): אין גרעין.

מיכלצי

New member
): אין גרעין.

חשבתי שיהיה כתוב על זה פה משהו אבל אני רואה שלא... בכל אופן, התפרק הגרעין של מטה אשר. הגרעינרים החליטו לפרק אותו אחרי שסולקו משם שני גרעינרים... לגרעינרים אסור להיכנס לישובים שהם הדריכו, עד שיכנס הגרעין החדש. אני מוצאת את עצמי מותחת ביקורת על המועצה... לדעתי, אחרי הכל, מי שהחליט להפסיק את שנת ההדרכה הזו, עשה מה שמצא לנכון לעשות ולמתו עליו ביקורת במצב כזה יהיה לא הוגן כלפיו. המעשה שהם מצאו לנכון לעשות, אמנם מעורר מחלוקות רבות אך לדעתי די מוצדק.. בצער רק ויגון אני מודיעה על מות הגרעין.

SuperMan171

New member
מיכלצי..

זה לא נורא... אמנם זה די מעציב שסולקו 2 גרעינרים והגרעין פורק, אבל תהיי אופטימית כי ממש בקרוב יגיע גרעין חדש ואם את מדריכה, אז קחי את הכוח בידיים שלך ותדאגי שלפחות ההדרכה במושבים לא תתפרק!

מיכלצי

New member
נאמממ...

הם חינכו אותנו במשך שנה שלמה לתת דוגמא אישית ולקחת אחריות... מה שקרה שם הוא ההפך המוחלט, ופירוק הגרעין זה כמו לאמר שמה שקרה שם בסדר ושכל מה שחינכו אותנו אליו הוא לא נחשב בעצם כי כשמגיעה השעה להוכיח את זה, כל מה שדיברו עליו נעלם. אני לא מצדיקה את מה שקרה שם ובהחלט חושבת שזה היה חסר אחריות אבל לא נראה לי שהייתי עושה משהו שונה אם הייתי מעמידה את עצמי במצב הזה. הכל עניין של סדר ערכים. נראה לי שבלתי אפשרי לשפוט אדם שמקרים הרבה לאנשים שהוא אוהב. די עצוב לי כרגע... חבל שפרשו שלושה שבועות לפני הסוף, אבל בקרוב יכנס גרעין חדש ושנת הדרכה חדשה תתחיל. הפרוק של הגרעין הישן עצוב כשלעצמו ונראה לי גם די צודק. אני רוצה להדריך, רוצה להשפיע ולקדם, ויותר מכל, רוצה לגרום לחניכים להרגיש מה שאני מרגישה בתנועה. טוב לי ולמרות שעוד לא התחלתי ממש להדריך (סיימתי לפני חודש מד"צים) אני מחכה לזה מאוד. הדרכה היא דבר חשוב וחבל שבגלל טעות של שני גרעינרים, התפרק גרעין שלם.

זה לא כל כך מדויק לפי מה שאני יודעת

את הגרעין לא פירקו, הגרעין החליט להתפרק. הטעות שבגינה הפרישו את אפרת היא טעות, שלטעמי, בכלל לא מצדיקה הפרשה. טעות טיפשית של אי הבנה וחוסר תיאום, לא משו שלא קורה בכל גרעין בארץ ועדיין לא מפרישים גרעינרים. השלושה הנוספים פרשו כמחאה על זה שהפרישו את אפרת, ובצדק. לא רק שהם נתנו לכם דוגמה אישית מדהימה - לעמוד על שלכם ולא לפחד מהתוצאות, הם גם הראו לכם דרך לקיים את המסר הזה. אני מחזקת את ידיהם, וכבר דיברתי על זה עם דווצ'ה. כל עוד הם שלמים עם הבחירה שלהם - זה מה שחשוב.

דורד

New member
תגידו...

כבר אמרתי שכל קורס, סמינר, השתלמות, כיף פעילים, כנס פעילים, שנת הדרכה וכל דבר בתנועה הזאת המכונה בקיצור 'חטב"מ' בקיצור מאורך 'חטיבת בני המושבים' בקיצור יותר מאורך 'חטיבת בני המושבים של הנוער העובד' ובאירוך 'חטיבת בני המושבים והקיבוצים של הסתדרות הנוער העובד והלומד בישראל', קיצר כל דבר כזה נראה כאן כמו ז'אנר טלוויזיוני חדש של תכנית ריאליטי וטלנובלה (בעיקר ריאליטי מטורף) אבל בלי מצלמות?! ואני מקווה שתסכימו איתי... אבל שתי תכניות הריאליטי שהיו יכולות להחזיק באחוזי רייטינג גבוהים במיוחד הן: 'המש"צ' ו'געמ"א' (אני משער שככה אתם מקצרים גרעין-עודד-מטה-אשר)

מיכלצי

New member
.....

