהיה לגרעין החדש טוב וכל הבלאגן הזה לא יקח אותם אחורה מדיי כי הם מתחילים ממקום לא מוצלח בחלק מהיישובים כי גם הרבה מד"בים סיימו השנה את העבודה שלהם. בשביל כל מי שקורא את השרשור הזה ובכלל לחיים, נראה לי שאנשים ממהרים לשפוט דברים לפי מה שנחמד להם לשמוע באותו רגע והם לא בודקים את התמונה המלאה. נראה לי שחשוב שמי שבאמת מעניין אותו לשמוע ולדעת שיפנה לכל הגורמים בסיפור המורכב הזה וירד לשורש העניין בצורה הנכונה כי השמועות שרצו והגיעו אליי היו מטורפות. אני מקווה שכל אחד שלם עם ההחלטות שלו וטוב לו איתם כי בסה"כ זה מה שמשנה בסוף, אם אתה שלם אם עצמך. אני יודעת שאני שלמה עם עצמי וטוב לי עם ההחלטה שלי. שיהיה לכולכם שבוע טוב.

מיכלצי

New member
טלאוררר

היה נחמד לראות אותך בחפיפה :) מקווה שתנצלי כל רגע, עד לסיום, ותמצי את עצמךךך. אם את שלמה עם ההחלטה שביצעת, זה מה שחשוב, מיכלצי.

את היחידה שנשארה בגרעין?

או שיש איתך עוד מישו לחפיפה.. ? אני סתם מתעניינת :] בהצלחה

מה קורה טלאור?

תגידי דרך אגב, יש סימת חילוף השנה? (למרות שאין כל כך את מי להחליף..)

למעלה