): אין גרעין.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהיא לא עובדת עלייך..

ענבר מה נסגר בסוף? יש תנועה או אין? תעדכני אותי..
אם אתם הולכים לעשות טרור אני רוצה לבוא גם..

אפשר לומר לשעבר...

כמו שכבר נאמר- אתם לא יודעים את הסיפור במלואו, אפשר להגיד שזה היה חסר אחריות, לא יעיל, לא הוגן ולא הגיוני. ואפשר גם באמת לשאול מה קרה ולמה זה נעשה ואז להבין שהיה המון היגיון מאחורי ההחלטה שלנו ללכת. מבחינתי זה מעשה לא פחות חינוכי מלהישאר במצב שהוצב בפנינו- ויש יותר מאשר ללכת רק כמחאה על שסילקו אחת מאיתנו. יש עוד המון דברים מתחת לפני השטח שקשורים במהות ההחלטה ואני אשמח להסביר לכל מי שרוצה לדעת- רק בבקשה מכם חיסכו את התגובות השליליות לפני ששמעתם הכל.

אגב, שרון, רק שתדעי...

דיברתי עם דווצ'ה אתמול וגם אמרתי את זה לו - אני מחזקת אתכם כל עוד אתם שלמים עם מה שהחלטתם לעשות. המון בהצלחה!

תקשיבו כולם...

אני חושב שמיותר מאוד להעלות את הנושא הזה לדיון בפורום, חבל שסתם כל אחד יתחיל לזרוק לאויר גרסאות שונות משמועות... העובדות הם כאלה: את אפרת העיפו מהגרעין ודניאל, דווצ'ה ושרון פרשו כאות מחאה. מי שרוצה לשמוע יותר פרטים אני חושב שכדאי שיפנה למקורות עצמם...

איזה עיתון?????????????

זה הורג אותי שאנשים מכירים אותי ואין לי מושג מי הם......

מיכלצי

New member
ב"יומנה של נערה בהפרעה"

איפשהו שם בסוף... והיי, אני זוכרת אותך ממחנה פסח.

מה זה יומנה של נערה בהפרעה???

אף פעם לא שמעתי על זה.. ולמה שאני יוזכר שם......??? הגיוני שאת זוכרת אותי ממחנה פסח... אני שם ודבר במועצה.....

מיכלצי

New member
זה מדור בעיתון שלנו

(שאני ועופר [עוף מפה] עורכים). וזה סתם כי נתקלתי במחסום יצירתי ואיכשהו זה התחבר לי בדרך מאוד מעוותת... o_O

לא הבנתי כלום...

אבל אל תנסי להסביר לי... רק איך אני הגעתי לעיתון המוזר שלכם...?

נ.ב

מה שלא יהיה אני חושב שיש משהו שכן צריך להעלות אותו לדיון... שמתי לב לזה כבר הרבה זמן, וזה בעצם היה אחד השיכולים שלי לא לצאת לגרעין עודד, גרעינרים הם פשוט מאוד נהפכים להיות "פועלים שחורים" של המועצה... ראיתי איך השנה פשוט קרעו את הצורה של הגרעינרים, אפילו במקומות שלא היה צריך (הגרעינרים, בעזרת הטרומפים, של בני המושבים הרימו לבד את מחנה פסח השנה, שהיה מועצתי ולא תנועתי..), נותנים להם לו"ז חסר תוכן ודואגים שהם יעמדו בלו"ז כאילו הם בצבא...והכי גרוע... אף אחד לא שם על העובדה שהם מ-ת-נ-ד-ב-י-ם במועצה ולא עובדים במשכורת.... לפי דעתי צריך לפעול לשיפור התנאים והיחס לגרעינרים...

kedeman

New member
לגבי היחס לגרעינרים...

היחס הישיר לגרעינרים ברוב המזן מגיע מהאיזור שבו הם עובדים. לכן היחס מגיע מהמועצה ומהרכז - אם היחס אל הגרעינרים לא צודק ולא הוגן אז אפשר לפנות לרכז ולדבר איתו בקשר לזה..... בכל מועצה היחס שונה והתנאים שונים בגלל שהאנשים שונים וישיותר/פחות תקציבים ועוד מליון שטויות אחרות

נ.ב.מ (נזכרתי בעוד משהו..) (-:

אפרת, שרון, דוד ודניאל אני חולה עליכם את תותחים!!!! אתם מוזמנים תמיד לבוא לבקר (אפרת כתבתי לך מכתב פרידה תבואי לקחת..) בית משפחת ורצברגר תמיד פתוח לגרעינרים.. העבודה שלכם מבורכת!! שמרו על קשר (הבנתי שאי אפשר לפרסם כאן טלפון אז תבקשו מאפרת...)

...

דבר ראשון, ורצי - תודה על האהבה ועל ההבנה- הלוואי שכולם היו כמוך... דבר שני, המצב אולי מעורר מחלוקות- אבל בסופו של דבר הכל עניין של קווים אדומים ואמונה. כל אחד פועל לפי הערכים והאמונות שלו, אנחנו מחנכים את הילדים לערכים שאנחנו מאמינים בהם ולכן בעת הצורך אנחנו צריכים לפעול לפי הערכים שלנו... אולי למי שלא מכיר את הסיפור ממקור ראשון זה יישמע קצת באוויר- אבל ברגע שעוברים את הקו האדום שלך, זה הזמן לחתוך- עם כל הכאב- המחיר שצריך לשלם שווה את האמונה.

למעלה