טלאור ותומר נשארו בגרעין. דניאל ושרון פרשו לאות מחאה. הגרעין החדש יתחיל בעוד שלושה שבועות, ועד אז אסור לגרעינרים (לשעבר...) להיכנס לישובים. תהיה חפיפה בין הגרעינרים החדשים, בלי קשר לפירוק הגרעין הנוכחי.

כחילה

New member
אבל למה?

עד עכשיו לא הבנתי למה הפרישו את מי שהפרישו מהגרעין? מה הם עשו?

גרעין עודד זה בכלל טלנובלה.

ה"קומונה" טלנובלה מלאת תחחים ומזימות... מי רב עם מי ? מי חבר של מי ומי זרק את מי? כל מה שרציתם וגם מה שלא על הזסודות האפלים מאחורי דלת הגרעין. טכלס כל אחד היה רוצה לדעת מה בדיטק קורה שם..

האם במנשה יהיה גרעין...?

אחרי אינספור בעיות שרובם לא הגיעו לאוזני ורובם נפטרו ע"י הגרעין . קיבלתי היום טלפון דחוף מהגרעינר שמסר:היה מו"מ בין אייל חפר לאילן רמון יו"ר מועצה אזורית מנשה לאחר שאילן שדה התמעעמע עם המו"מ ועשה הרבה צרות בלי שום קר לעובדה שהוא שמוצניק... אייל החליט לפוצץ את המו"מ ושלא יהיה גרעין במנשה. הבאנתי מהגרעינר שמה שצריך זה לחץ על אילן שדה זתומרת שכל ההורים של כולם יתקשרו ויבקשו ממנו שינסה לדבר עם אייל ובכך אולי הוא יסכים לחזור למו"מ וכך עשינו כל המטושב התק אליו ואני אישית הסברתי לו כמה דברים עקרונים בטלפון זה עבד הוא דיבר עם אייל שהסכים אבל אמר שזה לא בטוח ומחר יש יששיבת צמר ובה יוחלט קצת התבאסתי כי כבר התחלנו לתכנן את ההפגנה וחסימת הכיים ושרפת הצמיגים במועצה... אבל בכל זאת יש סיכוי לטרור מחר בבוקר אחרי הישיבת צמר אם נקבל תשובה שלילית מאייל חפר נסע כל מנה כולל הגרעין למשרדים להראות שלנו לא יסגרו את התנועה. בשנה הבאה גן במנשה יהיה גרעין... מחר בבוקר נקווה לתשובה אני יעדכן אותכם ואם לא אני קוראת לכל אחד שאכפת לו מאנשים אחרים ומסוגל פיזית להתיצב איתנו בתנועה.... כל מועצה שיורדת פוגעת באיכות ובעמידות התנועה.

כחילה

New member
אוי נו באמת, כמה פאתטי...

על מי את עובדת? את יודעת, בדיחה גורמת לאנשים לצחוק רק פעם אחת, ואת הבדיחה הזת אני ויפעת(ע"ע המהנהלת של העולם) כבר סיפרנו לכווווולם פה בפורום, אז תפסיקי לבלבל ת'מוח..

כחילה

New member
שני דברים

א. אני בן, סוף פסוק. ב. לא הגבתי אלייך, הגבתי ל"מנשה שליטה" ג. אני בן, סוף פסוק.

מיכלצי

New member
נגגג

אני פשוט כבר לא יודעת מה לכתוב בנושא.. א. אחלה תמשיך ככה ב. אה. ג. אהא

תקשיב הסיבה היחידה שיש לי חיוך על

הפנים היא שקיבלתי אישור לעשות "כל שנראה לי נכון" כדי לשנות את הגזרה ושתהיה נה הבאה גרעין... נכון שאני אישית לא הייתי שות צמיגים אבל י לי כמה במועצה שבעידוד אילם כן היו עושים אבל לעשות טרור חוקי כמול המועצה/התנועה באמת התכוונו/מתכוונים. באמת כבר נבחרו גרעינרים והכול ואני לא עד כי כך סתומה בשביל לנסות לעבוד על אנשים עוד פעם. אני גם ככה בגלל הגבס רושמת ביד שמאל וזה ממש לא פשוט! תוכננה הפגנה של כל חניכי התנועה פלוס הוריהם ולחסום בשרשרת אנושית עם שירי התנועה את המועצה... אבל בסוף הספיק שכל חניכי המועצה יתקשרו ליו"ר המועצה בביל שידבר עם חפר. עכשיו ההחלטה מוטלת על כתפיו ואם אתה רוצה ואתה לא מאמין תרים טלפון לרוני שוס מחר ותשאל אותה. בכלך מקרה אנחנן מקווים לשמוע תשובה חיובית מחפר אם לא אז מחר כולנו נתיצב במרתפים מכיתה ט' ומעלה בלי הקטנים ונסביר לחפר ע כמה התנועה חשובה לנו... ות'אמת שקצת התבאסתח שאמרו לי שלא נעשה טרור במועצה....

למעלה